Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Jött egy új sub láda az autóba.
Viszont már fél hangerő alatt is kellemetlen hangot adott a reflex nyíláson kiáramló levegő.
Így hát öcsémmel azt találtuk ki, kerüljön bentre az eredeti műanyag perem, ő meg készít egyet kintre, fémből.
A projekt tökéletesen sikerült.
Így hát gondoltam feldobom a közben készült képeket.
És hát a piros villám sem maradhatott ki,
amibe ez nemsokára beépítésre kerül.
Na, ki találja ki a verda tipusát?
Hát igen, a hangflak engem is érdekelnének.
Turbo!
Szépek a képek a Denon-Onkyo párosításról!
De nem lehet megoldani, hogy a hangfalakat is megtekintsük?
Mentor
A 700-as zárt doboz, kis dobozban..
Nagyobb légtérrel, vagy reflex dobozban biztos ütősebb mélyeket lehetne belőle előcsalni..
A lukak nem fújnak, vagyis nincs saját hangjuk, pont azért, ami miatt egy db reflexnyílásnak meg van
Megtaláltam a képeket a hangfalakról.
Régi rádiótechnikában láttam hasonlót, nekem a sok lyuk ról a turbolencia jut eszembe elsőre.
Nem ad felesleges hangokat a sok kis lyuk??
Csak ezért kérdezősködöm, mert lehet, szétszedem a hs700 ast bár sajnálnám csöppet.
Jelenleg 2 dolog nem tetszik benne.
1. túlságosan lenn van a hallgatási pozízió.
2. a régi nagy álló hangfal két 25cm es mélye sokkal univerálisabb, mind klasszikus, mind diszkó zenénével könnyen és ütősen szól.Viszont annak meg a magasa nem kielégítő számomra.
Szóval valami hibrid -re gondoltam.
Azon gondolkodom hogy a mélynyomó kivételével átépíteném egy kb 120 centi magas dobozba az egésszet.
HS700 közép + magas és valami ütős mély, pl két 25 centis vagy két 30 as profi mély sugárzó.
Vagy talán az eredeti mélyet felújítani?.
hmmm...
Még nagyon nem tudom mi lessz de így nem marad.
Ha begurulok kidobom az egésszet.
- csinalj magadnak albumot, mint VIP tudsz..
És még valami... mostanában nemigen tudok odamenni, mert hiányzik minden link, vagy kapcsoló, tudom, hogy majd megcsinálod megvárom...
Lacy, olyan gyors voltál, hirtelen azt hittem kétszer küldtem el.
Neked mid van?
Saját készítés, Aubeck Tamás féle papírmembránnal van, kicsit kemény, ezért hajtani kell, halkan egy kicsit kevesebb mélye van...
Visaton közép, Vifa magas, és új hangváltó, amitől most még sokkal jobb lett...
A itt a Saját képeknél (jó rég) vannak képek, meg azt hiszem a hangfalépítés topicban is...
izé... már van, de egyenlőre Szandi van csak benne
Neked mid van?
Saját készítés, Aubeck Tamás féle papírmembránnal van, kicsit kemény, ezért hajtani kell, halkan egy kicsit kevesebb mélye van...
A itt a Saját képeknél (jó rég) vannak képek, meg azt hiszem a hangfalépítés topicban is...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Neked mid van?
Neked mid van?
Már egy darabja mintha valami zörgött volna a bal oldali Hs700 asban.Gondoltam príma vihetem ujra tekertetni.
Kivettem, hát csak a lengő állt idétlenül, és ez adott néha hülye hangont.
Gondoltam ha már kinn van készítek képet is.
Tők ász, ilyen van az enyémben is. Csak kissé más a membránja ...
Már egy darabja mintha valami zörgött volna a bal oldali Hs700 asban.
Gondoltam príma vihetem ujra tekertetni.
Kivettem, hát csak a lengő állt idétlenül, és ez adott néha hülye hangont.
Gondoltam ha már kinn van készítek képet is.
