Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
Interneten talált képek
Picit függő lehet a tulaj is.
Ütközésnél igazán gyalogosbarát
TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.
Interneten talált képek
Tudjátok, hogy milyen kocsi ez? Én tudom, mert nekünk is ilyen van .
Seat Altea vagy V-ös Golf? Vagy kis Polák?
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
- kaltenpeti
- Fórumlakó
- Értékelés: 22
Interneten talált képek
Tudjátok, hogy milyen kocsi ez? Én tudom, mert nekünk is ilyen van .
Interneten talált képek
Picit függő lehet a tulaj is.
Interneten talált képek
DvdactiveEz sem piskóta kiadás.
Én csak az első részt szereztem be, de ez tényleg !
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Interneten talált képek
Dvdactive
Ez sem piskóta kiadás.
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Interneten talált képek
Egy szép DIY hush box, Sony LCD projektorral.
Szép???
Egy teljesen fehér, álmenyezetes szobába, ahol még a bútorok és az ajtó is fehér belógatnak egy ilyen vastag lécekből marha nagy fekete csavarokkal összerakott ormótlan szerkezetet.
Mi ebben a szép?
Elég igénytelenül néz ki....
A plexi/üveg dobozra gondoltam nem a tartóra , mert az tényleg ronda, de a doboz maga igényesnek látszik. Valami karcsú fém felfüggesztés illene hozzá.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Interneten talált képek
Szép???
Egy teljesen fehér, álmenyezetes szobába, ahol még a bútorok és az ajtó is fehér belógatnak egy ilyen vastag lécekből marha nagy fekete csavarokkal összerakott ormótlan szerkezetet.
Mi ebben a szép?
Elég igénytelenül néz ki....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Interneten talált képek
Még húsz év, és olyan lesz a város, mint az Én, a robotba. Csak itt lesz benzines autó is.
OFFTOPIC:
még hozzá nem is akármilyenek ...
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Interneten talált képek
Dubai főutcája napjainban...
nagyon jó kis képek
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Interneten talált képek
OFFTOPIC:
Olajtartalékra van az a bűvös 30-40-en éve szám. Ennyire elegendő a készlet. Ebben az a szép, hogy 10 éve is ezt mondták, csak közben fejlődött a kitermelés technikája annyira, hogy egyre nehezebben hozzáférhető helyekről is megoldható a kitermelés. Csak kérdés az megéri e, mert egy idő után meg fogja haladni az olaj ára egy megújuló (nap-, víz-, szél, geotermikus energia, biomassza, ... stb.) vagy alternatív energiaforrás árát. A 150 évnyi tartalék szerintem nem igaz, az nagyon sok. 150 év múlva már rég nem fosszilis tüzelőanyagok segítségével fogunk energiát előállítani.
Interneten talált képek
Még húsz év, és olyan lesz a város, mint az Én, a robotba. Csak itt lesz benzines autó is.
150 év múlva asszem már csak Szaud-Arábiának lesz kitermelhető olaja. Bár lehet, hogy nem pontosan emlékszem a számokra de valami olyanok voltak, hogy a nagy olajmezők többsége pár 10 év múlva kimerül kivéve az arab területet ahol ebben a tempóban 1500 évig lehet termelni...
Én 30-50 éves becslést hallottam.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Interneten talált képek
150 év múlva asszem már csak Szaud-Arábiának lesz kitermelhető olaja. Bár lehet, hogy nem pontosan emlékszem a számokra de valami olyanok voltak, hogy a nagy olajmezők többsége pár 10 év múlva kimerül kivéve az arab területet ahol ebben a tempóban 1500 évig lehet termelni...
Interneten talált képek
Interneten talált képek
Az első képet megint be lehetne tenni "Dubai főutcája az alternetív energia elterjedése után" címmel
Interneten talált képek
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Interneten talált képek
Nem is tudom, hogy hova való ez a két kép, így hát ide teszem...
Dubai főutcája 1985-ben...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Interneten talált képek
…Jó nagy!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Interneten talált képek
Mekkora lehet benne a projector?
Interneten talált képek
Milyen kis kompakt doboz…
Csak 150 kiló!
Interneten talált képek
- Torzonborz
- Fórumlakó
Interneten talált képek
Hello!
Ez csak egy kis része a gyüjteménynek, a többit itt találjátok:
http://www.liquid-love.de/timo/dvd.htm
Pfff... inkább nem is mondok semmit... Ilyenek tényleg jöhetnének hozzánk is... Közülük néhány megjelent nálunk is ugyanilyen igényes kivitelben, de sajnos kevés...
Interneten talált képek
Hello!
Nagyon szép gyüjtemény! Gratula!Kár, hogy ezeknek a 98%-a nem jelenik meg itthon-legalábbis ilyen díszdobozokban.
Interneten talált képek
Hello!