Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
topic OPEN!
csak hazimozirol, vagy ahhoz szorosan kotodo dolgokrol, foleg kepeknek, es rovid magyarazo szovegeknek nyitott topic
az offtopic hozzaszolasokat toroljuk
system
Meg a te porszippantyúd. Vót olyan drága, h az aláírásodban a helye.
Hm..?
Nekünk sima porszívó van..nemtudom, miért írod hogy az aláírásban a helye, sztem elnéztél vmit
Mivel sznob cucc, lehet vele villogni, ezért írtam, h az aláírásban a helye.
Te Nyűgmen,neked ideje lenne valami tanfolyamra eljárni lassan..
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Hm..?
Nekünk sima porszívó van..nemtudom, miért írod hogy az aláírásban a helye, sztem elnéztél vmit
Newmann! sznob cucc??? Abszolút nem hiszem, hogy ilyet ki lehet jelenteni
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Hm..?
persze Én is belátom hogy k*rva drága de most már mindegy ez van. Lényeg hogy örül az asszony
Ha, a kedvesed örül, Te sem fogsz rosszul járni. És néha nagyon jó, hogy örömöt szereztek nekünk.
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Hm..?
Hagyjad, annyi port szívott már be Nyúmen, hogy már teljesen félre beszél
Jól felkavartam a zavarost ezzel a porszívó dologgal na mindegy azért örülök hogy Lacy látja a dolog jó oldalát (is), persze Én is belátom hogy k*rva drága de most már mindegy ez van. Lényeg hogy örül az asszony
Valaki ennyit keres havonta, valaki 2 havonta , valaki évente.
k*rva drága ? mihez képest ? pölö hangfalkábel 2x2m 150.000,-ért na az se olcsó
Az a baj, hogy ezek a LUX dolgok tényleg jók és majd az első után jön a második, harmadik, stb. (konyhai robotgép, göztisztító, ...) és egyik sem olcsó .
Hm..?
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
... és még én sajnáltam a pénzt a 15.000 forintos daewoo porszívóra
Arra én is sajnáltam volna...
... és még én sajnáltam a pénzt a 15.000 forintos daewoo porszívóra
hát ezt mutogatnom kell
Jól felkavartam a zavarost ezzel a porszívó dologgal na mindegy azért örülök hogy Lacy látja a dolog jó oldalát (is), persze Én is belátom hogy k*rva drága de most már mindegy ez van. Lényeg hogy örül az asszony
Valaki ennyit keres havonta, valaki 2 havonta , valaki évente.
k*rva drága ? mihez képest ? pölö hangfalkábel 2x2m 150.000,-ért na az se olcsó
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Namind1..szóval talán ez a jövő..
OFFTOPIC:
Ha már ennyire offolunk, szerintem érdemes inkább megfontolni egy takarító robotot, ahhoz legalább hozzá se kell érni és végzi a dolgát
Például az irobot robotgépei elég jónak tűnnek, és viszonylag elfogadható áron. Van nekik felmosó meg porszívós.
Érdekesség még, hogy gyártanak katonai robotokat, amivel ha jó emlékszem aknát lehet hatástalanítani meg ilyesmik (olyasmi mint a marsjáró, neten van némi infó róla).
irobot
Namind1..szóval talán ez a jövő..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
OFFTOPIC:
Az asszony már egy idelye rágja a fülem egy normális porszívó miatt, egy nap hazaállít, hogy látott egy porszívót ami "atka killer" a gyártmánya pedig LUX.
külsőre nem egy nagy valami, tipikus Svéd csúnya mint a Saab vagy a Volvo
A Volvo igenis szééép. Tessék beülni egy S80-ba, egyből otthon érzi magát az ember.
Hát nem tudom, azért engem is szívenütött ez a porszívó dolog. Egy Nilfisk, 6od ennyiért, hasonló adatokkal nem lett volna elég???
Én elhiszem, hogy jó egy ilyen porszívó, de basszus.. ez kb olyan, mintha vennék egy fűnyírótraktort egy 20x20méteres kertbe.
ÁÁ megvan, holnap eladom a Toyota Yarisomat, és veszek belőle 2 porszívót. Micsoda üzlet!!
Bécsben dolgoztam múlt héten, plazma falat adtunk bérbe egy kiállításra. Ez ott készült.
Otthonra kellene ilyen... beborítani vele a nappali egyik falát, aztán mindegyiken más csatornát nézni... (egy kis vissza a jövőbe II. feelig...)
Azért a Total recall sem volt rossz ilyen szempontból (is)
Bécsben dolgoztam múlt héten, plazma falat adtunk bérbe egy kiállításra. Ez ott készült.
