Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
HC900
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Még áll a fa...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Igeidglenes helyszínen van most a "mozi" és nem akartam sok mindent odacipelni, de mégsem lehet mozi nélkül maradni, szóval most így néz ki a szoba.
Majd ha visszakerülök a rendes házba, akkor végre lehetnek rendes hangfalak meg konzolon a vetítő, nem csak így össze vissza minden.
Addig is beszereztem egy Grundig hangflaszettet teljes 24.000 ft-ért.
Még jó, hopgy beszereztem a nyáron ezt az állványos vásznat....
A készülékbelsők topicban csinálok rola pár képet.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Látom egypár fórumosnak probléma
a képek beszúrása.
Lehet használni az én feltöltőmet is,
nagyon egyszerű a használata.
És miközben írod be a további hozzászólásokat,
addig is látszik a kép amit betettél.
A képek nevében ne legyen ékezetes betű, és különleges karakter.
Rámész hogy upload, aztán tallózás, majd transfer.
A felső kódsort bemásolod a hozzászólásodba és
már meg is van.
http://free.srv.hu/i/a/iaro/index.php?link=upload
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
DOMI!
Subot nem tervezel?
Egy ekkora térben már szépen megremegtetné a levegőt na meg levenne egy kicsit a DENON-2802 munkájából.
Amúgy mennyire képes a Dynaudiokat meghajtani mert ha jól tudom az egyik legérzéketlenebb hangfaltípusokhoz tartozik?
Mennyi a Frontok érzékenysége?
Mekkor a Denon erőlködőd tápja?
amúgy tényleg ízléses az összeállításod....
Hát, subot egyelőre nem tervezek. Most a surround+állvány után keret se nagyon lenne rá, meg társasház, szóval a lakókkal is probléma lenne, mellesleg a családban mindenki a sub ellen van. És a Dynok azért elég tisztességesen tolják.
Amúgy a Dynoknak az érzékenysége (az enyémeknek), mivel épített doboz, nem gyári, és a végtelenül primitív belső megoldás miatt (nincs hangváltó, magassugárzóról a mélyek egy kondenzétorral lefojtva), olyan 91-92 db körül van. Erőlködésnek a 2802 oldaláról nyoma sincs. A tápját meg nem tudom, sose kerestem
Visszatérve a subra. Szóval hosszútávon lehet majd lesz egy, esetleg 2006 Karácsonya. De amúgy tényleg, ezek a Dynaudiok meglepően sok mélyet adnak.
(Ja, és köszi a dícsérő szavakat!! :box: )
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Fülee
Én is szalagfüggönyt akarok a teraszajtóra, ezt méretre készítik?
Esetleg tudsz valami helyet, ahol lehetne érdeklődni, meg árat?
Prrsze, méretre készítik de vannak határok.
Én a szalagfüggönyt Miskolcon a relax.kft nél rendeltem karácsonyi akcióban.
5m X 2.60m 37.800 fornintba volt, szereléssel, kiszálással.
Itt van még pár cím ha nem miskolci lennél. :box:
Köszönöm szépen!!!
Fülee
Prrsze, méretre készítik de vannak határok.
Én a szalagfüggönyt Miskolcon a relax.kft nél rendeltem karácsonyi akcióban.
5m X 2.60m 37.800 fornintba volt, szereléssel, kiszálással.
Itt van még pár cím ha nem miskolci lennél.
DOMI!
Subot nem tervezel?
Egy ekkora térben már szépen megremegtetné a levegőt na meg levenne egy kicsit a DENON-2802 munkájából.
Amúgy mennyire képes a Dynaudiokat meghajtani mert ha jól tudom az egyik legérzéketlenebb hangfaltípusokhoz tartozik?
Mennyi a Frontok érzékenysége?
Mekkor a Denon erőlködőd tápja?
amúgy tényleg ízléses az összeállításod....
