Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Gratula az új erősítőhöz Cosmo!
De jó poszterek... mintha már láttam volna ezeket
Nem is tudom hol?
Útközben...
Nem is tudom hol?
poszter 2:
poszter 1: (Nem a plakát hullámos, sajna tükröződik rajta a függöny)
A rendszer:
A távirányító:
Erősítő 2:
Ma nálam volt cisco megnézni/meghallgatni az új erősítőmet. Természetesen magával hozta a fórumos nyereményét. Így a képek a telóval készültek! Majd szerzek egy rendes digi gépet is nemsokára és akkor majd jobb minőségben rakok fel képeket!
Erőstő 1:
3. A szobám...
Nagyon jól néznek ki a cuccok! Hogy szólnak az előzőkhöz képest?
sajti
Valóban jól szólnak ezek az MS-ek. És, meglepő módon a Primare DVD lejátszó is beilleszkedett a rendszerbe.
Tegnap megküldtem kicsit a rendszert sztereóben egy Eric Clapton koncerttel. Az új erősítőn -70-től megy 0-ig a hangerő. -15-nél érte el azt a határt, ahol már túl hangos volt, de torzítani még mindig nem kezdett...
Ráadásul még mindig meg tudnak lepni a dobozok a mélytartományukkal. Rácsodálkozom, hogyan tud kijönni ennyi mély a két 13cm-es hangszóróból
Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
Ha én megküldöm a rendszert, akkor -10 db-ig viszem le, nálam ez a "hangos" szint ami elviselhető ill. hallgatható akár stereo-ban, akár 5.1-ben, a filmeket is ezzel a hangerővel nézem. nem torzít egyáltalán. A régi SR-4200-asom -70-től ment le +10-ig, de az sem torzított sose, de annál előfordult, hogy -4-ig vittem fel.
Az újnál talán -13 db - -15 db is elég a filmeknél, tiszta, kellemes, ámde kellően hangos, élvezhető.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
.....Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
minek?
A Pio cseréje nem a minősége miatt válik lassan szükségessé. Más okok miatt kell megválnom tőle. Az író meg nem játszik le DVD-Audiót, meg nem is szívesen használom lejátszásra, úgyhogy valamilyen lejátszó kell majd...
sajti
.....Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
minek?
gordon314.fw.hu
3. A szobám...
sajti
Valóban jól szólnak ezek az MS-ek. És, meglepő módon a Primare DVD lejátszó is beilleszkedett a rendszerbe.
Tegnap megküldtem kicsit a rendszert sztereóben egy Eric Clapton koncerttel. Az új erősítőn -70-től megy 0-ig a hangerő. -15-nél érte el azt a határt, ahol már túl hangos volt, de torzítani még mindig nem kezdett...
Ráadásul még mindig meg tudnak lepni a dobozok a mélytartományukkal. Rácsodálkozom, hogyan tud kijönni ennyi mély a két 13cm-es hangszóróból
Én most gondolkodom a DVD játszó cseréjén. És ha már egységben az erő, akkor az is Marantz kéne, hogy legyen
sajti
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Huh sztem a moderátorok már nagyon fenik a késeiket.. Én abbahagyom az offot
OFFTOPIC:
Kell neked ilyen jóképűnek lenned! "Szőrös a testem baby..."
Huh sztem a moderátorok már nagyon fenik a késeiket.. Én abbahagyom az offot :)
tsc, ez a poszter van a faladon?
Hagyjátok békén, ez családi fotó!
A kedves nagypapa és nagymama .
A fotó még a két Világháború között készült .
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
tsc, ez a poszter van a faladon?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Szerintem Tsc-nek nem lett volna szabad megnéznie a kidobóst!
Fején találtad a szöget!
3. A szobám...
sajti
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Szép a Marantz összeállításod GoldSun! Bár ahogy látom most már a hangfal lesz a gyenge pontja a rendszerednek, de biztosan a Mordaunt Shortokat is rendesen lázba hozza.
De... Úgy látom AM hurok antennát is felcsatlakoztattad, csak nem halgatsz még AM műsorforrást?
Köszi! Ahogy sajti is írja, ő is kellemeset csalódott a Mordaunt Short hangfalaiban, amikor az új erősítőjével kötötte össze őket. Ugyanez a véleményem, nem gondoltam volna, hogy még ezekben a MS-ekben ekkora "erő" van. Úgy látszik, ezeket tartalékolta 3,5 évig, amíg a Marantz SR-4200-esem volt.
Nem hallgatok AM műsorforrást, FM-t szoktam, de ritkán... (na jó, bevallom, Kossuth Rádióval kelek és fekszek. ...csak vicc volt)
Szerintem Tsc-nek nem lett volna szabad megnéznie a kidobóst!
gordon314.fw.hu
Akkor remélem a fotómat is láttátok már (ott alul a privát üzenet gomb mellett). Dedikált meg minden.
Én megnéztem, és mit is mondhatnék
Elég gusztustalan
Az az
Ki látta south park-nak azt a részét, amikor Gerison bácsi átoperáltatta magát Dévid Hásszelhoffá?
Lehet tsc is átesett a kis orrműtéten
"pi***ba a csodaszép arcommal, hogy rohadna lee!"
Akkor remélem a fotómat is láttátok már (ott alul a privát üzenet gomb mellett). Dedikált meg minden.
Én megnéztem, és mit is mondhatnék
Elég gusztustalan
Az az
Ki látta south park-nak azt a részét, amikor Gerison bácsi átoperáltatta magát Dévid Hásszelhoffá?
Lehet tsc is átesett a kis orrműtéten