Szép kis cuccok Turbo! Bár az a virág az Onkyon- elég húzós..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Szegény 575 itt árválkodik. Hogy ne unatkozzon, kapott egy növényt...
Csak félve jegyzem meg, hogy én ezt a képet látva biztos nem merném megvenni tőled ezt az erősítőt...
Nyugi, a növény műanyagból van (ez szerintem látszik is a képen), tehát sem trágyázni, sem locsolni nem kell. Az igaziak valahogy fojton kidöglöttek körölüttem...
Akinek meg nem tetszik,
Hát szerintem nem látszik a képen, de azért megnyugtattál.
Viszont, aki cserepes művirágot vesz, azt már csak egy lépés választja el a guminőtől, szólal csak óvatosan :-)
Projektor: BenQ PE7700 * Vászon: Projecta Cinelpro Electrol 102*180 cm * Tévé: Panasonic TX-28-PL10P * Erősítő: Denon AVR-3805 * DVD: Denon DVD-1920 via HDMI * CD: Sony CD-P 211 * Lemezjátszó: Akai AP-D33 * Frontok: KEF Q7 * Center: KEF Q9C * Surround: KEF Q1 * Sub: KEF PSW-2500 * Kábel: Monitor Atmos Air * Állvány: Do it yourself * Képek: Directed by P.J Hogan
Valami ilyesmi :-)
Csak félve jegyzem meg, hogy én ezt a képet látva biztos nem merném megvenni tőled ezt az erősítőt...
Nyugi, a növény műanyagból van (ez szerintem látszik is a képen), tehát sem trágyázni, sem locsolni nem kell. Az igaziak valahogy fojton kidöglöttek körölüttem...
Akinek meg nem tetszik,
Projektor: BenQ PE7700 * Vászon: Projecta Cinelpro Electrol 102*180 cm * Tévé: Panasonic TX-28-PL10P * Erősítő: Denon AVR-3805 * DVD: Denon DVD-1920 via HDMI * CD: Sony CD-P 211 * Lemezjátszó: Akai AP-D33 * Frontok: KEF Q7 * Center: KEF Q9C * Surround: KEF Q1 * Sub: KEF PSW-2500 * Kábel: Monitor Atmos Air * Állvány: Do it yourself * Képek: Directed by P.J Hogan
Valami ilyesmi :-)
Jézusom! Ennél már csak az rosszabb, amikor horgolt csipketerítőt raknak a hangfalak tetejére.
A csipketerítőre meg porcelán fájós fogú kutyafigurát...
A kertitörpét nem akartam kivenni a vitrinből...
Ezzel vannak még gondok. A fvf-el az a baj hogy az az utcai fal amire vetítk és ha rátolok nagyon bútort vagy pl fvf lapot mögötte bepenészedne. A fekete kerettet meg a rokonság nem nézné jó szemmel. Viszont vmi meg nagyon kéne mert világos jelenetnél bevilágítja a vetítő az összes fehér falat amit tud
Ha gond a fix vetített felület, akkor egy vászon praktikus dolog, mert azt akár a bútorok elé is lehúzhatod.
Nem a fix vetítési hellyel van a gond hanem a kimaszkolással illetve a fehér falakról főleg plafonról visszaverödő fénnyel. A fix vászonba most nem gondolkodom mert nem tudom mekkora kéne és anyagilag is most ugye nem vagyok toppon. Holnap veszek egy vga kábelt és akkor majd meghajtom rendes jellel és megnézem mennyire lesz jó az így kapott kép és ennek függvényében mekkora képet akarok vetíteni.
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Turbo! Nincs mit szégyelned! Ez egy jó cucc
Jézusom!
Ennél már csak az rosszabb, amikor horgolt csipketerítőt raknak a hangfalak tetejére.
A csipketerítőre meg porcelán fájós fogú kutyafigurát...
Szegény 575 itt árválkodik.
Hogy ne unatkozzon, kapott egy növényt...
A video szekció
Az Onkyo OSD-je
A két régi "csúcs" deck