Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Ha már iroda akkor itt az enyém is!
- gabo01
- V.I.P.
- Értékelés: 435
Ha már iroda akkor itt az enyém is!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
De tudom irigyelni azokat akik munkahelyén ilyen cuccok vannak
Persze nálam sincs csend a melóhelyen,mert kb egy lájtos,50 fős "ládasörös" kocsmakoncert hangerő szintjén zúg a levegőkompresszor, elszívó berendezések és a gépek
De hát valamiből meg kell élni,nem lehet mindíg kényeztetni a fülünket
Az autóipar termelése sem kutya.. Hangban!
Van, hogy úgy érzed:
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
teljes csendben senki sem tud/akar dolgozni
mikor szólhat a zene is...
IMG_3854.JPG
IMG_3853.JPG
Mit nem adnék érte, ha a melóhelyemen legalább ennyi zene hallgatási lehetőség lenne.
Van, hogy úgy érzed:
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
teljes csendben senki sem tud/akar dolgozni
mikor szólhat a zene is...
...
Persze nálam sincs csend a melóhelyen,mert kb egy lájtos,50 fős "ládasörös" kocsmakoncert hangerő szintjén zúg a levegőkompresszor, elszívó berendezések és a gépek
A földszinten nálunk is hasonló a helyzet, de egy emelettel feljebb nyugi van. Viszont az elszívó ventillátor diszkrét háttérdübörgéssel rezegteti a gyomrot (is). Heavy metal-hoz ideális lenne, kár, hogy olyat vagy 25 éve nem hallgatok...
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
A munkahelyen se legyen csend...
De tudom irigyelni azokat akik munkahelyén ilyen cuccok vannak
De hát valamiből meg kell élni,nem lehet mindíg kényeztetni a fülünket
Sziasztok!
Én így kezdtem el a mozi nappalit...
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2720
Új játékok: Parasound HCA-806 hat csatornás végfok+ Behringer +CX3400 aktív keresztváltó (egyenlőre csak tesztelésre összekötve Fafaci IC, Polk cbra+Monster hanfal kábelekkel) És amiért az egész történik DIY JBL (2226+2441+2385A+077) meghajtása.
Első benyomások elég jók, van mosoly
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- 4you
- V.I.P.
- Értékelés: 1140
Azt hiszem most egy időre késznek érzem
Az AT-440 hangszedő új távlatokat nyitott...talán még pár normális kábelt kell beszereznem és teljes a boldogság!
at-440.jpg
Csodás rendszer! Gratula!
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Azt hiszem most egy időre késznek érzem
Az AT-440 hangszedő új távlatokat nyitott...talán még pár normális kábelt kell beszereznem és teljes a boldogság!
Pioneer PL-51
Pioneer SX-525
Pioneer HPM-300
Esti Zene.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Boccs
Csak egy kerdes
Mintha korabban megszakadt volna az izgalmas tudositasod a mozi-pince projektedrol.
Mi tortent aztan?
Udv
Dulci
@rvm12i
Készen lettek végre? Majd oszd meg a tapasztalatokat!
Ezt így nem mondanám. Jó lesz, de még kell vele foglalkozni. A mélyekkel még komoly problémák vannak, de ennek több oka is van. Jenleg 80-100 Hz környékén kiemel és búgós, (remélem) emiatt nem tudom azt mondani, hogy pontos percíz lenne a hangzás. Szerintem ennek a kiemelésnek a fő oka, hogy a hátsó reflex helye ki van vágva, ellenben az ajánlott hosszúságú cső még nincsen benne, ami az alsó frekvencia tartományt támogatná, ezáltal a mostani problémát korrigálná. Továbbá kb 70%-át a 2 oldalsó és az alsó lapnak bitumennel "merevítettem", lehetséges hogy még érdemes bele raknom, de ezt csak az után teszem meg, ha a cső illetve egy rendes állvány nem oldja meg a problémát. Ami rendkívül érdekes, hogy 4-5 nap járatás után már jóval kontrolláltabnak hallom a közép illetve magas tartományt. Az első 1-2 órában csalódott voltam a felső tartományok miatt, de egyre jobbnak tűnik, természetesen, ha alul is kiegyenlítettebb lesz a hangzás akkor az hatással van a többi sávra is.
Project 1 Xpression III(Roksan Corus Black MM)->Heed Pulsar/Philips CD614-> Ethosz RTP Tube DAC->Ethosz LA 6.5->Ethosz Class A/Setton BS5500> Avalon Eidolon Klón by Ethosz Audio -> Kábelek DIY. <p>
Helló, másik szobád lett?
Szia,
Nem tudom mikori képet láthattál utoljára, nagyjából másfél éve van itt a rendszer, az állvány került át más helyre. Kb 30-35 m2-s nappali és konyha egyben. Apóstól pedig várjuk a nappali bútort egy éve
Project 1 Xpression III(Roksan Corus Black MM)->Heed Pulsar/Philips CD614-> Ethosz RTP Tube DAC->Ethosz LA 6.5->Ethosz Class A/Setton BS5500> Avalon Eidolon Klón by Ethosz Audio -> Kábelek DIY. <p>
@rvm12i
Készen lettek végre? Majd oszd meg a tapasztalatokat!
- 4you
- V.I.P.
- Értékelés: 1140
Teszt üzem
Helló, másik szobád lett?
Rendszer:
Ez egy műszaki bolt?
akár lehetne tudom, egy kicsit gyűjtő hajlamú vagyok, de van itt fórumon jó pár ember akinél sokkal több minden van
Kép: Panasonic TX-P50GW20
Hang: Házimozi: Pioneer BDP-LX71, Dune HD BASE 3.0, Pioneer VSX-LX70, HTPC, Philips FA951, Pioneer A-509R, SVS SB12-NSD, Monitor Audio GX350, GX200, GX100, Kácsa - Neotech - Isotek kábelek
http://logout.hu/blog/ragadozo/index.html pár saját cikk a témában...
Hang: Házimozi: Pioneer BDP-LX71, Dune HD BASE 3.0, Pioneer VSX-LX70, HTPC, Philips FA951, Pioneer A-509R, SVS SB12-NSD, Monitor Audio GX350, GX200, GX100, Kácsa - Neotech - Isotek kábelek
Teszt üzem
- Adamskyy
- Törzsvendég
- Értékelés: 435
A fejlődés nem kicsi. Szépek a Monitor Audio-k
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Én is csatlakozom pár képpel...
Egy kis időbeli fejlődés nálam:
A frontok erősítője, egy Philips FA951, kicsit módosítva:
Kép: Panasonic TX-P50GW20
Tegnap nagy csőteszt estet tartottam. Mullard, Telefunken, Tesla és Electroharmonix (?) E88CC-k voltak porondon.
Utóbbin nincs szita, ezért a kérdőjel, eredetileg ezek voltak az F22-ben. Egészen jók amúgy azok is. Term. a 'funkenek lezenélték az összes résztevőt.
Vhogy sejtettem hogy maradni fognak.)
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
Jó ez véglegesre is. A vinyó tetejére rakj egy vékony ( de elég vastag) szivacs csíkot és a ház résein keresztül le tudod vele szorítani a vinyót keresztben kifeszített gumi szalagokkal.
Olvastam ilyenrol is csak ezzel meg az a baj hogy par honap utan elporladnak a gumi leszoritok.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R