Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Sniperboy előre is elnézést kérek ,hogy átalakítottam a képedet
Szerintem ha sokáig még ezt a rendszert fogod használni érdemes volna elgondolkodni egy ilyen kialakításon.
A frontok egy kicsit alacsonyan vannak szerintem.
Egyébként jó választás volt a hangsugárzók terén a szoba mérete miatt :taps:
Helló nem haragszom állványt szeretnék venni hozzá olyat mint a 2 hátsó hangfalamhoz ugy tényleg nagyon pöpec lenne csak nem hinném hogy külön is árulja az LG az állványt
Erősítő: LG LH-WS5100 Blu-ray: Philips BDP-3250 Hangsugárzók: LG LSH-5100T, LSH-5100CV, FA-W5100SL, AIWA SX-NDP24 TV: Samsung LE32D550 82cm Scart: 1m-es Profigold, Audio kábel: 1m-es Profi gold Hangfal kábel: 2x2,5mm-es Profigold optikai digitális kábel HAMA 2m HDMI
Szevasz Sniperboy
Látom fanatikus Panasonic rajongó vagy.
Nem mondd azt,hogy nem nagy durranás.
Jó ez,különben ha szeretnél újat,akkor az be fog következni.
Egyébként klassz a gyűjtemény.Látod nekem még fényképezőgépem sincs.
Képet nem tudok feltölteni a nem digitális gépemmel.
Sniperboy előre is elnézést kérek ,hogy átalakítottam a képedet
Szerintem ha sokáig még ezt a rendszert fogod használni érdemes volna elgondolkodni egy ilyen kialakításon.
A frontok egy kicsit alacsonyan vannak szerintem.
Egyébként jó választás volt a hangsugárzók terén a szoba mérete miatt :taps:
RECEIVER: ONKYO TX_RZ840 FRONT:Jamo THX ONE 2x CENTER:Jamo THX ONE SURROUND:Jamo THX ONE 4x SUB:2db Jamo THX ONE Sub / Rotel RMB 1075 MKII Projector:Optoma UHDZ65 Vászon:ES 2.35:1 Curved fixed frame 138" MEDIAPLAYERS: APPLE TV 4K
És maga a mozi
Erősítő: LG LH-WS5100 Blu-ray: Philips BDP-3250 Hangsugárzók: LG LSH-5100T, LSH-5100CV, FA-W5100SL, AIWA SX-NDP24 TV: Samsung LE32D550 82cm Scart: 1m-es Profigold, Audio kábel: 1m-es Profi gold Hangfal kábel: 2x2,5mm-es Profigold optikai digitális kábel HAMA 2m HDMI
Sziasztok beszeretném mutatni a házimozimat. Tudom nem nagy durranás de hát ez van sajna
Filmjeim:
csitt
Végülis mivel "rajzoltad"?
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
csitt
Egyébként az lehet vele a probléma, hogy ha filmet nézel a két másik kanapé kitakarhatja a frontsugárzókat.
Ez a legjobb házimozi. Egymást nézni.
Három vetítővel és vászonnal, mindenki tudna mozizni ebben a felállásban is. :taps:
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Köszi a tippeket.Közben sikerült 1 kezdetleges kép is.
Ez a legjobb házimozi. Egymást nézni. :taps:
Köszi a tippeket.
Közben sikerült 1 kezdetleges kép is. :taps:
Íme:
Az üveglapok jelképezik a hangfalakat.
Hangfalat sajna elfelejtettek belerakni a progiba.
Vannak teljesen egyszerűen kezelhető lakberendező progik amikkel semmi mást nem lehet csinálni. 5 perc alatt elsajátítja bárki a kezelését aki már látott rajzprogramot.
heló mindenkiTud valaki profi de mégis egyszerű tervezőprogramot ajánlani, amivel elörre meglehet tervezni az egész szobát.
Ja és méterben, centiméterben lehessen megedni neki a mérteket.
Ne colban, incsben stb...
Elörre is köszi.
PAPÍR+CERKA az igazi !!!!
3d????
Mire végigszenvedsz a progival :taps:
De ha nagyon erölteted a számítógépet,csinálj egy nyers képet a szobáról
utána a photoshop-al azt teszel vele amit akarsz.
