Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Kingdom of Heaven Director's Cut 1/2
Dvd gyűjtemény képekben
Legújabb rendelés, melyből egy sem az enyém, de a két filmet én is szívesen bevállalnám:
Dvd gyűjtemény képekben
Nem tudna valaki képeket felrakni a Terminátor digipakk hátuljáról? Szóval a digipakk lemezek mögötti oldaláról!! Hogy pontosan mik is vannak ott (képek??és ha igen, akkor milyenek?)
+ 24 cmű sorozat mind a 4 évadjáról képeket... de leginkább a 3 és a 4. évad.
Előre is köszi
Dvd gyűjtemény képekben
Kowi, hol láttad a koncertet ? Budapesten ? itt is ilyen színvonalas volt ?
Igen , Budapesten láttam a koncertet.
Tulkép a dvd-t nyomták le , minden megvolt, talán 1-2 számcsere volt. A látvány, hangulat fenomenális volt. Örök élmény!
Ime az én PG gyüjteményem.
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Dvd gyűjtemény képekben
látom színes ceruza készletet is sikerült venned
gyurma készlet az.
Ugyanis Peter Gabriel klipjeiben annyi gyurmát haszánltak fel régen,
hogy illett valahogy megemlékezni erről.
A Sledgehammer, a Big Time, a Steam videoklipjei animációs klipek,
sokszor gyurmából formázták meg a figurákat.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
Énsem látom a kép alját. Akkor kezdett lefagyni a rendszerem. itt van mégegyszer:
Ezek a legújabbak.
A Peter Gabriel az le volt akciózva a mediamarkt -ban. 1990 .- -re.
A Growing up live az mekkora jó koncert.
A képe tűéles, a hangja hasonlóképp. Látványos koncert.
A Play, pedig a videoklippjei gyűjteménye, nekem a kedvencem a
Steam, Sledgehammer, Big time, Solsbury Hill, Diging in the dirt, growing up
The Barry Williams show.
mindegyik klip elé lehet kérni információt - bemutatót hogyan csinálták.
És 20 számot be lehet a dvd-n programozni, hogy milyen sorrendben játssza le a számokat.
látom színes ceruza készletet is sikerült venned
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
az újak..
Kowi, hol láttad a koncertet ? Budapesten ? itt is ilyen színvonalas volt ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek a legújabbak.A Peter Gabriel az le volt akciózva a mediamarkt -ban. 1990 .- -re.
The Barry Williams show.
Gratula a PG lemezekhez. Nekem is megvan ( én még durva áron vettem megjelenéskor, de megérte ) , istenkirály anyagok.
Mindkettőn brutális a dts hang ( a Play-el szoktam demozni , DTS 96/24 !!! )
A GrowningUp pedig remek koncert ( szerencsére élőben is láttam )
Kowi
Zene :
Mozi:
Mozi:
Dvd gyűjtemény képekben
Nem "csak a feliratos"-t akartál írni?
de azt.
imádom ezt a filmet :
- Második szabály. Sose bízz egy meztelen nőben.
-
---------------
- Tudja sosem jövök fel ide anélkül hogy le ne DOBJAK valamit.
- :kiraly: ..Ne fogja vissza magát.
--------------
- Talákozzunk reggel fél hétkor a Pudu állomáson.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Dvd gyűjtemény képekben
DOMI : Ez csak a szinkronos verzió, én is sajnálom rá a 4500 Ft-ot,talán ha majd akciós lesz megveszem.
"Csak a szinkronos"? Én épp azt keresem. Nem "csak a feliratos"-t akartál írni?
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Dvd gyűjtemény képekben
Peter Gabrielben nagyon egyetértünk! Ha szereted, akkor érdemes megvenned az előző koncertjéről készült DVD-t is (Secret World), az is nagyon jól sikerült koncert volt!
sajti
DOMI : Ez csak a szinkronos verzió, én is sajnálom rá a 4500 Ft-ot,
talán ha majd akciós lesz megveszem.
Sajti : A Peter Gabriel 's secret world is megvan. Bár annak nagyon rossz a képe,
viszont zeneileg jobban együtt van benne a csapat. Jobban is szól szerintem.
Peter Gabriel mindig nagyon színvonalas koncerteket csinál.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula F41!
Viszont javasolnám - nemcsak neked, csak most jutott eszembe - hogy a képeket töltsétek fel ide. ha a "tároló" valamiért törli, akkor nem lesznek láthatóak itt... 100-150kb-ig meg érdemes lebutítani őket vagy kivágni pl. így:
Köszi ibra és close652!
Őszintén szólva próbáltam már itt is feltölteni, de az istennek nem jön össze
Sajnos a Házi kedvenceink topikból már törlődtek is a képeim
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
Énsem látom a kép alját. Akkor kezdett lefagyni a rendszerem. itt van mégegyszer:
Ezek a legújabbak.
The Barry Williams show.
És 20 számot be lehet a dvd-n programozni, hogy milyen sorrendben játssza le a számokat.
Peter Gabrielben nagyon egyetértünk! Ha szereted, akkor érdemes megvenned az előző koncertjéről készült DVD-t is (Secret World), az is nagyon jól sikerült koncert volt!
sajti
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek a legújabbak.
Briliáns csapdát hol kerítettél? Ez a szinkronos verzió, ha jól láltom, ugye? Jóideje keresem, de vagy nincs, vagy 4000+ Ft.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Dvd gyűjtemény képekben
Énsem látom a kép alját. Akkor kezdett lefagyni a rendszerem.
itt van mégegyszer:
Ezek a legújabbak.
The Barry Williams show.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula F41!
Viszont javasolnám - nemcsak neked, csak most jutott eszembe - hogy a képeket töltsétek fel ide. ha a "tároló" valamiért törli, akkor nem lesznek láthatóak itt... 100-150kb-ig meg érdemes lebutítani őket vagy kivágni pl. így:
system
Dvd gyűjtemény képekben
gratula F41
Dvd gyűjtemény képekben
4. Végül! A kiadás szörnyú csúnya szerintem.Nagyjából azt érezhettem,amikor kibontottam,mint azok akik az új csomagolású 24-eket kapták
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Dvd gyűjtemény képekben
3.
Dvd gyűjtemény képekben
2.
Dvd gyűjtemény képekben
Az elmúlt hét termése
1.
Dvd gyűjtemény képekben
Grat. pepemint!
Dvd gyűjtemény képekben
Én ma a 12 majom szinkronos változatával lettem gazdagabb (1990 Ft volt.)
Sokat filóztam, hogy az extrákkal teli, de szinkronmentes, vagy a magyar hanggal felvértezett változatot válasszam, végül azért döntöttem az utóbbi mellett, mert van benne egy csomó sokatbeszélső rész, és féltem, hogy a felirat közel sem tudná visszaadni az elhangzottakat.
Dvd gyűjtemény képekben
én csak a terminatoros sort látom meg a tolvajtempós sor negyedét
Dvd gyűjtemény képekben
Én sem látom a teljes képet...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline