Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek! A Szigorúan piszkos ügyekre nem tudom be merjek-e nevezni...
"L"
én is csak ajánlani tudom! viszont vigyázz vele, mert nekem az első és második érsz lemeze összevolt kerverve, érts az első rész tokjába volt a 2 rész lemeze ill. fordítva..... egy ismerősöm is így járt, a 2. rész hiányzott, megvettem neki, de az első rész volt benne.... az övé xpress rendelés volt, én a netpiactól vettem, szóval valami hiba van velük... ha megveszed bontsd ki a helyszínen!
Egyik haverom is így járt az Auchan-ban, egy egész adagot elronhattak a csomagolásnál, ha mindenhol jelentkezett a hiba.
Ha postán kapod még inkább szivacs....
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi Srácok az ajánlókat, valószínű benevezek majd rájuk.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek! A Szigorúan piszkos ügyekre nem tudom be merjek-e nevezni...
"L"
én is csak ajánlani tudom! viszont vigyázz vele, mert nekem az első és második érsz lemeze összevolt kerverve, érts az első rész tokjába volt a 2 rész lemeze ill. fordítva..... egy ismerősöm is így járt, a 2. rész hiányzott, megvettem neki, de az első rész volt benne.... az övé xpress rendelés volt, én a netpiactól vettem, szóval valami hiba van velük... ha megveszed bontsd ki a helyszínen!
NEkem nem volt így megbonyolítva. Megkértem egy ismerőst, hogy vegye meg mind a három részt a Moképnál és ő hozott nekem egy első és két harmadik részt
Dvd gyűjtemény képekben
"L"
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Dvd gyűjtemény képekben
Én is látatlanban vettem meg, de mindenki dícsérte! Végülis olcsóbb, mint egy mozijegy.
az 1rész nagyon-nagyon jó, a 2. és 3. is jó, de érzôdik rajta, hogy az 1 sikere miatt készült, azt nem éri el, de megéri mindenképpen.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
Miután a Jákob lajtorjája nem tetszett neked, így én sem vagyok benne biztos
Amúgy 10/10-es úgy az egész ahogy van.
Dvd gyűjtemény képekben
Neked tetszett?
Még nem jutottam hozzá, szerintem a hétvégén nézem majd meg.
Dvd gyűjtemény képekben
Én is látatlanban vettem meg, de mindenki dícsérte!
Neked tetszett?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Én is látatlanban vettem meg, de mindenki dícsérte! Végülis olcsóbb, mint egy mozijegy.
Dvd gyűjtemény képekben
[OFFTOPIC]
Szerintem mindenképp adjál neki egy esélyt. Én még közel teljes áron vettem, de nem bántam meg, 2-3 havonta végignézem a három részt egymás után. Nekem az egyik kedvenc trilógiám, nagyszerű hongkongi filmek kiváló szereplőkkel és kellemes zenékkel. A lemezek képe nagyon szép, a mandarin DTS pedig elég jól szól. Ha tetszett az első, a másik kettő is be fog jönni. 990-ért ajándék
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
Merjél. Még csak az elsőt láttam mert a 2. még nincs meg, csak a 3. Szerintem a kép és hang nagyon jó és a film is állat szerintem. Főleg a vége. Szerintem vedd meg az elsőt, ahogy én is és utána tudsz dönteni, hogy kell-e többi is. Én is így csináltam.
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek!
A Szigorúan piszkos ügyekre nem tudom be merjek-e nevezni...
Dvd gyűjtemény képekben
grat mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Mindenkinek! Holnap nekem is lesz egy újabb körutam Baján.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek!
A Van Helsing és az APOLLO 13 nekem holnap jön (ha a Netpiac is úgy akarja)
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula cosmo!
Nekem ezek az újak!
Jön a Batman Antológia és a Rocky Gyűjtemény!
Dvd gyűjtemény képekben
Elmúlt hét szrezeményei. Penge II-nek is itt kellene lennie, de hibás lemez miatt várnom kell míg megérkezik az új.
Dvd gyűjtemény képekben
grat mindenkinek!
Dvd gyűjtemény képekben
Grat. Mindenkinek !
Dvd gyűjtemény képekben
Tényleg nagyon szép, amikor végre a kezemben tarthattam, könnyeztem
... és még a filmek is jók!
Dvd gyűjtemény képekben
Tényleg nagyon szép, amikor végre a kezemben tarthattam, könnyeztem
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az új szerzeményekhez! ez a Peckinpah díszdoboz nagyon szép!
Dvd gyűjtemény képekben
Ma ezzel bővültem:
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Dvd gyűjtemény képekben
Az elmúlt 1,5 hét "eredménye
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:1500 ft volt a két film.
Hű és amint látom az AI még a digipakkos, nagy gratula!