Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
batagy és cs-robert gratulálok asz újakhoz
Én ezeket vettem Vatera és Xpress a Z világháború -t pedig tv játékon nyertem
Dvd gyűjtemény képekben
elisha, cs-robert, gratulálok az újakhoz!
Februári Clint Eastwood folytatás, De Niro folytatás + egyebek:
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Dvd gyűjtemény képekben
Idei első csomagom:
Dvd gyűjtemény képekben
Hiánypótlók és egy Kerülj szinkronba szerzemény !
2 Kaliber első Xpress vétel !
Dvd gyűjtemény képekben
Fulci doboz mellé megy a polcra jól mutatnak majd együtt !
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy nehezen össze gyűjtöttem őket ezért helyspórolás de leginkább a sérülések kopás stb
( némelyik beszerezhetetlen és nem voltak olcsóak egyes darabok ezért főleg az értékesebb darabok LK feknijét óvjam ) elkerülése végett szekrényben pihennek 2 karton dobozban !
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha és batagy :taps:
az lk feknik hol vannak? külön tárolod őket?
Dvd gyűjtemény képekben
batagy gratulálok hozzájuk
Én ezeket szereztem mellette friss Anime és film beszerzés a Barátomnak !
Egy ritkaság : A por ( tékás volt de legalább van ) A magányos lovast pedig Tv játékon nyertem
Kerülj szinkronba a Legendák mellett kis pakolás után a polcon elrendezve így néz ki !
Dvd gyűjtemény képekben
A Szentjánosbogarak sírja megvolt már a barátomnak csak 1 lemezes változatban 500 ft-ért viszont ezt a gyönyörű digipackot nem hagyhattam ki !
Dvd gyűjtemény képekben
Ezt a kettőt csak nem bírtam most ki.
A Zeppelin korábban megvolt egy régebbi kiadásban, de azt már eladtam.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Dvd gyűjtemény képekben
Év első dvd-im !
Jöhet a Szzupercella kíváncsi is vagyok rá !
gratula :taps:
a szupercellára én is kíváncsi vagyok
Dvd gyűjtemény képekben
Év első dvd-im !
Jöhet a Szzupercella kíváncsi is vagyok rá !
Dvd gyűjtemény képekben
Salma hayek
Dvd gyűjtemény képekben
köszi, neked is gratula batagy
Dvd gyűjtemény képekben
a gyűjteményem, egy új polccal (ami túl hamar megtelt ) a szép kiadásoknak:
Gratulálok én is, szép gyűjtemény!
Újévben egy ritkaságot vettem, Clint Eastwood - Játszd le nekem a Mistyt! Régóta vadásztam. Sajnos csak feliratosan adták ki.
A Bosszú az Eiger csúcsánt is sikerült megvenni, de az annyira gyenge képminőségű (4:3-ba ágyazott Cinemascope, és 16:9-es TV-n még plusz bele is kell függőleges zoomolni, szerintem nem Anamorf), hogy kénytelen voltam visszaadni az eladónak.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok ibra szép gyűjtemény !
Nálam helyhiány van de idén még ha sikerül veszek polcot a kisebb helyett és reményeim szerint szépen elrendezem a gyűjteményem !
Dvd gyűjtemény képekben
a gyűjteményem, egy új polccal (ami túl hamar megtelt ) a szép kiadásoknak:
Dvd gyűjtemény képekben
új vételek (a csapda még tavalyi):
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratulálok az újakhoz !
Anime tavaly Év végi beszerzések a barátom részére ! Egy két dvd még lett is de van ami még nem ért ide !
Dead space - t el is felejtettem hogy nálunk is kiadták aztán ibra említette így én is beszereztem a szinkron hiánya nagy kár !
Az idő urai tudom nem Anime de jó a barátom szerint és én is kíváncsi lettem rá így lett beszerezve !
gratula :taps:
én is meglepődtem, hogy a dead space dvd-n nem volt szinkron, de mindegy végülis
amúgy van 2. része is, csak azt nem adták ki nálunk sajnos
Dvd gyűjtemény képekben
Egy két dvd még lett is de van ami még nem ért ide
" Nekem " elfelejtettem írni
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratulálok az újakhoz !
Anime tavaly Év végi beszerzések a barátom részére ! Egy két dvd még lett is de van ami még nem ért ide !
Dead space - t el is felejtettem hogy nálunk is kiadták aztán ibra említette így én is beszereztem a szinkron hiánya nagy kár !
Az idő urai tudom nem Anime de jó a barátom szerint és én is kíváncsi lettem rá így lett beszerezve !
Dvd gyűjtemény képekben
A Száll a kakukk fészkére eredeti képaránya 1,85:1
Ja ok! Akkor jó! Nem tudom honnan vettem a 2.35:1 arányt.... Akkor megnyugodtam!
Dvd gyűjtemény képekben
Boldog új évet mindenkinek!!
Nekem is még bekerült 4 db az utolsó pillanatban.
Az Elveszett jelentést már régóta kerestem.
A Száll a kakukk fészkére szintén alapmű. Ezzel kicsit csalódott vagyok, mert nem az eredeti 2:35:1 képarány került rá, hanem 16:9. Továbbá a szinkron rajta a 2. , azaz Kaszás Attila mint Jack Nicholson. Én ezt a szinkront is kiválónak tartom, de az eredeti se lett volna rossz.
A másik kettő pedig a Clint Eastwood gyűjtés folytatása. A legyőzhetetlent még nem láttam.
A múltkoriból a Gorkij Park annyira nem jött be, így az majd eladásra kerül.
A Száll a kakukk fészkére eredeti képaránya 1,85:1
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz :taps: és boldog új évet
nekem még a csapda című the rock film ugrott a polcra utolsóként, 990ért
jövőre már én is belekóstolok a bd-be, az új tv már megvan, még lejátszó kell, ami valószínüleg egy ps3 lesz kezdésnek, aztán már csak filmet és játékot kell venni
persze a dvd-t sem fogom hanyagolni
Dvd gyűjtemény képekben
Boldog új évet mindenkinek!!
Nekem is még bekerült 4 db az utolsó pillanatban.
Az Elveszett jelentést már régóta kerestem.
A Száll a kakukk fészkére szintén alapmű. Ezzel kicsit csalódott vagyok, mert nem az eredeti 2:35:1 képarány került rá, hanem 16:9. Továbbá a szinkron rajta a 2. , azaz Kaszás Attila mint Jack Nicholson. Én ezt a szinkront is kiválónak tartom, de az eredeti se lett volna rossz.
A másik kettő pedig a Clint Eastwood gyűjtés folytatása. A legyőzhetetlent még nem láttam.
A múltkoriból a Gorkij Park annyira nem jött be, így az majd eladásra kerül.