Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Kezd összeállni a "minimalista" rendszerem. Blaki fórumtárs jóvoltából ma megérkezett az új Luna + Canopus páros!
A hangjukat imádom!
kis rec'cerem
kis rec'cerem
Alakulgat, alakulgat
Gratula!
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
kis rec'cerem
A korsunt végfoknak használod mozinál?
Igen!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
kis rec'cerem
A korsunt végfoknak használod mozinál?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
kis rec'cerem
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
2. A távkapcsolója is szép egy darab...jó nehéz, hisz 4 elem kell bele.
- impozans, de hogy ergonomia nem volt elsodleges szempont az is latszik
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
3. A szobám...
Hoppá..... csak nem egy Marantz MM9000 használsz végfoknak?!
Gratulálok a felszerelésedhez!
De! egy Marantz MM9000 -AV9000 páros.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
[Nagyon tetszenek a hangfalak alatti (márvány?) kőlapok! Sokat dob a rendszer hangulatán (meg így a tüskék sem vágnak a /szalag?/parkettába).Gratulálok!
Nekem teccik
Azok sima betonlapok. És azok is, amelyek az erősítők alatt vannak, csak le vannak feketére festve. A hangfalak alattiakat nem festettem le, meghagytam természetességükben. Ezt azzal fokoztam, hogy vizet locsoltam rájuk, s vizes csiszolópapírral lecsiszoltam őket, s ez és a víz hatására kivált belőlük a cement, s a beton adalékanyag (kavics) fehér szemcséi láthatóbbá váltak, ami talán egy kicsit márvány hangulatot is ad nekik, bár a képen nem látszik ez annyira. Nekem nagyon bejöttek ezek a kőlapos megoldások, egy ismerősöm ajánlásával.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
3. A szobám...
Hoppá..... csak nem egy Marantz MM9000 használsz végfoknak?!
Gratulálok a felszerelésedhez!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Neked is már csak egy nagy hibája van a rendszernek, amit ki kéne javítani, mégpedig szerencsétlen TV. Egy projit mindenképpen érdemes lenne szerezned és szerintem itt nem is lenne nehéz elhelyezni!
Szerintem azért nagyon klassz az összhang. A TV is illik a képbe (láttam a kacsintást ). Persze a projinak nagyobb képe lenne, de azért így sem rossz (sőt ).
GoldSun: A kábeleket - ha megoldható - tényleg érdemes lenne valahogy elrejteni.
Nagyon tetszenek a hangfalak alatti (márvány?) kőlapok! Sokat dob a rendszer hangulatán (meg így a tüskék sem vágnak a /szalag?/parkettába).
Gratulálok!
Nekem teccik
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
Ha harc, hát legyen harc
Ha harc, hát legyen harc
Köszi mégegyszer mindenkinek, de azért még akad tennivaló... ....
...A kábeljeimmel akarok valamit kezdeni, hisz hatalmas kábelkavalkád van a tévé mögött, , valahogy rendszereznem kéne őket. Sajnos elég sok antennakábel van a beltéri egységhez. Sajnos ez meg is látszik a minőségen, mert a Primare összeszed valami hálózati sz@rt, és a képen nagyon halványan vízszintes átlátszó csíkozás látszódik, ami engem zavar, és nem tudom, mi okozza.
Hű de távirányító!
elôszôr azt hittem, kô a fal
naná hogy kő a fal, különben télen hideg lenne, meg mi tartaná a tetőt??
A múgy
3. A szobám...
GoldSun! Igazán szép a mozid! Gratula! Azárt ez a Marantz-páros egy kisebb szórakozóhelyen is megállná a helyét!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 680
3. A szobám...
Nagyon korrekt!
(elôszôr azt hittem, kô a fal, de most olvastam, hogy tényleg )
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
GoldSun: gartulálok! Nagyon jól néznek ki!
Milyért van a végfokban az a rés a kézepén?
A rés mögött led-ek vannak csatornánként, amelyek a túlterhelésnél (overload) gyulladnak ki. Nálam még nem gyulladtak ki egyszer se.
3. A szobám...
Szép a szobád Goldsun gratula.
a falat mivel burkoltad be ?
tapéta ez ?
Köszi! Nem tapéta, hanem kőburkolat kb. 3-4 cm vtg. kövekből.
Köszi mindenkinek!!!!
richies: a TV-vel nagyon meg vagyok elégedve, hisz nagyon szép a képe, köszönhetően a JVC által kifejlesztett D.I.S.T. EISA-díjas képjavító technológiának, ami beváltotta nálam a hozzáfűzött reményeket.
Ronin: igen, ezt már mások is mondták, talán a következő lépés ez lesz. Gondolkoztam azon is, hogy esetleg, talán következő lépésként a hangfalakat illene ehhez az erősítőhöz lecserélni, de én úgy gondolom, hogy nem lenne akkora hangzásbeni különbség a mostani, és az új (bármi lenne is) között, mint amennyi pénzt megérné belefektetni, úgyhogy ezt a tervet asszem egyelőre félreteszem.
3. A szobám...
Szép a szobád Goldsun gratula.
a falat mivel burkoltad be ?
tapéta ez ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
3. A szobám...
off:
robotka, miylena tv-d ?
mármint minőség stb..
Ezt biztos Tőlem akartad kérdezni???
Mert Goldsun hozzászólására reagáltál..
bocs, talált szóval Goldsun ?
sorry
Gratula GoldSun, nagyon szép!!!
Neked is már csak egy nagy hibája van a rendszernek, amit ki kéne javítani, mégpedig szerencsétlen TV. Egy projit mindenképpen érdemes lenne szerezned és szerintem itt nem is lenne nehéz elhelyezni!
Milyért van a végfokban az a rés a kézepén?