Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Nagyon jól néz ki!
A TV nincs magasan? És ezzel együtt a center sincs túl magasan?
OFFTOPIC:
Milyen telód van, mert szerintem nagyon jó képeket csinál!
Ui.: A kép azért ilyen, mert telóval csináltam!
Ahhoz képest elég jó a kép!
Gratulálok az új szerzeményhez és megkérdeném, ha nem vagyok indiszkrét, hogy mennyibe volt?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Megvan az új tv-m! Tudom, hogy sokan lehúzták a fórumon, de nekem tetszik! Most jöhet hozzá egy új állvány és a szoba átrendezése. Asszony boldog, de neki is tetszik a tv! Este értem haza és raktam össze az egészet és azért van ilyen fejetlenség, nem végleges állapot, de kipróbálni jó volt!
Ui.: A kép azért ilyen, mert telóval csináltam!
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Üdv nektek!
Du. megyek az új tvmért! Átpakolom a szobát és csinálok róla egy-két képet.
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
poszter 2:
cosmo: régi plakátjaiddal mi lett?
Eltettem őket! Időnként cserélem, mert meguntam már a régieket. Majd ha külön szobában lesz a házimozi, akkor több poszter is lehet a falon.
poszter 2:
cosmo: régi plakátjaiddal mi lett?
-
Vendég
Akkor jobbulást kívánok!
Asszem el is kéreckedem minnyá'
A tanulára is jut idő, ezzel "doppingolom" magam. Ha gyorsan megtanulok, nem húzom az időt, több zenét vagy több filmet nézhetek meg esténként!
Bocsi, de még nem készültek, mert hasmenéssel egybekötött megfázásom van és a haver csak beadta a cd-ket, nem jött be a lakásba, félt hogy elkapja.Amint elkészülnek, természetesen egyből felrakom
Akkor jobbulást kívánok!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
Tusi: Hová raktad fel az új fényképeket? Nem találom sehol!
Bocsi, de még nem készültek, mert hasmenéssel egybekötött megfázásom van és a haver csak beadta a cd-ket, nem jött be a lakásba, félt hogy elkapja.
Amint elkészülnek, természetesen egyből felrakom
A rendszer:
Ennyi játékosból lassan egy focicsapat is kijönne!
Tusi: Hová raktad fel az új fényképeket? Nem találom sehol!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
-
Vendég
Amikor csak tehetem hallgatok valami zenét, vagy filmet nézek.
A tanulás meg smafu??
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
Abszolút off:Az ugye szinte közhely, hogy a jót könnyu˝ megszokni. Azt azonban érdekes megfigyelni, hogy a megszokást követo˝en a legjobb rendszer hangját is egy ido˝ múlva már-már természetesnek könyveli el az ember, ami egy magas szintu˝, de megszokott jó.
Igazán akkor lehet észre venni, hogy hova is jutott a rendszered, ha egy rosszabb motyót hallgatsz meg utána: rögtön helyére kerül ismét a befektetett energia, ido˝, és nemutolsó sorban pénz
Teljesen igazad van! Én is így gondolom!
Szembesülök is vele. Ha haveromnál hallgatunk zenét mindig nagy megelégedéssel nyugtázom magamban, hogy megérte a befektetett energia, ido˝, és nemutolsó sorban pénz
ezzel így vagyok én is, DE pont forditva:
mikor elmegyek barátomékhoz és hallgatom a rendszerét ill. filmet nézünk "rajta" , (marantz+jmlab, mindattól függetlenül, hogy az én izlésemnek túl zenei, , mondhatni "lágy", de hihetetlenül gyönyörüen szól) akkor hazaérve szerény rendszerem hibái is elôjönnek, de nem szomorkodom , mert tudom, hogy az enyém
de érdekes, hogy eme barátomnak elötte technics erôsítôje volt (pár éve), és mondta, mikor a rendszerét lecserélte, "nehéz" volt megszoknia a marantz+jmlab párost, de akinek eladta(szintén barát) és ott hallja a volt rendszerét, hallja, hogy mennyivel "gyengébb" és "természetellnesebb" a hangzása.
vége
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Cosmo Gratulálok a rendszerhez.Nagyon tetszik.
Lehet az országban valahol ilyen posztert rendelni?Nekem is kéne,nagyon tetszik
Ha poszterről nem is tudok, de viszont az e-bay-en lehet rendelni 20x30 cm méretben kéken világító táblákat a következő feliratokkal: Lucasfilm THX, DTS, Dolby Digital stb., ezeknek is több fajtáját. Nekem nagyon tetszenek, lehet, hogy beruházok egyre.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 66373&rd=1
Igen, csak be kell írni az eBay keresőbe a "Dolby sign", meg ilyesmi szavakat,
és máris kihozza a találatokat..
És még nem is beszéltünk a Terminator robotkezekről,
meg az acéllemezbe öntött Han Solo -król, azok is nagyon frankók.
mint ebben a szobában.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Abszolút off:Az ugye szinte közhely, hogy a jót könnyű megszokni. Azt azonban érdekes megfigyelni, hogy a megszokást követően a legjobb rendszer hangját is egy idő múlva már-már természetesnek könyveli el az ember, ami egy magas szintű, de megszokott jó.