7. és végül egy letűnt technika, immáron szögre akasztva
6. egy deck az aranykorból
5. a jó öreg vidik töltik be a surround szerepét
4. faterom által kreált doboz ( valami KEF rajz alapján készült, természetesen a hangszórókészlet olyan, amilyet talált ). ez a frontsugárzó
3. ami az erőlködő alatt lapul :-)
2. ez váltotta az előbbi unitrát
voltam szüleimnél, és nálam volt a fotóapparát, gondoltam lefotózom faterom cuccait. hát íme:
1. ez a "gyerekszoba" hangechnikája :-)
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Szupi a szobád, drakulálok!!!
Én fekve nem szeretek filmet nézni, ill. szeretek, csak elálmosodom... :box:
Továbbra is köszönom szépen! És neked is cosmo. Bár vannak ennél előnyösebb berendezésű szobák is, de örülök, hogy az enyém is tetszést váltott ki belőletek!
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
D-O-M-I : szép! Gratula! :box:
Whisky's:
OFFTOPIC:
Hozzászóláskor keresd az Állomány csatolása részt a szövegdoboz alatt.
Sziasztok,
Bocs hogy közbevágok, de lenne egy hülye kérdésem: hogy lehet képet feltölteni?
Szeretnék képeket csatolni, de fogalmam sincs hogy kell.
Légyszi segítsen valami.
TV: Panasonic TX-29PX20P (PIP-es), A/V receiver: Denon AVR-1906, DVD: Panasonic EH50, front: JBL E60, center: EC25, surround: JBL E30, kábelek: front: Monitor ? 4mm2, center, surround: Monitor ? 2,5mm2, optikai: Monitor Starlight Yellow, scart: Monitor
mentor:
Hajrá-hajrá, mert mielőbb képet akarunk!
#3 És végül, amiért eddig vártam: a tegnap jövevények, a surround-ok, a JBL E30-asok!! És alattuk, a Söund Arts állványok. Ugyhogy én ezen filmezek.
Szupi a szobád, drakulálok!!! :box:
Én fekve nem szeretek filmet nézni, ill. szeretek, csak elálmosodom...
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Hogy érted azt, hogy ismerős, csak fordítottan?
:box: Átkerült a szemben lévő oldalra a front szekció. Amikor ott jártam a másik oldalon volt, nem?
OFFTOPIC:
Ja, vagyúgy! Igen, jól emlékszel. De akkor azt hiszem, pár mondatban ki is fejtettem, hogy miért abszolút alkalmatlan az az elrendezés házimozira, meg hogy hosszútávon mit szeretnék csinálni. Hát annak a hosszú távnak dec. 27.-én volt a vége
Hogy érted azt, hogy ismerős, csak fordítottan?
Átkerült a szemben lévő oldalra a front szekció. Amikor ott jártam a másik oldalon volt, nem?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Ejnye, bejnye.
Hogy fogom én ezektől jobban megcsinálni a szobám. :box:
Gratula mindenkinek!
Én meg majd igyekszem.
Már azért a fele munkával kész vagyok.
A szalagfüggöny is megvan és tényleg jobb mint a függöny.
Szóval igaza volt science nek.
Tenx
- D-O-M-I
- Törzsvendég

No, és végre én is eljutotam oda, hogy a rendszerem megérje, hogy feltegyem ide. Sokáig a szobaberendezés nem volt ideális, aztán az átrendezés után gondoltam megvárom, míg meglesznek surround-ok.Szóval az én házimozim:
Olyan ismerős!? (csak fordítottan )
Gratula Domi! :box:
Köszönöm Norbi neked is!! Hogy érted azt, hogy ismerős, csak fordítottan?
Na, végre valaki aki szintén ágyból nézi a filmeket.
Szerintem fekve sokkal kényelmesebb, mint ülve. Az ágynak, a lámpa felé eső oldalán fekszem, és mellettem a barátnőm, ha ő is itt van. A fotel csak megtévesztésnek van ott :punk: (ill. abban tanulni szoktam, mert azt meg jobb mint asztalnál)
-
Vendég
#3 És végül, amiért eddig vártam: a tegnap jövevények, a surround-ok, a JBL E30-asok!! És alattuk, a Söund Arts állványok. Ugyhogy én ezen filmezek.
Na, végre valaki aki szintén ágyból nézi a filmeket. :box: