Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Kb 2 hónapja élek együtt velük. Döbbenetes a hangra gyakorolt hatásuk. Pozitív értelemben.
Van, hogy úgy érzed:
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
10 hours ago, Doky said:
Az nem lehet hogy csak a telóm rögzít gyenge minőségben?
egy nagy granitlapot biztos gyengen tud rögziteni a telefon ! (komolyan: szerintem is a sok telefonos video alapjan hangminösegre barmit is mondani, minimum ezoteria, vagy nem belegondolás)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
13 órája, rozoga62 írta:
... meg a gránitlaptól, ez meg nem vicc.
Az nem lehet hogy csak a telóm rögzít gyenge minőségben?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
4 hours ago, Tctronic said:
Öööö most akkor hogy is van ez? "Mindenki" gránit, márvány lapokkal operál, itt ott amott, (Én mondjuk nem) Akkor most kell,vagy nem vagy, vagy csak optikai tuning?
Nálam gránit,márványon van minden,de nem hallok semmi negatív hatást a hangzásra,mondjuk jó 30kg/db.Mivel másabb a hangkaraktere ,ha direktben gránit burkolat vagy éppen sima járólapra van helyezve a hangsugárzó?Egyébként keményfa a padlóm,de még az sem tesz hozzá semmit,volt a másik lakásban laminált padló,na az döglesztette rendesen.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2854
7 hours ago, rozoga62 said:
Öööö most akkor hogy is van ez? "Mindenki" gránit, márvány lapokkal operál, itt ott amott, (Én mondjuk nem) Akkor most kell,vagy nem vagy, vagy csak optikai tuning?
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- rozoga62
- Fórumlakó

- Értékelés: 95
1 órája, Rotox írta:
Hanem, a Standart-tól?
Elnézést kérek, természetesen viccnek szántam, túl magas labda volt...
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1381
18 órája, Doky írta:
Az nem a virágtól van!
Hanem, a Standart-tól?
Elnézést kérek, természetesen viccnek szántam, túl magas labda volt...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
45 perce, murasake írta:
Le kéne venni a virágokat, mert elég Sokol hangot csinálnak.
Az nem a virágtól van!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- murasake
- Fórumlakó

- Értékelés: 267
3 minutes ago, Doky said:
Le kéne venni a virágokat, mert elég Sokol hangot csinálnak.
cd: Vincent TAC C60, előfok: Electrocompaniet EC4.8mkII, végfokok: Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: Nordost Odin clone, XLR és LS: Straight Wire Crescendo
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Új Tenor érkezett.
Nem fotogén az biztos,nagyon nehéz fotózni.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
2018. 05. 29. at 10:18, tottyi írta:
Nemlatom a napsugarakat? Egyebkent gratula a rendszerhez! Van itt minden, bicikli, gitar, portre es en is ilyesmi hifi asztalt keresek csak a belsejenek kellene magasabbnak lennie.
..........én viszont azt látom.........aki a QUEEN-t kedveli..........
Ideális péntek este
Van, hogy úgy érzed:
On 5/11/2018 at 8:33 AM, nagygabor1982 said:
Újra DynAudio tulaj lettem.
Elkövettem 1 hibát. 1-2 hónapja eladtam az előzőeket, mert azt hittem nekem majd jó lesz, ha valami mást veszek, utána meg álló Tannoyokat akartam, duálkoncentrikus hangszórókkal, de nem találtam patika állapotban 638-asokat. Aztán gondoltam a biztos utat választom. Újra Dynok. A rendszer még nyilván elég szolid és erőteljes fejlesztésre vár, gyanítom ezek a dobozok megérdemelnének egy komolyabb erősítőt, CD játszót, de lassan eljön az is. (Szeretem a CD-ket, nem derogálnak, régen is vásároltam őket és most is.) + a mögöttük lévő csupasz fallal kell valamit kezdenem sürgősen. Vinylezést befejeztem, miután egy normális régi nyomású jazz lemez 10-20.000 Ft-ba kerül a vinyl "felemelkedése" miatt. Mert most veszettül felkapták újra. (+ az a véleményem, hogy egy normális analóg rendszerben lemezjátszóra és hangszedőre illene, illetve, már már muszáj lenne elkölteni úgy minimum fél millát, ha az ember tényleg élvezni szeretné és ki akarná használni az analóg adta csodálatosságokat. Egyelőre ennyi a sztori. Ja, igen, rá kell jöjjek, hogy lehet homokkal tölteni az állványokat, miután van az aljukon lyuk a kábelmenedzsment miatt... A lényeg, hogy ne váljatok meg egyetlen egy komponensetektől sem, ha biztosan nem tudjátok, hogy javulást hoz a rendszerben. Bocs a sok hülye szövegért...