Igazán akkor lehet észre venni, hogy hova is jutott a rendszered, ha egy rosszabb motyót hallgatsz meg utána: rögtön helyére kerül ismét a befektetett energia, idő, és nemutolsó sorban pénz
Teljesen igazad van! Én is így gondolom!
Szembesülök is vele. Ha haveromnál hallgatunk zenét mindig nagy megelégedéssel nyugtázom magamban, hogy megérte a befektetett energia, idő, és nemutolsó sorban pénz
ha %ban kéne kifejezned, mennyit mondanál?
Jó kérdés! Százalékokban még nem számoltam a javulást, de megpróbálom. Ha az előző erősítővel kapott hangot veszem 100 %-nak és a duplájára javulás mértékét meg 200%-nak, akkor ...
Zene: 180%
Mozi: 160%
De most nagyon megfogtál, mert ez így elég nehéz kifejezni.
Mozinál hatalmas teret, jobban érthető beszédhagokat, szebb basszust és pozicionált effekteket kaptam. Zenénél selymes, lágy, hatalmas és kiegyenlített terü hangot kaptam. Pl. határozottan érzehető a megfelelő közép és magastartomány beli javulás. Keményebb zenék esetében pedig dinamikát megfelelő basszusokat.
Szóval megérte a csere. Az a jó, ha az ember megtudja magának magyarázni, hogy igenis volt értelme a "fejlesztésnek". Ez egy soha véget nem érő folyamat... Egyszer a Hifi-Piac-ban olvastam: ha hallasz egy kivételes mínőségű szettet, akkor utána egy hétig nem hívod át a barátodat hozzád zenét halgatni.
Abszolút off:
Az ugye szinte közhely, hogy a jót könnyű megszokni. Azt azonban érdekes megfigyelni, hogy a megszokást követően a legjobb rendszer hangját is egy idő múlva már-már természetesnek könyveli el az ember, ami egy magas szintű, de megszokott jó.
Igazán akkor lehet észre venni, hogy hova is jutott a rendszered, ha egy rosszabb motyót hallgatsz meg utána: rögtön helyére kerül ismét a befektetett energia, idő, és nemutolsó sorban pénz
Szóval megérte a csere. Az a jó, ha az ember megtudja magának magyarázni, hogy igenis volt értelme a "fejlesztésnek". Ez egy soha véget nem érő folyamat... Egyszer a Hifi-Piac-ban olvastam: ha hallasz egy kivételes mínőségű szettet, akkor utána egy hétig nem hívod át a barátodat hozzád zenét halgatni.
Persze, mindent meg lehet magyarázni. Én nem számítottam ekkora javulásra. De ez nagyon meglepett és tényleg örülök a cserének. Ráadásul a hangfalak sem a Denonhoz illőek még.
Én most(az idén) az SCD-XB790-es CD/SACD játszót céloztam meg. Nincs kétségem, hogy ugyanazon a rendszeren még sokkal szebben fog szólni a superaudió-cd, mint a jelenlegi 955-ös DVD-mmel. Így is van rendjén!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Persze, mindent meg lehet magyarázni. Én nem számítottam ekkora javulásra. De ez nagyon meglepett és tényleg örülök a cserének. Ráadásul a hangfalak sem a Denonhoz illőek még.
Jó kérdés! Százalékokban még nem számoltam a javulást, de megpróbálom. Ha az előző erősítővel kapott hangot veszem 100 %-nak és a duplájára javulás mértékét meg 200%-nak, akkor ...
Mozinál hatalmas teret, jobban érthető beszédhagokat, szebb basszust és pozicionált effekteket kaptam. Zenénél selymes, lágy, hatalmas és kiegyenlített terü hangot kaptam. Pl. határozottan érzehető a megfelelő közép és magastartomány beli javulás. Keményebb zenék esetében pedig dinamikát megfelelő basszusokat.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
A rendszer:
cosmo! Gratula a rendszeredhez!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
Köszi mégegyszer!
Tényleg nagy a javulás, mind zenében, mind moziban.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Cosmo Gratulálok a rendszerhez.Nagyon tetszik.
Lehet az országban valahol ilyen posztert rendelni?Nekem is kéne,nagyon tetszik
Ha poszterről nem is tudok, de viszont az e-bay-en lehet rendelni 20x30 cm méretben kéken világító táblákat a következő feliratokkal: Lucasfilm THX, DTS, Dolby Digital stb., ezeknek is több fajtáját. Nekem nagyon tetszenek, lehet, hogy beruházok egyre.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 66373&rd=1
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Köszi mégegyszer!
Tényleg nagy a javulás, mind zenében, mind moziban.
Gratula az új erősítőhöz Cosmo!
Köszi!
Amikor csak tehetem hallgatok valami zenét, vagy filmet nézek.
Azt bizony jól teszed!
Csatlakozom az előttem szólóhoz: Gratula !
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page