Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülékbelsők
Készülékbelsők
... kurvára fájt a felyem az 1 kHz-es hangtól.
Ettől nekem is...
(kiemelés tőlem)
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Készülékbelsők
Érdekes, a 955-ösömbe nem találtam meg a DSD csippet.
Úgy hallottam, hogy a dvd lejátszók nagy többségében nem DSD chip-el oldják meg az sacd lejátszást, hanem a DSD jelekt is PCM jellé alakítják és így egy DA rész kell csak. Az én már eladott sony sacd-m (sony scd-xe670) fordítva csinálta a pcm-ből csinált dsd-t. Abban ugyanaz a chip volt mint itt. A jelenlegi pio 575-ösöm sem tartalmaz valódi dsd chip-et.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Készülékbelsők
4. KÉP
Érdekes, a 955-ösömbe nem találtam meg a DSD csippet.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Készülékbelsők
3. KÉP
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Készülékbelsők
2. KÉP
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Készülékbelsők
YAMAHA RX-V730RDS
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Készülékbelsők
4. KÉP
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Készülékbelsők
3. KÉP
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Készülékbelsők
2. KÉP
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

Készülékbelsők
Sony DVP-NS700V
Készülékbelsők
Oksi.
Csak ötletek voltak.
Készülékbelsők
Nos itt egy kis doksi az otthoni hangnyomás mérésről.
A mérés után kurvára fájt a felyem az 1 kHz-es hangtól.
Hangnyom_s_m_r_se.xls
-
Vendég
Készülékbelsők
Nicsen benne 1 kis zaj a tápegység miatt?
A bemenő jelet inkább az erőssítő másik végén vittem volna be.
És ha lehetőséged lesz rá próbálj ki 1 hipersil trafót is.
Nem bántásképpen mondom.
Csak ha lehet jobb is, akkor miért ne.
Különben tetszik.
Ettől én is kedvet kaptam bedobozolni a kis erőssítőt.
Mivel nincs sem benne,sem a jelben zaj,ezért az aggodalom felesleges .
Ha az emberfia nem szeretné,hogy az előlapon vagy egy bemenet a kábelével,vagy a hálózati spagóca és hozzávalóival éktelenkedjen,akkor vagy ez a megoldás kínálkozik,vagy az,hogy a trafót teszem az előlaphoz közel,de ezt érintésvédelmi szempontból találtam kevésbbé biztonságosnak,és mivel mint mondtam nincs zaj,ezért a további körök futását is feleslegesnek tartom.(amúgy se hájend)
-
Vendég
Készülékbelsők
A 10 Wattos végfok panelje
Így ránézésre ez egy JLH féle A osztályú darab
sajti
Nem csak ránézésre.
Készülékbelsők
A 10 Wattos végfok panelje
Így ránézésre ez egy JLH féle A osztályú darab
sajti
Készülékbelsők
Lehet benne valami.
Nem árt elszigetelni a trafó rezgésétől az egészet.
Jó ötlet.
Gratula.
Készülékbelsők
Egy high-end építő ismerős mondta hogy alap dolog nála a parafa használata a trafó alá.Lehet érdemes lenne megpróbálnotok.Én csak hallottam nem értek hozzá.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Készülékbelsők
Nicsen benne 1 kis zaj a tápegység miatt?
A bemenő jelet inkább az erőssítő másik végén vittem volna be.
És ha lehetőséged lesz rá próbálj ki 1 hipersil trafót is.
Nem bántásképpen mondom.
Csak ha lehet jobb is, akkor miért ne.
Különben tetszik.
Ettől én is kedvet kaptam bedobozolni a kis erőssítőt.
Készülékbelsők
- kozvetlenul a feluleten merd a fenyt!
- tehat nyomd neki a TFT panelnek.
- erdekes lenne megmerned a feketejet is
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Készülékbelsők
Az irodában most mértem a monitor lux adatait akkor le volt kapcsolva a világítás magyarul szinte szürkület volt.
Most hogy felkapcsoltam az irodai neonokat, mérek beltéri világításnál átlagosan 250-280 lux közötti értéket
Készülékbelsők
..Természetesen tud még páratartalmat hőmérsékletet és lux-ot mérni. ..
- engem a lux meroje erdekelne, mennyire erzekeny.., es mennyire hasznalhato a valosagban pl. projit merni
0- tól 20.000. lux
Most mértem a 17" lcd monitoromat és kb fél méterről 64 luxot mérek.
Közvetlen közelről: 266 luxot (hozzáteszem nem tudom milyen távolságban kell mérni)
ADATAI:
Luxméro; zajszintméro; homéro; higrométer – a Voltcraft sokoldalú környezetméro muszerében mindez egyesítve van. Ezáltal egy sokoldalú, nagyteljesítményu méromuszer áll a legkülönbözobb környezeti befolyások mérési feladatainak elvégzéséhez rendelkezésünkre. A fény-, a homérséklet-, és a páratartalom érzékelok mind csatlakozókábelekkel vannak ellátva, ezáltal nehezen hozzáférheto mérendo tárgyakon végzendo mérések is gyorsan és könnyen elvégezhetok. A készüléknek természetesen van Data Hold (az eredmény kijelzést kimerevíto) és egy Max. Hold funkciója is, amelyik a mérés maximális értékét tárolja. Az Auto Power Off funkció (automatikus kikapcsolás) és a 3 1/2 számjegyes kijelzo teszi a felszereltséget kompletté. Luxméro adatai: 0,01 – 20.000 lux; 4 tartomány; felbontás 0,01/0,1/1/10 lux. Zajszintméro muszer adatai: 35 – 130 dB; 2 tartomány; felbontás 0,1 dB; frekvencia tartomány 32 Hz – 10 kHz; gyors mérési módszer; A/C karakterisztika. Homéro adatai: belso: –20°C - +50°C; külso (a vele szállított merülo érzékelovel) –20C- + 750C, felbontás 0,1 C/1C. Higrométer tulajdonságai: 25-95% rel. Páratartalom; felbontás 0,1% RH. Szállítás tartalma K-típusú merülo érzékelo, integrált levego páratartalom és zajszint érzékelo, integrált levego páratartalom és zajszint érzékelo, 9V elem, stabil tároló és hordtáska, kezelési utasítás. Méret: 85x275x30 mm. Tömege elemmel együtt kb. 250g.
Bruttó 38.000.- Ft
A Conradnál vettem még 38E Ftért hozták, most akciós 30E Ft.
Nekem k*rva mindegy volt mert fizette a Cég!
Készülékbelsők
..Természetesen tud még páratartalmat hőmérsékletet és lux-ot mérni. ..
- engem a lux meroje erdekelne, mennyire erzekeny.., es mennyire hasznalhato a valosagban pl. projit merni
T A M I . H U
Készülékbelsők
Tudom nem igazán ide tartozik de megjött a hangnyomásmérő műszerem.
Természetesen tud még páratartalmat hőmérsékletet és lux-ot mérni.
Decibelben A(fül - logaritmikus) /C (linear) karakterisztikát tud 35dB - 130 dB ig 0,1 dB felbontással.
Kíváncsi vagyok az otthoni mozizáskor mekkora a hangnyomás.