Számomra az látszik, hogy teljes a szinergia mindenben Klassz!
Van, hogy úgy érzed:
4 órája, tottyi írta:
Nemlatom a napsugarakat? Egyebkent gratula a rendszerhez! Van itt minden, bicikli, gitar, portre es en is ilyesmi hifi asztalt keresek csak a belsejenek kellene magasabbnak lennie.
Köszi
Ez ikeás lack asztal. Sajnos a belseje ekkora. De itt a forumon szívesen csinálnak neked.
- dondusfi
- Fórumlakó

- Értékelés: 305
4 órája, tottyi írta:
Köszi
Ez ikeás lack asztal. Sajnos a belseje ekkora. De itt a forumon szívesen csinálnak neked.
Média:
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Logitech Harmony 300, One
Synology DS212j
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Synology DS212j
11 órája, dondusfi írta:
Egy napsütéses reggel...
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 929
11 órája, dondusfi írta:
Egy napsütéses reggel...
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Egy napsütéses reggel...
- dondusfi
- Fórumlakó

- Értékelés: 305
Egy napsütéses reggel...
Média:
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Synology DS212j
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Synology DS212j
2018. 05. 21. at 14:38, Fury írta:
Jamo d830 - Marantz PM 15s1 - Sony cdp-x779es
.
JBL 4333b diy, Sony CDP-X779 ES
2018. 05. 19. at 12:23, Fury írta:
Jamo d830 - Marantz PM 15s1 - Sony cdp-x779es
JBL 4333b diy, Sony CDP-X779 ES
Ha jó akkor jó.Előre...
45 minutes ago, bojli001 said:
Kihívásnak tartod akkor azt,hogy az ezerféle alkotóelemeidet egységesítsd?Miért jó ez?Egy egységes zene illetve mozi rendszer továbbfejlesztése a kihívás.Ha nincs rá keret akkor annak megteremtése a kihívás,majd megvétele.Adott esetben darabonkénti beszerzése.Egy összevissza rendszerben a különböző komponensek technikai és műszaki paramétereit figyelembe véve sosem lesz egység.Hiába csapod be magad.Láttam nálad MS rendszert is,ami egész szépen haladt az egységesítés felé,aztán feladtad...s később mikor már elengedted lett eladó hiányzó rész amik hiányoztak neked.Szóval ezek kivárása felhajtása megvétele a kihívás.Értesz?
2 hours ago, bojli001 said:
Köszi.Nem a rendre illetve a rendetlenségre gondoltam a katyvasz szó használatánál.Hanem a komponensek ahány féle annyi fajta.Semmi egységet nem látni.Van valami konacepciód ami alapján alakítgatsz?Láttam itt képet már tőled,lehet meg kellene állapodni egy iránynál, s azt alakítgatni.Vélemény volt,nem kritika.
