Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumozók fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
Kattints a nevére! Ryan Giggs magyar kiadásban
A sztárfotóm 1999 tavaszán készült, azóta csak fiatalodtam!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Fórumozók Fényképalbuma
Tulajdonképpen YvsMad-ról még nem láttunk képet, ugyhogy, csak blöfföltem...
Kattints a nevére! Ryan Giggs magyar kiadásban
Fórumozók Fényképalbuma
Yess! Tényleg ott van, sőt, így már emlékezem is, hogy láttam.
De egy jkó poént sose hagy ki az ember...
Fórumozók Fényképalbuma
Akkor én nem láttam, vagy nem emlékszem, meg nincs kedvem ujranézni az egész topicot, meg YvsMad is tudja, hogy mire gondoltam...
Fórumozók Fényképalbuma
Lacy, ez igen magas labda volt, nem félsz, hogy visszakapod?
Nézd meg a profilját ott van kép róla.
Elkúrtuk
Fórumozók Fényképalbuma
De szerintem már rakott fel.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Fórumozók Fényképalbuma
Fórumozók Fényképalbuma
Tudom amit tudok, a többi nem érdekel.
Fórumozók Fényképalbuma

Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Fórumozók Fényképalbuma
Azt senki nem mondta, hogy Rád hasonlít
Épp ezért kellett igyekeznem, hogy szebb legyen nálam!
Fórumozók Fényképalbuma
Helyes csajszi, gratula
Köszi, igyekeztem!
Azt senki nem mondta, hogy Rád hasonlít
Fórumozók Fényképalbuma
Helyes csajszi, gratula
Köszi, igyekeztem!
Fórumozók Fényképalbuma
És mégegy kép róla:
Fórumozók Fényképalbuma
Gyöngyi lányom (7 éves):
Fórumozók Fényképalbuma
Nálunk se probléma az olvasási kézség hiánya,ha beindul a SCOOBY DOO és haverjai :taps: ,a gyerek lefagy vagy két órára!!!!!!!!
RECEIVER: ONKYO TX_RZ840 FRONT:Jamo THX ONE 2x CENTER:Jamo THX ONE SURROUND:Jamo THX ONE 4x SUB:2db Jamo THX ONE Sub / Rotel RMB 1075 MKII Projector:Optoma UHDZ65 Vászon:ES 2.35:1 Curved fixed frame 138" MEDIAPLAYERS: APPLE TV 4K
Fórumozók Fényképalbuma
Nem lehet elég korán kezdeni..
Ugyan fórumozni még nem tud, mert némi hiányosság van az olvasási tudásban, (még ugy 2 év kell ehhez :taps: ) de azért ....
Fórumozók Fényképalbuma
Csillagászat nagyon zsír dolog! Grat. Posza hogy így tudod űzni a hobbit, egyszer lehet én is elkezdem. Nagyon érdekel a téma.
Itt a Magyar Csillagászati Egyesület honlapja. Van rajta sok érdekesség, akár be is lehet lépni az Egyesület soraiba. :taps:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Fórumozók Fényképalbuma
Csillagászat nagyon zsír dolog!
Grat. Posza hogy így tudod űzni a hobbit, egyszer lehet én is elkezdem. Nagyon érdekel a téma.
Fórumozók Fényképalbuma
Amatőrcsillagász vagyok kb. 25 éve. Szoktam bemutatókat is tartani, ha valami "közönségnek is fontos"dolog látszik az égen... Itt találsz egypár fotót, amit Szatymazon készítettem '99-be, a Nemzetközi Napfogyatkozás Táborban. A képekre kattintva megnézheted nagyobb felbontásba. Ezzel a távcsővel készültek a képek, '87 óta ez a "főműszerem", én készítettem. Az optikát úgy építettem be, de a többi saját művem. :taps: A jelenlegi max. nagyítása(cserélhető) 300szoros. Evvel már nyugodt légkör esetén a Szaturnus gyűrűjébe levő sötétebb sávok(Encke-rés) is láthatók.
Nagyon érdekes hobby.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Fórumozók Fényképalbuma
: Ez csill. szemponból ideális üstökös keresésre, és fényesebb csillag-ködök, és galaxisok megfigyelésére, na meg persze a Holdra, és a bolygókra.
és neveztek el már Rólad? mondjuk van az u"rben Posza kisbolygó, vagy üstökös ?
Minek kétszer megkérdezni ugyanazt?
Viszont, ami késik, az nem múlik... :taps:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Fórumozók Fényképalbuma
: Ez csill. szemponból ideális üstökös keresésre, és fényesebb csillag-ködök, és galaxisok megfigyelésére, na meg persze a Holdra, és a bolygókra.
és neveztek el már Rólad? mondjuk van az u"rben Posza kisbolygó, vagy üstökös :taps: ?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Fórumozók Fényképalbuma
és neveztek el már Rólad? mondjuk van az u"rben Posza kisbolygó, vagy üstökös :taps: ?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Fórumozók Fényképalbuma
Ez komoly? Egy ilyen "kis" kütyüvel ilyesmit lehet látni? :taps:
Hobbyd vagy a munkád is a csillagok fürkészése?
A Jupiter holdjait, és a nagyobb krátereket a Holdon még 7x50-essel is meglehet pillantani.
Amatőrcsillagász vagyok kb. 25 éve. Szoktam bemutatókat is tartani, ha valami "közönségnek is fontos"dolog látszik az égen... Itt találsz egypár fotót, amit Szatymazon készítettem '99-be, a Nemzetközi Napfogyatkozás Táborban. A képekre kattintva megnézheted nagyobb felbontásba. Ezzel a távcsővel készültek a képek, '87 óta ez a "főműszerem", én készítettem. Az optikát úgy építettem be, de a többi saját művem. A jelenlegi max. nagyítása(cserélhető) 300szoros. Evvel már nyugodt légkör esetén a Szaturnus gyűrűjébe levő sötétebb sávok(Encke-rés) is láthatók.
Fórumozók Fényképalbuma
És főleg jó nehéz. Sajnos nem az enyém, 63rugó a mostani ára... Ez egy 25x100-as binokulár, ami azt jelenti, hogy 25 szörös nagítású(1000m-ről 40-re hoz), és elöl két db 100mm átmérőjű objektív van. Ez csill. szemponból ideális üstökös keresésre, és fényesebb csillag-ködök, és galaxisok megfigyelésére, na meg persze a Holdra, és a bolygókra. Egyetlen hátránya, hogy álvány is kell hozzá, mert nagyon hamar érződik a gravitáció hatása , meg a kép is mozog ekkora nagyításnál.
Ja, nekem is van egy 7x50-esem, még '87-be vettem... :taps:
Ez komoly? Egy ilyen "kis" kütyüvel ilyesmit lehet látni?
Hobbyd vagy a munkád is a csillagok fürkészése?
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000