Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula LittleL! (Nekem csak a kép fele jön be)
Dvd gyűjtemény képekben
The Butterfly Effect Director's Cut Limited Hologram Edition 7/7
gratulálok, nekem ez eddig a topik cúcsa (persze, ehez a film is hozzájárul)
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek a legújabbak.A Peter Gabriel az le volt akciózva a mediamarkt -ban. 1990 .- -re.
A Growing up live az mekkora jó koncert.
A képe tűéles, a hangja hasonlóképp. Látványos koncert.
A Play, pedig a videoklippjei gyűjteménye, nekem a kedvencem a
Steam, Sledgehammer, Big time, Solsbury Hill, Diging in the dirt, growing up
The Barry Williams show.
mindegyik klip elé lehet kérni információt - bemutatót hogyan csinálták.
És 20 számot be lehet a dvd-n programozni, hogy milyen sorrendben játssza le a számokat.
a képfeltöltésnél valami nagyon nem jó
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek a legújabbak.
A Peter Gabriel az le volt akciózva a mediamarkt -ban. 1990 .- -re.
A Growing up live az mekkora jó koncert.
A képe tűéles, a hangja hasonlóképp. Látványos koncert.
A Play, pedig a videoklippjei gyűjteménye, nekem a kedvencem a
Steam, Sledgehammer, Big time, Solsbury Hill, Diging in the dirt, growing up
The Barry Williams show.
mindegyik klip elé lehet kérni információt - bemutatót hogyan csinálták.
És 20 számot be lehet a dvd-n programozni, hogy milyen sorrendben játssza le a számokat.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
netpiacon megszűnt a személyes átvétel?
vagy soha nem is volt és keverem?
Miért szűnt volna meg?
A honlap szerint működik továbbra is...
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
de volt, mert januárban vettem át személyesen filmet.
Igaz, azóta nem jártam ott, mióta az xpressnél is van személyes átvétel
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
Friss szerzemények.Kíváncsi leszek a két horrorra, mert eléggé megoszlanak róluk a vélemények!
Gratula hozzájuk.
Most én is az "átok"-ra pályázok. 990 FT volt?
959, auchan
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
Gyűjteményem új büszkesége, a Bánk Bán operafilm. Csodaszép mozgó és zenés menük, magyar felirat és háromféle hangsáv (sztereó, dolby digital 5.1, dts) teszi tökéletessé ezt az informatív szöveges extrákkal megpakolt nagyszerű alkotást. (A borító kifordítható, így a magyar mellett angol borítóval is bír a kiadvány.)
Dvd gyűjtemény képekben
Friss szerzemények.Kíváncsi leszek a két horrorra, mert eléggé megoszlanak róluk a vélemények!
Gratula hozzájuk.
Most én is az "átok"-ra pályázok. 990 FT volt?
Dvd gyűjtemény képekben
Friss szerzemények.
Kíváncsi leszek a két horrorra, mert eléggé megoszlanak róluk a vélemények!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
Megtörtént! Úgy áll a dolog, hogy megtévesztett az ottani "legszebb dvd kiadások" topik. Abban szerepelt ez a film digiben,állítólag itthon csak ebben a förmedvényben jelent meg.
Már többször javasoltam nekik, hogy tüntessék fel legalább azoknál a kidványoknál, hogy milyen a kiszerelés, amelyik korábban digipack volt.
Sehol semmi
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Dvd gyűjtemény képekben
Megjött a Kleopátra az Xpress-től! Kibontom és szét****sz az ideg .A szép digipack helyett gagyi, szar műanyag, egy cetlivel,mint jelentválasztás.
Kezd a hócipőm telelenni az Xpress-es gyerekekkel. Mi a bánatért nem tudják felhívni a kiadót, hogy ez és ez a kiadvány a régi köntösben van-e vagy megváltozott.Ha változott,akkor tessék feltüntetni.
Ez - legalábbis számomra- a vásárlók megtévesztése.
Félreértés ne essék, elsősorban a filmet akartam megvenni, de ennyi pénzért a műanyag tok sok.
Szerintem a fórumukon panaszkodj nekik, biztos kicserélik, ha tudják.
Dvd gyűjtemény képekben
Megjött a Kleopátra az Xpress-től! Kibontom és szét****sz az ideg .
A szép digipack helyett gagyi, szar műanyag, egy cetlivel,mint jelentválasztás.
Kezd a hócipőm telelenni az Xpress-es gyerekekkel. Mi a bánatért nem tudják felhívni a kiadót, hogy ez és ez a kiadvány a régi köntösben van-e vagy megváltozott.Ha változott,akkor tessék feltüntetni.
Ez - legalábbis számomra- a vásárlók megtévesztése.
Félreértés ne essék, elsősorban a filmet akartam megvenni, de ennyi pénzért a műanyag tok sok.
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
Szép ez a koreai cucc.
Tehetne valaki ide egy-két koreai bolt linket. Olyat ami szállít hozzánk is. Köszi
http://www.asianmoviedvd.com/index.php?main_page=index
http://sensasian.com/cgi-bin/sensasian. ... 42/Catalog
http://www.dvdasian.com/cgi-bin/dvdasia ... d=d4Me77Wj
Dvd gyűjtemény képekben
Brumi gönyörű kiadvány gratulálok hozzá
Dvd gyűjtemény képekben
Micsoda kiadványok! Csak ámulok.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Szép ez a koreai cucc.
Tehetne valaki ide egy-két koreai bolt linket. Olyat ami szállít hozzánk is. Köszi
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
gratula cosmo
öcsém vedd már fel a telefonodat!
már e mailt is küldtem
bocs nemrég jöttem haza telefont meg otthon felejtettem
megnéztem az e-mailt de már nem aktuális
sorry
még mindig nem tudlak elérni
a legutóbbit nem hallottam és nincs pénz a telefonomon
Dvd gyűjtemény képekben
Cosmo, és brumi3! Gratula az újakhoz!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula cosmo
öcsém vedd már fel a telefonodat!
már e mailt is küldtem
bocs nemrég jöttem haza telefont meg otthon felejtettem
megnéztem az e-mailt de már nem aktuális
sorry
még mindig nem tudlak elérni
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Köszönöm a gratulációt mindenkinek.
Imuthesz:
A vesédet még megtarthatod, mert a hazai piac állapotát figyelembe véve nem valószínű, hogy ilyen kiadásokkal találkozunk a boltok polcain.
legalább nem kábítószerezem el olyan hammar a vesémet
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mindenkinek a szerzeményekhez