Értem persze.De hidd el nekem jó így,ez a tempó,és ez az út amit járok.Nekem ez egy könnyed kis hobby,amiben kiélhetem magam,és mindíg valami új tapasztalatot szerezhetek.Kicsit kiszabadulni a hétköznapok malmából leülni,és meghallgatni,vagy megnézni valamit,feltenni egy lemezt,és az asszony idegein táncolni amikor olyan cuccot viszek a lakásba ami rombolja az ember szépérzékét.:)
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
28 perce, istvan77 írta:
Nincs kialakult sáv amin halad a kis mozim építése,eléggé emocionális alkat vagyok,ami megtetszik,jöhet,ha nem tudom beilleszteni a rendszerbe akkor mehet.Szeretek kütyüzni,ahogy itt hívják szeretek sok mindent kipróbálni.Amit más egységesnek vél,vagy hisz az nekem halál,nem szeretem,nem kihívás,holott biztos ez a helyes út.De én már csak ilyen vagyok.A másik része az pedig az,hogy mindent a hobbimból befolyó összegből fedezek,nincs olyan,hogy a családi költségvetéshez nyúlok.Az tabu,az a családé.Hozadéka ennélfogva az,hogy egyszerre nagyobb összeg nem áll rendelkezésemre,hogy egyszerre alakítsak ki egységes vonalat,ergó mindent részegységenként veszek meg.De mint írtam nekem jó így, ezt szoktam meg.De egyébiránt igazad van.
Kihívásnak tartod akkor azt,hogy az ezerféle alkotóelemeidet egységesítsd?Miért jó ez?Egy egységes zene illetve mozi rendszer továbbfejlesztése a kihívás.Ha nincs rá keret akkor annak megteremtése a kihívás,majd megvétele.Adott esetben darabonkénti beszerzése.Egy összevissza rendszerben a különböző komponensek technikai és műszaki paramétereit figyelembe véve sosem lesz egység.Hiába csapod be magad.Láttam nálad MS rendszert is,ami egész szépen haladt az egységesítés felé,aztán feladtad...s később mikor már elengedted lett eladó hiányzó rész amik hiányoztak neked.Szóval ezek kivárása felhajtása megvétele a kihívás.Értesz?
51 minutes ago, bojli001 said:
Köszi.Nem a rendre illetve a rendetlenségre gondoltam a katyvasz szó használatánál.Hanem a komponensek ahány féle annyi fajta.Semmi egységet nem látni.Van valami konacepciód ami alapján alakítgatsz?Láttam itt képet már tőled,lehet meg kellene állapodni egy iránynál, s azt alakítgatni.Vélemény volt,nem kritika.
Nincs kialakult sáv amin halad a kis mozim építése,eléggé emocionális alkat vagyok,ami megtetszik,jöhet,ha nem tudom beilleszteni a rendszerbe akkor mehet.Szeretek kütyüzni,ahogy itt hívják szeretek sok mindent kipróbálni.Amit más egységesnek vél,vagy hisz az nekem halál,nem szeretem,nem kihívás,holott biztos ez a helyes út.De én már csak ilyen vagyok.A másik része az pedig az,hogy mindent a hobbimból befolyó összegből fedezek,nincs olyan,hogy a családi költségvetéshez nyúlok.Az tabu,az a családé.Hozadéka ennélfogva az,hogy egyszerre nagyobb összeg nem áll rendelkezésemre,hogy egyszerre alakítsak ki egységes vonalat,ergó mindent részegységenként veszek meg.De mint írtam nekem jó így, ezt szoktam meg.De egyébiránt igazad van.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
9 órája, istvan77 írta:
Pedig ez majdnem telitalálat.Egy belépő kategóriás házimozi,és stereó van a képen. egy nivs3-as,egy onkyo 636,egy pio pl200,egy zappiti 4k,egy asrock htpc,hangfalakban egy jamo 626,egy mordaunt 905 center,és egy canton fonum 190,
Pedig próbáltam tőlem telhetően rendet rakni.
29 minutes ago, bojli001 said:
Egy 6os onkyo avr és valami kínai "csöves" az ami ott van...első blikkre...
Pedig ez majdnem telitalálat.Egy belépő kategóriás házimozi,és stereó van a képen. egy nivs3-as,egy onkyo 636,egy pio pl200,egy zappiti 4k,egy asrock htpc,hangfalakban egy jamo 626,egy mordaunt 905 center,és egy canton fonum 190,
Pedig próbáltam tőlem telhetően rendet rakni.