Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
.............végre ez is megvan! :kiraly:
Kowi
Ui.: van egy + példányom ami eladó, hírdetem a megfelelő helyen!
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Dvd gyűjtemény képekben
Megfog jelenni a jövő évben, méghozzá duplalemezes változatban !
Dvd gyűjtemény képekben
Hoppá! :vazeg: Szvsz a világ legjobb filmje!Legalábbis számomra az.
Van rajt magyar felirat?
Amúgy nagyonnagyonnagy gratula! :kiraly:
Köszi
Csak angol felirat van rajta, de mivel már (én is) láttam egy "párszor" nem jelent gondot a megértése
Talán egyszer nálunk is megjelenik végre... mondjuk digipack változatban egy véges csomaggal mellékelve
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is." /Rejtő Jenő/
Dvd gyűjtemény képekben
Hoppá! :kiraly:
Szvsz a világ legjobb filmje!Legalábbis számomra az.
Van rajt magyar felirat?
Amúgy nagyonnagyonnagy gratula!
TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)
Dvd gyűjtemény képekben
Az első 6 évfolyam....
Dvd gyűjtemény képekben
Ma ezzel lettem gazdagabb: Titanic (2 lemezes kiadás)
Dvd gyűjtemény képekben
szóval, ha bemegyek a tescoba és eltörök egy nekem teccő film tokját, reklamálok és lehet, hogy leértékelik (ha nincs belőle több)? Na jó csak viccelek!
Nem én törtem el! :kiraly: És már volt rajta egy akciós matrica 2200-ért, de mondtam, hogy annyiért nem kell, hisz már a fólia is hiányzik róla!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Dvd gyűjtemény képekben
az X-Men III 299 Ft volt
ne mááár!
(3x-os árat adok érte) :kiraly:
ezt az árat szvsz a teszkósok benézhették.
Nem! Egyénileg árazták le, mert az extralemezt tartó egyik műanyag pöcök letört és ezért most az egész műanyag lap a lemezzel együtt szanaszét tud mozogni a dobozban, de majd veszek egy tokot 50 forintért és kész! :vazeg:
szóval, ha bemegyek a tescoba és eltörök egy nekem teccő film tokját, reklamálok és lehet, hogy leértékelik (ha nincs belőle több)? Na jó csak viccelek!
megkell probálni!
de lehet hogy kifizettetik veled amiért eltörted de próba cseresznye
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Dvd gyűjtemény képekben
az X-Men III 299 Ft volt :kiraly:
ne mááár!
(3x-os árat adok érte)
Nem! Egyénileg árazták le, mert az extralemezt tartó egyik műanyag pöcök letört és ezért most az egész műanyag lap a lemezzel együtt szanaszét tud mozogni a dobozban, de majd veszek egy tokot 50 forintért és kész!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
az X-Men III 299 Ft volt
ne mááár!
(3x-os árat adok érte)
Nem! Egyénileg árazták le, mert az extralemezt tartó egyik műanyag pöcök letört és ezért most az egész műanyag lap a lemezzel együtt szanaszét tud mozogni a dobozban, de majd veszek egy tokot 50 forintért és kész! :kiraly:
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Dvd gyűjtemény képekben
honnan sikerült drótot ennyiért szerezni?nekem is kéne 1
Azért nem írtam ide, mert ez volt az egyetlen példány, és egyénileg árazott, egyébként Pesti úti Tesco!
Dvd gyűjtemény képekben
A halál 50 ó mennyi volt?
Az sajnos normál ár volt...
Dvd gyűjtemény képekben
2/2
Végre teljes lett a ST mozifilm gyűjteményem:
külföldi beszerzés?
Igen, angol amazon :kiraly:
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Dvd gyűjtemény képekben
az X-Men III 299 Ft volt
ne mááár!
(3x-os árat adok érte)
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
Na ilyen nekem is KELL Honnan Posza???
Baján az egyik tékába. Bekeményítettek, mert eddig 499-be kerültek a használt filmek... Ezen egyébként egyetlenegy karc se volt, viszont volt már olyan új lemezem, ami kicsit megsérült már kibontás előtt.
Nem láttam még, remélem nem fogtam mellé.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Mai szerzemény 799-ért:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény 799-ért:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény 799-ért:
nagyban
hol vetted ennyiért?
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény 799-ért:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- anniesavoy
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Dances With Wolves Special Edition
- anniesavoy
- Isten Hozott! :)
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
Dvd gyűjtemény képekben
gratu mindenkinek!
Mai szerzeményeim:
A Drót 1150, az X-Men III 299 Ft volt , mindkettő tokja kicsit hibás.
honnan sikerült drótot ennyiért szerezni?nekem is kéne 1
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
2/2
Végre teljes lett a ST mozifilm gyűjteményem:
külföldi beszerzés?
system
Dvd gyűjtemény képekben
1/2
Legújabb szerzemények:
Dvd gyűjtemény képekben
2/2