Otthonra kellene ilyen... beborítani vele a nappali egyik falát, aztán mindegyiken más csatornát nézni... (egy kis vissza a jövőbe II. feelig...)
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Mindenki megnyugtatására LUX porszívó ügyben, hogy ez NEM az a bizonyos áruházi 40ezres kategória.
Van egy barátom, profi takarító kisiparos, és úgy 10 éve használ ilyen LUX termékeket MINDENNAP !!!!! A csöve olyan, hogy rá húzhatta a 300 kilós íróasztalt is véletlen, és nem törik el, ha befogod a végét a szívócsőnek, akkor nem pörög fel a motor és nem ég le, hanem szépen lecsökkenti a fordulatot magától sőt ha kell teljesen megáll, szabad légút után magától indul ujra...
És még sorolhatnám... de nem vagyok beépített a LUX-nál (leszámítva, hogy ügyfelem a cég és pár ember onnan... )
Mondjuk ennyit én sem adnék érte, de a minősége az nem a Metrós Bomann és Clatronic
Pá Pá Infucus 4805, találkozunk karácson felé (ha még lehet akkor kapni)
az 250
plussz marad 170ezer porszívóra
Nézd a dolog jó oldalát! Akkor azt fogod mondani, hogy de jó, hogy nem vettem meg a 4805-öt a nyáron mert most sokkal jobbat kapok ugyanazért a pénzért!
OFFTOPIC:
ugyanazért a pénzért már nem, mert azt porszívóra költötte. ( )
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Kb. 1 éve vettek egy ilyen porszívót, amelett hogy ezzel takarítják a gyerek szobáját illetve cső nélkül használják a porszívót légtisztításra is (+funkció) a kiscsaj azóta gyakorlatilag tünetmentes és normálisan végigalussza az éjszakákat.
Egy ismerősöm lélegeztetőgépet vett 8 millióért és azóta is életben van. Mondjuk nekem nem jutott eszembe emiatt lélegeztetőgépet venni, de talán nincs is összefüggés a porszívós dologgal.
Nézd a dolog jó oldalát!
Akkor azt fogod mondani, hogy de jó, hogy nem vettem meg a 4805-öt a nyáron mert most sokkal jobbat kapok ugyanazért a pénzért!
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
OFFTOPIC:
még mindig a porszívós téma
azért az meggyőzött, hogy a rokonságban egy kiscsajszi asztmás illetve valami allergiája is van, de olyan szeinten, hogy a gyerkőc szobájában nem volt emiatt szőnyeg + az ágy kárpitja is bevolt húzva nylonnal. Szerencsétlen úgy köhögött és tüsszögött, hogy nem bírt aludni.
Kb. 1 éve vettek egy ilyen porszívót, amelett hogy ezzel takarítják a gyerek szobáját illetve cső nélkül használják a porszívót légtisztításra is (+funkció) a kiscsaj azóta gyakorlatilag tünetmentes és normálisan végigalussza az éjszakákat.
Ha nem látom, nem hiszem de tényleg műkszik a dolog, és ha gyereked van jobban odafigyelsz az ilyesmire + nálunk van egy bentlakásos kutyi is.
Oké Oké nem kis pénz, de a xaros plazma is 5 kiló volt és az 3-4 év mulva tuti kuka.
na zárom is a porszívós témát mert, nem igazán vág a fórum témái közé, bocsi érte.
Pá Pá Infucus 4805, találkozunk karácson felé (ha még lehet akkor kapni)
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Zambrotta, gratula a sub-hoz!
Köszi!
De már bánom, inkább gyüjteni kellet volna egy ilyen szivatós pórszívóra.
Olvastam, de nem tartottam érdemesnek, hogy reagáljak rá...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Zambrotta, gratula a sub-hoz!
Köszi!
De már bánom, inkább gyüjteni kellet volna egy ilyen szivatós pórszívóra.
nem lehet visszacsinyáni a dógokat?
ha igaz, amit Cosmo ír, akkor durva.
Hát igena tipikus példája az átverésnek....
Eladni egy 30.000Ft-ot érő porszívót sokszázezerért....
De mondjuk meg is érdemli aki megveszi, ha elmentél volna egy olyan helyre ahol iprai, kórházakba, laborokba való takaírtógépeket árulnak, ott is kaptál volna ennyiért olyat ami napi 20 órában üzemeltethető...
A baj az, hogy a mai cégek már óvatosak és nem írnak le semmi konkrétumot ami alapján el lehetne kapni őket....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus