Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
csipkebokorvessző
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Képek Magyarországról
kettő:
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Képek Magyarországról
Ezek igen meleg hangulatú képek. Gratu!
Mindjárt le is fagyasztom izibe...
Képek Magyarországról
6/6.
Végül egy makró februárban:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
6/5.
Távolabb szárcsák úszkáltak.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
6/4.
Gyorsan elfogyott a három szelet kenyér.
nagyban
Képek Magyarországról
6/3.
Etetés.
nagyban
Képek Magyarországról
6/2.
Szieszta.
nagyban
Képek Magyarországról
6/1.
Ma kint jártam a Ferenc-csatornánál.
Püspökpusztai templom.
nagyban
Képek Magyarországról
:kiraly: ok, ha tudsz majd időpontot jelezd már légyszi! köszi.
Ha lesz időpont nyárra úgyis egyeztetünk, szívesen látlak egy kis eszem-iszomra a fotózás után!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
etyeki pincesor
Ez nagyon szép kép lett. A pincébe is bejutottál?
Sajnos nem. Meg akkor már siettunk is vissza, mert éhes voltam :kiraly: Egyedül Varga Attila pincészeténél voltak, a többi zárva volt. De nagyon hangulatos hely, szerintem ősszel is ellátogatok oda.
Képek Magyarországról
ok, ha tudsz majd időpontot jelezd már légyszi! köszi.
Ha lesz időpont nyárra úgyis egyeztetünk, szívesen látlak egy kis eszem-iszomra a fotózás után!
Képek Magyarországról
etyeki pincesor
Ez nagyon szép kép lett. A pincébe is bejutottál?
Képek Magyarországról
etyeki pincesor
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
biai to
Képek Magyarországról
etyeki pincesor
Képek Magyarországról
ma etyeken és biatorbágyon jártunk
Képek Magyarországról
Ez az a rész, ahol a Szinva Park (?) nevű bevásárlóközpont van?
Nem, egy villamosmegállóval fölfelé a Bükk felé. Szemere utca -Kazinczy utca kereszteződés - buszmegálló. Itt létesítettek egy "teraszt" a régi parkoló helyén és kassai mintára megnyitották a Szinvát, teraszos elrendezésben le lehet menni egyészen a vízhez. Ezt a teret hivatott összekötni a Színházzal egy passage és annak folytatása a rendberakott Déryné utca, ami a most épülő régi Hősök terén fog véget érni. Ezeken a helyszíneken lesz a fesztivál evés ivás ill. a Diósgyőri várnál is lesz rendezvény, bár ez utóbbit nem tudom biztosra, mert annyira szegényes a műsorismertetés.
Köszi az infot.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
A fotósokat különbusz szállította, a megállóhelyekre
gyermekkoromból még emlékszem rá (szürke színben). de meg néznék egy ilyet élőben, közelről is...
Gyere nyáron a veterán autó találkozóra lesz ilyen is! " a faros" :kiraly:
ok, ha tudsz majd időpontot jelezd már légyszi! köszi.
Képek Magyarországról
Nem, egy villamosmegállóval fölfelé a Bükk felé. Szemere utca -Kazinczy utca kereszteződés - buszmegálló. Itt létesítettek egy "teraszt" a régi parkoló helyén és kassai mintára megnyitották a Szinvát, teraszos elrendezésben le lehet menni egyészen a vízhez. Ezt a teret hivatott összekötni a Színházzal egy passage és annak folytatása a rendberakott Déryné utca, ami a most épülő régi Hősök terén fog véget érni. Ezeken a helyszíneken lesz a fesztivál evés ivás ill. a Diósgyőri várnál is lesz rendezvény, bár ez utóbbit nem tudom biztosra, mert annyira szegényes a műsorismertetés.
Képek Magyarországról
Amúgy merre lesz ez a rafting konkrétan?
Elvileg a Szinva-terasznál, gondolom én, ami Miskolc belvárosban van. Tavaly újították fel, elég szép lett az a környék. Fejlődik városunk.
Igen pontosan ott lesz, a belvárosban a Szinva-tersznál.
Egy kis gagyi link:
http://www.lhp.hu/cs_olvas.php?m=87&a=9189&k=225
Mondjuk elég szomorú, hogy nem csinálnak szinte semmi hírverést neki, aztán meg úgy odavannak vele, mint az operafesztivállal. A pr egy kalap kaki miskolcon , de ezt már megszokhattuk. A kaják viszont nagyon jók lesznek
(A Szinva-terasz projectben én is dolgoztam )
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
gyermekkoromból még emlékszem rá (szürke színben). de meg néznék egy ilyet élőben, közelről is...
Gyere nyáron a veterán autó találkozóra lesz ilyen is! " a faros"
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Amúgy merre lesz ez a rafting konkrétan?
Elvileg a Szinva-terasznál, gondolom én, ami Miskolc belvárosban van. Tavaly újították fel, elég szép lett az a környék. Fejlődik városunk.
Igen pontosan ott lesz, a belvárosban a Szinva-tersznál.
Egy kis gagyi link:
http://www.lhp.hu/cs_olvas.php?m=87&a=9189&k=225
Mondjuk elég szomorú, hogy nem csinálnak szinte semmi hírverést neki, aztán meg úgy odavannak vele, mint az operafesztivállal. A pr egy kalap kaki miskolcon , de ezt már megszokhattuk. A kaják viszont nagyon jók lesznek
(A Szinva-terasz projectben én is dolgoztam )
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Képek Magyarországról
Elvileg a Szinva-terasznál, gondolom én.
Én biztos, hogy megnézem, mert kíváncsi vok, hogy oldják meg.
Namost ez melyik részén van a Szinva pataknak? Valami települést vagy útszakaszt írhatnál.
Módosítottam.
Naim-ZU