Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Születésnapomra kaptam ! ( jövőhéten szerdán lesz )
Carmen Legendák klubja vééégre egy szép díszdobozos példány !
James bond képeskönyv filmposzterekkel ! ( ( cseréltem tomi198 -al )
Elisha! Így ismeretlenül is nagyon örülök, hogy megvan végre a Carmen! A fórum-bejegyzéseid alapján mióta és mennyire vágytál rá...!
Dvd gyűjtemény képekben
Születésnapomra kaptam ! ( jövőhéten szerdán lesz )Carmen Legendák klubja vééégre egy szép díszdobozos példány !James bond képeskönyv filmposzterekkel ! ( ( cseréltem tomi198 -al )
Dvd gyűjtemény képekben
Így néz ki !
Ok, de 1000 Ft-ot azért nem adok érte. Ezeket 300 Ft/db áron vettem.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Dvd gyűjtemény képekben
Így néz ki !
Dvd gyűjtemény képekben
A Szüzet szüntess-t miért csak most vetted meg? Ilyen névvel már rég meg kellett volna venned.
Ó.. már régóta megvan egy barátomnak vettem meg neki gyűjtök Anime rajzfilmeket és mellé pár hiánypótló filmet is szereztem neki !
batagy : az órákból van extra változat is a Tesco-ban láttam 990 ft-ért igaz nem sciplase-s mint pl Tarantino filmek !
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények hiánypótlók Stallone filmek !
Gratula!
Az Úton-t régóta tervezem megnézni, nem láttam még.
A Bűntény a támaszponton-ra sem emlékszek. Jó tipp!
Hozzám is került még 5 db használt, olcsón.
Az ügynökség DVD-nél a lemez ugyan eredeti, de a borító sajnos hamis.
Az órák elég gagyi kiadás.
A másik 3 db jó.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az újakhoz !
Legutóbbi Anime beszerzésesek a barátomnak mellettük pár hiánypótló filmmel is megleptem őt !
Nekem is érkeztek dvd-k csak egy még nem érkezett meg majd bemutatom őket !
A Szüzet szüntess-t miért csak most vetted meg? Ilyen névvel már rég meg kellett volna venned.
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények hiánypótlók Stallone filmek !
Dvd gyűjtemény képekben
Horror és Thriller szerzemények ! Mostanában kicsit sok Horror filmet néztem de ez van Horror fan vagyok !
Dvd gyűjtemény képekben
Horror és Thriller szerzemények ! Mostanában kicsit sok Horror filmet néztem de ez van Horror fan vagyok !
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az újakhoz !
Legutóbbi Anime beszerzésesek a barátomnak mellettük pár hiánypótló filmmel is megleptem őt !
Nekem is érkeztek dvd-k csak egy még nem érkezett meg majd bemutatom őket !
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz.
Nekem most ez az 5 db futott be használtan.
Dvd gyűjtemény képekben
Most jött ez a doboz Angliából. Van benne egy CD és egy koncert DVD. Nagyjából 80 perces a koncert. Extraként néhány videoklip és néhány werkfilm van rajta a klipforgatásokról.
Dvd gyűjtemény képekben
Posza szép kis gyűjtemény
Jó pár film nekem is megvan !
Dvd gyűjtemény képekben
2/2.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Ma valakinek lefotóztam a horror-thriller gyűjteményemet. Bár egy-kettő biztos kimaradt, de gondoltam, ide is felteszem.
2/1.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Huh de rég posztoltam már itt. Elisha látom azért rendületlenül gyűjtöd még a DVD-ket. Gratula mindenkinek a frissekhez is!
Nekem csak egy pár darab DVD jött tegnap. Egy kollégámtól sinkófáztam el őket
Trafó 1-2 Steelbook és Star Trek illetve a Vasember 1 részének egy szép álarcos kiadása.Megvan már BD-n mindhárom de majd a fiamnak jó lesz
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz :taps:
én ezeket vettem az utóbbi hónapokban:
éjsötét árnyék
g.i. joe - megtorlás
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzeményeim elmúlt pár hét ( lassan meglesz mind a kerülj szinkronba sorozat )
Dvd gyűjtemény képekben
Most jött az Xpresstől:
Dvd gyűjtemény képekben
Legútobbi Anime beszerzések barátomnak !
Dvd gyűjtemény képekben
Posza nagyon szép gyűjteményed van !
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula posza, nem semmi gyűjteményed van!
Köszi!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd és blu-ray-gyűjteményem:
Gratula posza, nem semmi gyűjteményed van!
Dvd gyűjtemény képekben