-képbeillesztés-akár a leendő cuccodat is oda montírzhatod
-festés,stb
RECEIVER: ONKYO TX_RZ840 FRONT:Jamo THX ONE 2x CENTER:Jamo THX ONE SURROUND:Jamo THX ONE 4x SUB:2db Jamo THX ONE Sub / Rotel RMB 1075 MKII Projector:Optoma UHDZ65 Vászon:ES 2.35:1 Curved fixed frame 138" MEDIAPLAYERS: APPLE TV 4K
archicad direkt erre való, de acadnál sokkal bonyulultabb szvsz...
autodesk inventor meg acadra épül úgymond, de full 3d-s, na abban jól meg lehet tervezni mindent! 10-essel már lehet fotorealisztikus képeket is csinálni..
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
A szobát + bele a bútorokat hifit ,stb..
Egyszóval mindent.
Autocad et már próbáltam de nem sok sikerrel.
Profi de rajtam idáig kifogott.
Nekem túl bonyolúlt.
max al is próbálkoztam de ott meg minden viszonylagos.
Akor megpróbálok cad en még 1 kicsit szenvedni hátha lesz belőle valami.
csak szobát akarsz tervezni?
arra sokminden lehet jó, archicad, inventor, autocad pl..
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
heló mindenki
Tud valaki profi de mégis egyszerű tervezőprogramot ajánlani, amivel elörre meglehet tervezni az egész szobát.
Ja és méterben, centiméterben lehessen megedni neki a mérteket.
Ne colban, incsben stb...
Elörre is köszi.
Miért, annyira szar a pana 700-a?
Ne mondjatok már ilyet... szerintem nem kevés ember csapkodná örömében a falhoza fejét, ha lehetne egy ilyen projektora. Az AE700 egyáltalán nem szar! Valóban nem anynira éles a képe mint a Z3/TX100 duónak, de ettől még nem szar. Adott eseten ez még előny is lehet... szóval próbáljunk már egy picit erálisabban értékelni...
Z2 vs. H78 (avagy a böhöm visszavág)
Hát igen.
Ennek viszont örülök. 2000eu a magyar kereskedőnél lesz? Vagy ez milyen ár? Úgyértem hogy mondjuk akkor egy digitalkonál lesz mondjuk 1500eu, vagy ki tudja?!
Az az 5000:1-hez kontraszt az már elég jónak tűnik, azt a kis 720p-t meg kibírom ha nincs más :taps:.
Marha jó lenne, ha addigra kiadnák az új LCDket hasonló árakon leváltva a mostaniakat. Mondjuk egy 1920*1080-as felbántást, meg még jobb képet/kontrasztot/fényerőt el tudnék viselni .
Látom figyeled a híreket. :taps: Októberben jön a Hitachi PJ-TX200, a Panasonic PT-AE900 és a Sanyo Z4. Előbbi 3000:1, utóbbi 5000:1 kontraszttal, 720p-s D5-ös panellel, 2000 euro körül. Karácsonyra már nem is biztos, hogy lesz Z3.
Én is szeretnék már projektort, de nagy felbontásút (min 1280*720), mert HD formátum lassan jön, meg PCre is rá szeretném kötni. Így marad a Z3 ami abban az árban van, amit majd karácsony környékén tudok rá költeni.
Marha jó lenne, ha addigra kiadnák az új LCDket hasonló árakon leváltva a mostaniakat. Mondjuk egy 1920*1080-as felbántást, meg még jobb képet/kontrasztot/fényerőt el tudnék viselni .
Remény döglik meg utoljára... :taps:
- aha.. - baszottul odavagyok erte..
Azért remélem holnap délutánra el tudsz szabadulni tőle :taps:
- aha
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Tami!A pana 700 projektora nem jött számításba, mindenképpen DLP-t akartál?
- aha..
- baszottul odavagyok erte..
- LCD-t? ahhh, csakis DLP marad a vegere, meg hogy a 700-as?? azt senkinek sem ajanlom, inkabb Hitachi 100-ast, vagy Sanyo Z3.
Tami!
Miért, annyira szar a pana 700-a?
Bár látom a depo-n sz árakat és elég olcsó most a screenplay 4805 kb 360-380 E Ft közöt van.
Kérdem Én...
Ha projektort vesz az ember házimozira akkor csak DLP?
És minimum 6 szegmensens 4x szinkerék?
- a pana annyira! mint irtam inkabb a masik ketto marka.. ha LCD-ben gondolkodsz..
T A M I . H U
- aha.. - baszottul odavagyok erte..
Azért remélem holnap délutánra el tudsz szabadulni tőle :taps: