Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
Interneten talált képek
Nő nélkül is állt...
Egy ilyet eladni???
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Nő nélkül is állt...
Interneten talált képek
Nő nélkül is állt...
Sziasztok
Nekem volt...nagyon szerettem de már nincs meg
Interneten talált képek
Sziasztok
Nekem volt...nagyon szerettem de már nincs meg
Rendben, ha ez az ok, akkor értem - erről nem volt tudomásom, és én kérek elnézést.
Ok, semmi gond! Most már tudod!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8891
Interneten talált képek
Rendben, ha ez az ok, akkor értem - erről nem volt tudomásom, és én kérek elnézést.
Ok, semmi gond! Most már tudod!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Interneten talált képek
Nem szerintünk, ha nem a google szerint. Ilyenek miatt IS verték a palávert. Ha emiatt leszedik a hirdetéseket, gondolom te pótolnád a kiesett összeget.
longkft.hu/audioblog/
Ez volt az az ominózus illetlen(?) fotó az 1.7-tel, amit én balga lélek megpróbáltam veletek megosztani.
Nem szerintünk, ha nem a google szerint. Ilyenek miatt IS verték a palávert. Ha emiatt leszedik a hirdetéseket, gondolom te pótolnád a kiesett összeget.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8891
Interneten talált képek
Ez volt az az ominózus illetlen(?) fotó az 1.7-tel, amit én balga lélek megpróbáltam veletek megosztani.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Interneten talált képek
Jaja, erre még gyűjtök Addig is egy indirekt fotó: http://www.audiotrends.com.au/sldigital ... _Shayk.jpg
longkft.hu/audioblog/
Interneten talált képek
Irinát látom. Mit kell még nézni?
Hát ez az! Szerintem emiatt kár volt vennie ilyen drága paravánokat, nem tűnik amúgy sem szégyellősnek
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Interneten talált képek
Jaja, erre még gyűjtök Addig is egy indirekt fotó: http://www.audiotrends.com.au/sldigital ... _Shayk.jpg
Irinát látom. Mit kell még nézni?
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
Interneten talált képek
Helyesbítek - next level!
Interneten talált képek
Next level!
A csajos képet kiszedtem banyek.
? - valamiről lemaradhattam.
Elnézést, de nem tudtam, hogy nő - pláne gyári reklámfotón és felöltözve - nem szerepelhet a fórumon
longkft.hu/audioblog/
- ZsolioAudio
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 10
Interneten talált képek
Next level!
- elektrorudi
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Interneten talált képek
Next level!
Repül a... repül a... repül a... V.I.P. tag!
Persze lehet, hogy megúszod, és csak a képet veszik le...
Interneten talált képek
Magnepan 1.7i + Heed + megezmegaz
Next level?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
Interneten talált képek
Magnepan 1.7i + Heed + megezmegaz
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Interneten talált képek
Azok a Tannoy Westminster Royal, és pl. a JBL Paragon.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- donignatio
- Nincs visszaút
Interneten talált képek
Nem erre mondják hogy bútordarab?
Nem.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- donignatio
- Nincs visszaút
Interneten talált képek
Dan D'Agostino eltávolításával a Krell ugyanúgy a "lelkét" vesztette el, mint a Sonus Faber Franco Serblin félreállításával.
Szerencsére mindketten továbbalkottak - nem is akármilyen minőségben.
Hát igen..Egyetértek .Ezek szerint egy fecske mégiscsak csinál nyarat!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Interneten talált képek
Tannoy ...
Nem erre mondják hogy bútordarab?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Interneten talált képek
Tannoy Churchill
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Interneten talált képek
Dan D'Agostino eltávolításával a Krell ugyanúgy a "lelkét" vesztette el, mint a Sonus Faber Franco Serblin félreállításával.
Szerencsére mindketten továbbalkottak - nem is akármilyen minőségben.
longkft.hu/audioblog/
Interneten talált képek
A VPI-nél tortént "vezér" váltásnak elég sok pozitív hatása van. Nemrég kijottek ugye egy megfizetheto 3d nyomtatási technológiát is alkalmazó felso kategóriás lemezjátszóval, mostmeg kijottek az elso sorozat gyártású integrált erosítojukkel. Gyakorlatilag a H.H. Scott 299-es oldtimerét gondolták újra.
$4.000.-