Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
akkori (fiatal) szememmel
jajjj.....
szemed is már öreg, de ha ilyen hangerôvel nézed továbbra is a filmjeid, a füled sem lesz 100%os
:kiraly:
Khaosz:
Gondolkodtam én is h milyen konzolokkal lehetne egy hátsó hangfalat lefelé dönteni... Ez egész jó. Bár már nem érint engem, mert most dipol van és majd az is lesz.
Azért kelett megdönteni mert hát az előírás 180cm magasság és abba beleverem a fejemet meg utba is van így feljebb raktam és megdöntöttem. Hát a megdöntés nagyon sokat számít szerintem. Egyből észerevettem, hogy a Magyar 5.1 menniyvel rosszabb néha mint az eredeti angol 5.1.
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Khaosz : nagyon ötletes!
-
Vendég
jajjj.....
szemed is már öreg, de ha ilyen hangerôvel nézed továbbra is a filmjeid, a füled sem lesz 100%os
:kiraly:
Khaosz:
Gondolkodtam én is h milyen konzolokkal lehetne egy hátsó hangfalat lefelé dönteni... Ez egész jó. Bár már nem érint engem, mert most dipol van és majd az is lesz.
- Khaosz
- V.I.P.

Ez meg a másik oldal, még látszik a kampó amibe a függőágyamat akasztom. Na ha abba belefexem az valami igen kircsi. Inann szoktam néha TV-ni meg zenét hallgatni. Kicsit beringatom magamat és már nincs is kedvem kiszállni.
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.

Faragni volt kedvem csináltam egy új hangfaltartót a hátsó hangfalaknak. Hát így sokkal jobb lett a térhagzás
Valószinű THX minősítésű digitális mozi lesz belőle :kiraly:
Nem tom van-e egyáltalán Europában ilyen.
k*rva sok. Csak Bécsben tudok vagy tizet.
és a franciáknál is van jó pár! sőt ott van I-MAX is thx el
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 691
jajjj..... :kiraly:
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
-
Vendég
Szerintem bármilyen rendszered lehetne, amíg abban a szobában vagy, addig nem tudsz olyam mélyeket csiholni, mint a moziban van. Azokhoz a mélyekhez k*rva nagy tér kell szerintem.
Ez igaz. És tisztában is vagyok vele...
...De akkor is olyan gyengén szól (mély) az a rész itthon. Míg a (pld. Különvélemény (gyár) kilövi a székem négy lábát én meg aláesek...
(ex)Cat :kiraly:
Biztos az SW5-re gondolt, neki még mindig az a 2
Szerintem bármilyen rendszered lehetne, amíg abban a szobában vagy, addig nem tudsz olyam mélyeket csiholni, mint a moziban van. Azokhoz a mélyekhez k*rva nagy tér kell szerintem.
-
Vendég
Ha voltál már pesten moziban, akkor rájöhetsz, hogy a minőség gyakran a 0-hoz közelít. A hang sok helyen nagyon gyenge, a kép néhol egész türhető volt, de én inkább itthon néznék filmet, mint gondolom az itt fórumozók nagytöbbsége.
Hogyne lettem volna. Bár nem olyan sokszor, de...
SWII-n (első 7végi vetítés), akkori (fiatal) szememmel nagyon nagy (hang)élmény volt! Azóta sem sikerült itthon elérni azt a mélyet, amit az első szeizmikus töltet robbanása okoz (a kb. film közepén).
Isten áljda azokat, kik RW10-re szavaztattak és nem a 8-ast vettem!!!!!!!!!!!!!
Ha voltál már pesten moziban, akkor rájöhetsz, hogy a minőség gyakran a 0-hoz közelít. A hang sok helyen nagyon gyenge, a kép néhol egész türhető volt, de én inkább itthon néznék filmet, mint gondolom az itt fórumozók nagytöbbsége.
-
Vendég
Ahh! Volt már vki THX-es moziban? Ott is van ezen minősítésen belül fokozat vagy ez csak az otthoni szórakoztató elektronikában van jelen?
Mennyiben tér el a pesti igényesebb multiplexek-ek azoktól a THX-es moziktól? Mármint biztosra merném állítani, de vajon nagyobb szorzót lehetne használni?
Ez már offtopic, tehát a válaszadás már annyira nem indokolt, mint egy megfelelő topicban felvetett kérdés.
-
Vendég
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Valószinű THX minősítésű digitális mozi lesz belőle
Majd most lessz :kiraly: A két oldalsó folyosó még megvan, középen a nagy teremmel. Tehát még van remény. Csak a kis ablakok aggasztanak, ott volt a vászon
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT
-
Vendég
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Szerintem meg Photoshoppal ráírta valaki a fényképre.
Nem tudom ki volt :kiraly:
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT
-
Vendég
Szerintem meg Photoshoppal ráírta valaki a fényképre.
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Ebben reménykedem én is. Csak nem tudtam normális THX logot oda tenni .
Körbe jártam és még mindig mozinak néz ki. Jó lenne a King Kongot itt látni decemberben
-
Vendég
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Kőbányai Mozi Thanks ! :kiraly:
mozi lesz belőle ? vagy valami kínai áruház ? mert abból még nincsen elég...
A kőbányai újság titok házának irta. Tudnám hogy lehet titokban tartani valamit ennyire. Mondják hogy ATV székház lessz meg HIT gyülekezet székház, ha az utobbi felakasztom magam. kinai bazár biztos nem lessz, ahoz túl igényesen van felújitva.
Kőbányai Mozi Thanks ! :kiraly:
mozi lesz belőle ? vagy valami kínai áruház ? mert abból még nincsen elég...
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Utoljára az alien 3-mat láttam szeretett mozimban. Aztán bezárta kapuit hosszú időre, enyészeté lett mignem valaki megvásárolta . Lassan elkészül de a mai napig titok mi lessz belőle
Ha valaki úgy viszi a mélynyomólyát ahogy Newman említette,akkor az igencsak nemkíméli rendszere lelkét.Bent mondták,hogy általában elendegnek a Klipsch-ek ragasztása,de ők megragasztják erős ragasztóval.
Van egy pöcök a láda hátán 0 és 180-ra lehet kapcsolni.
Azt mondták,hogy vmelyik állásban szebben szól,bár én nem tapasztaltam változást.
Tud valaki valamit mondani erről?
Az a fáziskapcsoló. :kiraly:
A szobád akusztikájától függően kell beállítani, hogy optimális legyen a mélynyomód hangzása . . .
De bővebben olvashattok a "mélysugárzók" topicban.
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59