Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Én az építőiparban dolgozok, és nagyon szerencsésnek tartom magam amiatt, hogy a kétszintes, összesen 97m2-es házunkat anno úgy tervezhettem és építtettem meg, hogy a lehetőségeinkhez képest a hifi kiemelt szempont volt. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a nappali ajtaja a 7,25x4,25m-es hosszú oldalán középen van, ablakok pedig csak a vele szemközti falon vannak, "kertkapcsolat" nélkül. (Mivel rendszeresen főzünk, a konyha-étkező számunkra fontos, és lakótelepi "luxusban" élve megszoktuk, hogy ez külön van - és ennek most már kiváló a szellőzése is.) Hogy mennyit számít az akusztika, és a hangfalak pozíciója, az számomra már nem kérdés: még az olcsó hangfalak is képesek meglepetéseket okozni. Ráadásul a hátsó kertben található egy nem túl jó állapotú, csak az ésszerűség mértékéig felújított parasztház, aminek a 4x4m-es "nappalijában" van a DIY hifi rendszerem elhelyezve (erről már tettem ki fotót). Ide akár éjjel 2-kor is kimehetnék, senkit sem zavarok a legnagyobb hangerővel sem. Számomra ez az igazi luxus, de aki nálunk jár, és nem érdekli a hifi (99%), egyáltalán nem tudja ezeket értékelni. Legalább ilyen körülményeket kívánok minden zenebarátnak :-)
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 860
Vagy olyan is lehet, hogy minel jobb hangfalat kell berakni a szobaba mert a gyengebbek szornyen szolnak abban a helysegben, mint pl nalam, annyira rossz az akusztika es nem biztos, hogy panelekkel ez kezelheto lenne az elrendezes vegett.peterson írta: ↑2025.01.18., szomb. 20:07Igen! Én is sokszor elgondolkodom, látva a csiliárdos rendszereket (itt épp a "nagy" B&W-ket, Levinsonokat) a képeken: biztos a készülékekkel van a gond, hogy a felhasználó érzi a késztetést a cserére (a 800-asok hirdetve vannak), vagy a készülék vannak "méltatlan" helyen, és messze nem azt nyújtják amit tudnak?![]()
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 782
Igen! Én is sokszor elgondolkodom, látva a csiliárdos rendszereket (itt épp a "nagy" B&W-ket, Levinsonokat) a képeken: biztos a készülékekkel van a gond, hogy a felhasználó érzi a késztetést a cserére (a 800-asok hirdetve vannak), vagy a készülék vannak "méltatlan" helyen, és messze nem azt nyújtják amit tudnak?

- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Lehet ha az én házam lenne és éjszaka kómásan erre kellene mennem hirtelen bex@rnék a sötétben, hogy kik ezek a a figurák és álmodom még - e

Azt kérdezném, hogy az akusztikával nem szívsz ? Legalábbis így fotók alapján.
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- Antos
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Nem versenyeztettem őket :) A maga nemében mindkettő kiváló, szívem szerint megtartanám a Dali-t, mert szeretem a hangját, de az már számomra luxus lenne és nincs is hol érdemben elhelyezni őket sajnos.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3167
Nagyon bírom a szőnyeged!

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Irígylem.
Mekkora?
Jó kis kuckó.
Irígylem.

Mekkora?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Ez még az enyém

- Antos
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Saját kis birodalmam...

A Flora, de nagyon szeretem.
- bigpocok
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 354
Harbeth P3ESR XD + TonTräger
Sugden Masterclass ANV-50 - Cyrus Stream XA - Philips CD304 - Dynaudio Contour Legacy - Bowers & Wilkins 802 F Special - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Harbeth P3ESR XD - Black Rhodium
2 X Dénes Péter Tube Mono Power Amplifier PP 8W - Dénes Péter Tube Line Preamplifier - Sugden Masterclass DAC-4 - Harbeth P3ESR XD - Black Rhodium

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Alkoholos képek feltöltése évek óta tilos. /admin/
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3255
Munka idénre letudva, iskola vége, bevásárlás megvolt.
Már csak pihenés, és zenehallgatás.
Mindenkinek békés és kütyüzés mentes Karácsonyt kívánok!
.
Már csak pihenés, és zenehallgatás.
Mindenkinek békés és kütyüzés mentes Karácsonyt kívánok!
.
Csak a Marantz! :-D
Kicsit korábban csapott le itt is a karácsonyi hhifibogár.
Megleptem magam egy ilyennel: Be kell valljam férfiasan hogy így közel ötven felé teljesen vakon vagyok a fejhallgatós témában.
Az egész tudományom kimerül pár elhasznált Bose QC 35 és olyan agybadugós kis bigyók használatából eredő csekély tapasztalattal.
Jó, volt pár éve valami öreg MB-Quart fülesem amit sosem használtam.
Egyszer volt nálam pár napig egy Audeze iSine 20 ami azért kijelölte az utat amin elindulni szerettem volna.
Javarészt munkában fülesezek és ettől lefehéredtem rendesen, pedig gondolom ez igen csak a belépő ebbe a világba.
Azt hiszem kelleni fog otthonra is valami a jövőben
Megleptem magam egy ilyennel: Be kell valljam férfiasan hogy így közel ötven felé teljesen vakon vagyok a fejhallgatós témában.
Az egész tudományom kimerül pár elhasznált Bose QC 35 és olyan agybadugós kis bigyók használatából eredő csekély tapasztalattal.
Jó, volt pár éve valami öreg MB-Quart fülesem amit sosem használtam.
Egyszer volt nálam pár napig egy Audeze iSine 20 ami azért kijelölte az utat amin elindulni szerettem volna.
Javarészt munkában fülesezek és ettől lefehéredtem rendesen, pedig gondolom ez igen csak a belépő ebbe a világba.
Azt hiszem kelleni fog otthonra is valami a jövőben

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
A Patkány nem volt itthon.