Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
- dooku-gróf
- V.I.P.
- Értékelés: 5
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok hozzájuk én is! Nekem 4 van meg belőlük.
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim...
Gratula ibra! Szépek!
Nekem éppen a fele van meg ezekből.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 10:
egyelőre ennyi
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 9:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 8:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 7:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 6:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 5:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 4:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 3:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 2:
Dvd gyűjtemény képekben
legszebb kiadványaim 1:
Dvd gyűjtemény képekben
rámjött a fényképezhetnék úgy hogy csináltam pár képet a gyűjteményből:
kedvenc kiadóm meglévő filmjei:
Dvd gyűjtemény képekben
Fényképezőgép van, kábel hiányában viszont elég nehéz a képeket átmásolni, de muszáj megmutatni legújabb szerzeményemet (Cinema Paradiso Limited Collector's Edition):
Ez vmi gyönyörű!!!!!!! Gratula!!!!!!
Honnan lehet ilyet beszerezni?
Dvd gyűjtemény képekben
Fényképezőgép van, kábel hiányában viszont elég nehéz a képeket átmásolni, de muszáj megmutatni legújabb szerzeményemet (Cinema Paradiso Limited Collector's Edition):
Dvd gyűjtemény képekben
igazad van, tehát angol filmek esetében eredeti hang, másoknál meg olvassunk csak:)
Ha az avatarom alá nézel akkor látod, hogy némi irónia csöpögött a mondandómból, igazából én ugyanúgy mint LittleL, nem veszek meg egy filmet, ha nincs rajta szinkron. Az érvek-ellenérvek dolgába meg 159. alkalommal már nem mennék bele.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Roger Moore hangja természetesen Láng József. Nem változtattak rajta.
A Sean Connery filmeknek pedig Vass Gábor.Éppen úgya ahogy a TV2-őn futott anno.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények
Dvd gyűjtemény képekben
HELP!
A most megjelent James Bond sorozatban, ki a magyar hangja Roger Moore -nak?????? Remélem Láng József
Ha valaki megvásárolta, lécci írjon
Dvd gyűjtemény képekben
Én olyan vagyok hogy csak magyarul szeretem nézni a filmeket - tudom sokan felháborodnak ezen.
Én osztom a véleményed!
Én viszont felháborítónak tartom! Sőt!!!
Könyvet olvasni kell, a filmet meg nézni. ez az én véleményem,
de ízlések és pofonok.....
Én meg nem is tudom kivel értsek egyet :kiraly:
igazad van, tehát angol filmek esetében eredeti hang, másoknál meg olvassunk csak:)
de amúgy meg szégyenletes ha valaki nem tud olyan szinten olvasni, hogy közben a filmet is nézi.
akkor lepődtem meg hogy mennyire ráált már az agyam arra hogy odafigyelés nélkül olvasom a feliratot, amikor egy vetítésnél kinnt volt a magyar szinkron mellé a magyar felirat, és folyamatosan azon kaptam magam, hogy nem azt figyelem amit mond hanem olvasom. és taljesen más volt leírva mint ami a szinkron:) nem csak szavakban, szininímákban, hanem értelmileg is teljesen mások voltak.
na ezért jó angolul nézni, mert ott tuti nincs félrefordítva az egész, a feliratot használod mankónak, de amikor taljesen más a felirat úgy is észreveszed.
amúgy a film a Hellreiser 6 volt. pacsi a fangóriásoknak
a hellraiser 6 az spi
Dvd gyűjtemény képekben
Én olyan vagyok hogy csak magyarul szeretem nézni a filmeket - tudom sokan felháborodnak ezen.
Én osztom a véleményed!
de amúgy meg szégyenletes ha valaki nem tud olyan szinten olvasni, hogy közben a filmet is nézi.
akkor lepődtem meg hogy mennyire ráált már az agyam arra hogy odafigyelés nélkül olvasom a feliratot, amikor egy vetítésnél kinnt volt a magyar szinkron mellé a magyar felirat, és folyamatosan azon kaptam magam, hogy nem azt figyelem amit mond hanem olvasom. és taljesen más volt leírva mint ami a szinkron:) nem csak szavakban, szininímákban, hanem értelmileg is teljesen mások voltak.
na ezért jó angolul nézni, mert ott tuti nincs félrefordítva az egész, a feliratot használod mankónak, de amikor taljesen más a felirat úgy is észreveszed.
amúgy a film a Hellreiser 6 volt. pacsi a fangóriásoknak
Dvd gyűjtemény képekben
Én osztom a véleményed!
Dvd gyűjtemény képekben
Én osztom a véleményed!
Könyvet olvasni kell, a filmet meg nézni. :kiraly: ez az én véleményem,
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Dvd gyűjtemény képekben
Mi az, hogy feleslegessé vált?
Mivel megvan belőle a szinkronos kiadás. Eladó. Van egy papírtokos Mátrix-om is, ami így járt. Persze ezeket az újabb a kiadásokat is nézhetem eredeti nyelven...
Én ezért veszek csak szinkronos filmeket. Ha nincs magyar hang akkor otthagyom.
no de :kiraly:
a papirtokosat ezért van meg, nekem pl., mert ha véletlenül eredeti hanggal szeretném nézni, akkor a szinkronosnál a felirattal van egy kis gebasz, a legjobb tudomásom szerint
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