Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Arra gyanakszom, hogy visszaverte a beépített vaku fényét a kereszt.
na ilyen beépített vaku nem létezik, sőt szerintem külső sem.
hány méterre lehet a kereszt? 20?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
- en inkabb az optikara fognam
Itt van még egy lencsebarát verzsön .
Többet nem csináltam, nehogy kiégjen a CCD .
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Képek Magyarországról
- en inkabb az optikara fognam
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Képek Magyarországról
T2
megnyílt az ég? vagy ellen vaku?
Arra gyanakszom, hogy visszaverte a beépített vaku fényét a kereszt.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Képek Magyarországról
T2
megnyílt az ég? vagy ellen vaku?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
T2
Képek Magyarországról
tegnap esti buli...
És még élsz?
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Képek Magyarországról
tegnap esti buli...
sajnos az átméretezés tönkre vágta
Képek Magyarországról
Tihany
Képek Magyarországról
Épp a Napot takarta:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
OFFTOPIC:
milyen gép?
Ne öljetek meg, de: HP R817
Mivel 40ezredes volt 1Gigás SD-vel, úgy gondoltam ezzel kezdem a digitális életet, aztán majd valami Canon DSLR-lesz, amivel használhatom az analóg kiegészítő parkomat.
Képek Magyarországról
Ez jó!
Lehet, hogy ellopom az ötleted és én is csinálok ilyet! Hagyadszorra sikerült?
THX!
Közel 30 próbálkozás. Melyből csak néhány használható. Sajna a gép késlekedős típus, úgyhogy kétezredre+smakróra állítottam, aztán hajrá.
OFFTOPIC:
milyen gép?
Képek Magyarországról
Ez jó!
THX!
Közel 30 próbálkozás. Melyből csak néhány használható. Sajna a gép késlekedős típus, úgyhogy kétezredre+smakróra állítottam, aztán hajrá.
Képek Magyarországról
Tudom, hogy rossz az elrendezés, meg nem teljesen éles, de 20 percig guggoltam egy bokorban -nem azért! - amíg egyik kezemmel dobáltam a diót, a másikkal meg próbáltam elkapni a kis mocskot. Eszméletlen gyorsak
Puskával sokkal egyszerűbb ám leszedni őket, mint dióval!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Képek Magyarországról
Tegnap a csapban.FFben autobalanceall, vágva. Tudom ferde, de majd legközelebb ezirányban is módosítok.
Ez jó!
Képek Magyarországról
Ja meg rosszul vágtam.
Képek Magyarországról
Tegnap a csapban.
FFben autobalanceall, vágva. Tudom ferde, de majd legközelebb ezirányban is módosítok.
Képek Magyarországról
Tudom, hogy rossz az elrendezés, meg nem teljesen éles....
Éppen ezek miatt nagyon nagy gratula, jól sikerült kép!
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Képek Magyarországról
A múlt hétvégén Miskolc-tapolcán csináltam.
Tudom, hogy rossz az elrendezés, meg nem teljesen éles, de 20 percig guggoltam egy bokorban -nem azért! - amíg egyik kezemmel dobáltam a diót, a másikkal meg próbáltam elkapni a kis mocskot. Eszméletlen gyorsak, sok kép azért lett rossz, mert a teste szép éles, a feje meg homályps, mert annyira remeg amikor rág vagy szimatol. 12x zoom, meg képstabi nélkül nem tudtam volna lekapni.
Képek Magyarországról
Gang alatt.
Képek Magyarországról
Pár napja.
Képek Magyarországról
Nagyon jó ötlet. Én már megtettem ezt a szobám ablakából látható panorámával mind a négy évszakban.Egyébként szép helyen fényképeztél.
Woa..érdekes képek, egyetlen hiba hogy picit másként van a képek helyzete, jobb lett volna egy helyről fényképezni mindig, bár persze ez nehezen kivitelezhető.. rakhatnál nagyobb képeket is vhova ;-)
nekem is kéne ilyesmit csinálni..bár max kertben lehetne..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Képek Magyarországról
Ezekről eszembe jut a Függetelnség napja
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect