Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
..Egyszer,ha van kedvetek, összejöhetnénk páran-,lemeóznátok,és ötleteket adhatnátok,mert az sose rossz.Kábel-ügyek,stb.Tök hülye maradtam ezekhez,be vagyok oltva tech ellen. Érden lakunk.
- biarol at is ugorhatnek
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Vader gratula, ez nagyon szép szoba..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Halihó!
Köszi a jó szavakat!A hely adott volt,ebből próbáltam kihozni azt,amit tudtam.A "vászon" mögött volt egy bukó ablak,azt eltüntettem.Az a fal teli gipszkarton.Ott álltam a mester mögött,amikor dolgozott...
A szoba másik végén meghagytam a bukó ablakot,de furnérral és tépőzárral tök sötétté lehet tenni egy mozdulattal.
A vhs Pana NV-HD 630.Nem mai sztori,de bőven jó.Az az igazság,hogy vhs-t nézni tv-n kell,mert a dvd után olyan a képe,hogy a fal adja a másikat...
/A dvd is eljut ide,hamarosan.../
A másik lejátszó DV-S555 Onkyo.A proji Sony VW-11HT.Ezt 60 órával vettem,nagy alkuk után,40%-át részletre.Máshogy nem ment volna,ezért belement a kereskedő.Fél évre adta a hitelt,havi bontásban./Hátha nektek is sikerül,érdemes próbálkozni.Most-majdnem 2 év után- 800 óra felett van,eddig kutya bajusz-,kop-kop-kop...
Infinity hangfalak-,szépen szól.Nyár elején talán sikerül végre egy subot is beszerválni hozzá-,mert arra nem futotta már.
Az erő a TX-DS777-el van,ezt egy barátomtól vettem,a hangfalakkal együtt-,szintén bazári alkuk eredményeként. 1 évig volt az övé.
Egyszer,ha van kedvetek, összejöhetnénk páran-,lemeóznátok,és ötleteket adhatnátok,mert az sose rossz.Kábel-ügyek,stb.Tök hülye maradtam ezekhez,be vagyok oltva tech ellen.
Érden lakunk.
Hali
Tényleg nem semmi! Remélem hamarosan én is elkezdhetek vetíteni :-)
Ahhoz viszont biztosan mondhatom hogy sok idő kell, hogy ilyen szinten kész legyen a szoba :-)
- ha kell segiteni szolj!
T A M I . H U
Vader a Néma BOB remek ízléssel.
Gratulálok! Fantasztikus a mozitermed. 3.80x10 hmm ennél kisebb alapterületü a lakásom.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Tényleg nem semmi!
Remélem hamarosan én is elkezdhetek vetíteni :-)
Ahhoz viszont biztosan mondhatom hogy sok idő kell, hogy ilyen szinten kész legyen a szoba :-)
Ez nem semmi! Az ember hozá van edződve itt a különböző csodákhoz de ennél én is megakadtam
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Hát vader!ez beszarás
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Nem kapok levegőt, az álmom. Nem szokásom irigykedni, de ez valami szenzációs, nagyon nagy gratula, remélem egyszer nekem is lesz ilyen...
huh.. egy igazi házimozi fan szoba!!! nagyon király!
Vader nagyon pipec a szoba és leírhatnád milyen cuccok vannak szobában. pl. Milyen vetítő és hangfalak és sub?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Nagy grat a szobához!
A nicked VADER és mégis :smile22: bemutatsz neki? Hogy van ez?
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
3.75 széles.
VADER: mekkora képet vetítesz?
Sziasztok!
Több, mint 2 éve olvasgatom ezt a fórumot,írni nem szoktam.
Gondoltam,most felteszem ezeket a képeket.
2 éve költöztünk egy átalakításra,felújításra szoruló házba-,és a pince egyik "szobája" ordított a házimoziságért...
Előtte már projector rajongó voltam-,nem állhattam ellen.
A kép és hang működik majd' 2 éve,a szoba most lett kész.Még szeretnék függönyt és mobil-maszkolást a "vászon" elé,ami gipszkarton,de tökéletesen bejött.
Két oldalt, a különböző képméretek aljának megfelelő magasságba a falra fúrva kis fülek lesznek,és ezekbe akasztható a rúd,amire fekete vászon anyag van rögzítve.Ezt limbó-léc szerűen mozgatva alul kitakar.Felül a függöny anyagából egy "csík" zárja majd a képet.A képszélesség 3.75-,be van rá állítva a géptáv.,16:9-nél.A többi arányt zoom-mal és a limbózással érem el,na meg a függöny behúzással a képszéleken.
/Bocs,hogy bénán írom,de hátha érthető,és vkinél szintén használható.../
7 méterre ülünk a "vászontól"-,a szoba 3.80x10-es.
Nagy köszi nektek sok mindenért, amit itt láttam-hallottam.
Az Erő legyen veletek!
Vader
VADER úr, ha erre jár ezt feltétlenül nézze meg: http://www.kep.tar.hu/yandera/50038524#2
Tényleg nagyon zsír! Volt szerencsém látni és hallani, nehéz volt utána kirángatni a szobából.
Hát igen, egy hasonló szobáról álmodozom én is! Le a kalappal!
Hű de zsír egy szoba!