Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz!
Szép gyűjtemény Igc, nagy grat
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem nem volt túl DVD-gazdag a karácsony,de azért nekem is hozott 2 filmet a Jézuska:
Rémecskék sorozat-Limitált szőrös díszdobozos változat (képen szebb volt):
Charlie és a csokigyár duplalemezes változat (Sorry a kép minőségéért):
Aki kéri,annak tudok feltenni további képeket a Rémecskék dobozról,mert a külső réteg "csúnyaságáért" a belseje mindent kárpótol.
Klikk ide--> http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=42782
Dvd gyűjtemény képekben
4/1
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
4/2
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
4/3
Dvd gyűjtemény képekben
4/4
Dvd gyűjtemény képekben
ezt a showgirlst mikor vetted? hol? melyik cég adta ki?pár teknikai infot eltudnál árulni?
Videotékában vettem. múlt héten látta a videotékás is először.
Szerintem nemsokára minden 1000 ft-os polcon ott lesz a boltokban.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
szia!!ezt a showgirlst mikor vetted? hol? melyik cég adta ki?pár teknikai infot eltudnál árulni?
FF Film
Elkúrtuk
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Megvettem magamnak a Showgirls -t.
Tudom sokan leszólják meg, a film is nagy bukás volt odaát,
de én szerettem..
mondjuk azt mindig utáltam, hogy egy borítóra rá kell írni a rendező előző öt filmjét,
vagy a főszereplő előző 5 filmjét, mert különben nem venné meg a kutya se a filmet,
mert ismeretlen... no mindegy, azért a film jó.
szia!!
ezt a showgirlst mikor vetted? hol? melyik cég adta ki?pár teknikai infot eltudnál árulni?
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
kérdés!elit alakulat digipakkját ki lehet venni a fémdobozbol? mert az enyém olyan mintha oda lenne ragasztva. régebben mintha láttam volna 1 képet ahol ki van véve és le van fotozva a digi hátulja teljesen és 1 szép képsorozatot ad ki. de lehet csak álmodtam
Anno én is próbáltam, de nem ment. Hagytam, nehogy elszakadjon.
Egyébként Gratu mindenkinek.
Dvd gyűjtemény képekben
ritkán látni ilyen szép kiadást, Anyum kapta kalácsonyja
Kár, hogy a film meg sem közelíti a csomagolás színvonalát
pedig nem rossz mese, tervezem elolvasni
Dvd gyűjtemény képekben
Megvettem magamnak a Showgirls -t.
Tudom sokan leszólják meg, a film is nagy bukás volt odaát,
de én szerettem..
mondjuk azt mindig utáltam, hogy egy borítóra rá kell írni a rendező előző öt filmjét,
vagy a főszereplő előző 5 filmjét, mert különben nem venné meg a kutya se a filmet,
mert ismeretlen... no mindegy, azért a film jó.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
kérdés!
elit alakulat digipakkját ki lehet venni a fémdobozbol? mert az enyém olyan mintha oda lenne ragasztva. régebben mintha láttam volna 1 képet ahol ki van véve és le van fotozva a digi hátulja teljesen és 1 szép képsorozatot ad ki. de lehet csak álmodtam
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Kár, hogy a film meg sem közelíti a csomagolás színvonalát
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Dvd gyűjtemény képekben
3. Ez meg ugye a belső.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Dvd gyűjtemény képekben
2. A fekni háta. Azaz a baloldali az csak egy papírlap, ami a fekni hátára van ragasztva. Úgy tűnik, mintha külföldi kiadás lenne, magyar felirattal, aminek a hátlapját "lemagyarították"
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- D-O-M-I
- Törzsvendég
Dvd gyűjtemény képekben
Na, akkor pár kép a Ryan közlegény 2 lemezes kiadásáról. Nekem tetszik
1. Baloldali a fekni, jobboldali a csomag
Dvd gyűjtemény képekben
1.
Dvd gyűjtemény képekben
én azokban a LOTR dobozokban nagyon reménykedek, nemlehet hogy eltévedt a jézuska és hozzád vitte az enyémet?
Nekem félre van téve egy LOTR díszdoboz az Xpress-nél. Ha gondolod átpasszolom neked, én megvettem külön-külön!
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezt kaptam karácsonyra: A tanú
Dvd gyűjtemény képekben
én azokban a LOTR dobozokban nagyon reménykedek, nemlehet hogy eltévedt a jézuska és hozzád vitte az enyémet?
Dvd gyűjtemény képekben
Húú de jók! Billie Joe és ibra, nagy gratula!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.