Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Bővült Kerülj szinkronba gyűjteményem hiánypótló Denzel Washington film legtöbb filmje neki van meg ( Zsibvásár )
Feliratos ritkaságok Videotékából szereztem őket használtak de szerencsére jók !
Gratula elisha! Denzelt én is bírom, sok kiváló filmje van!
Sziasztok!
Amint kiküldeni a media markt a mese dvd-ket, én is készítek a gyűjteményemről egy képet. Nem tudom, hogy mikor kezdődött Nálam ez a szenvedély, mondjuk a meséket mindig is szerettem, de sokkal jobb úgy a kezemben tartani őket, ha eredeti tokban vannak A gyűjteményem a legkülönfélébb mesékből van összeállítva, és ehhez még most hozzájönnek olyan klasszikusok, mint a Hamupipőke és 101 kiskutya
Üdvözlünk a fórumon, különösen ha lány vagy!
Kíváncsian várjuk a gyűjteményed fotóját, gratula a mesékhez!
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha
megint rájöttem, hogy denzeltől milyen kevés filmem van
Kedvenc színészem így nem kérdéses gyűjtöm a filmjeit !
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha :taps:
megint rájöttem, hogy denzeltől milyen kevés filmem van
Dvd gyűjtemény képekben
Bővült Kerülj szinkronba gyűjteményem hiánypótló Denzel Washington film legtöbb filmje neki van meg ( Zsibvásár )
Feliratos ritkaságok Videotékából szereztem őket használtak de szerencsére jók !
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Amint kiküldeni a media markt a mese dvd-ket, én is készítek a gyűjteményemről egy képet. Nem tudom, hogy mikor kezdődött Nálam ez a szenvedély, mondjuk a meséket mindig is szerettem, de sokkal jobb úgy a kezemben tartani őket, ha eredeti tokban vannak A gyűjteményem a legkülönfélébb mesékből van összeállítva, és ehhez még most hozzájönnek olyan klasszikusok, mint a Hamupipőke és 101 kiskutya
Dvd gyűjtemény képekben
Keresztülgázolnak a hálón aztán persze a töltényhüvelyeket mindig nekem kell eltakarítanom utánuk.
Dvd gyűjtemény képekben
Találtam egy kis dekorációt a kedvenc háborús dvd filmjeimhez.
Dvd gyűjtemény képekben
batagy gratula hozzájuk a Taxisofőr nekem is kell majd be akarom szerezni !
Én ezeket vettem a héten ( Aldi )
Majdnem együtt a Kaptár filmek a Megtorlás hiányzik még ! A pók hálójában nem az Intercom kiadás de én átlátszó tokba tettem hogy passzoljon a Gyűjtőhöz !
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula az új vételekhez!
Nálam ez a 3db futott be nemrég:
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Dvd gyűjtemény képekben
együtt az eddigi 6 rész (már várom a köveztkezőt jason stathammel, kurt russellel és tony jaaval):
Gratt ibra !
Én is kíváncsi vagyok és be akarom szerzeni a hiányzó utolsó részt !
Dvd gyűjtemény képekben
együtt az eddigi 6 rész (már várom a köveztkezőt jason stathammel, kurt russellel és tony jaaval):
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha és cs-robert :taps:
nekem ezek jöttek a héten xpresstől:
a kabinláz, fido, elkülönítve és az elah völgyében az ajándék filmek
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem a héten gyűjteményembe ezek érkeztek !
Kerülj szinkronba kiadványok ( Vatera )
Akciós Horror filmek ( Tesco )
Dvd gyűjtemény képekben
ibra és cs-robert gratulálok az újakhoz
Dvd gyűjtemény képekben
Friss DVD-k az Xpresstől:
Ezek meg az Xpress akciójában ajándékba kapott DVD-k:
A mai többi a BD-s topicban.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha :taps:
nekem ezek jöttek a héten:
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények !
Hiánypótló De Niro filmek és filléres szerzemények mellette kerülj szinkronba kiadványok !
Dvd gyűjtemény képekben
"nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák"
ja meg volt valami háború is 70 éve...

istenem de magas volt ez a labda így utólag
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
én még csak 3 részt láttam az elit alakulatból és tetszett eddig (főleg a carentan rész), remélem hétvégén tovább tudom nézni
nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák
"nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák"
ja meg volt valami háború is 70 éve...

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Dvd gyűjtemény képekben
Végignéztem nemrég a két filmsorozatot és nekem Az elit alakulat jobban tetszik. Jobbak a szereplők, a karakterek, a történet . . . Szóval, szerintem mindenben.
De ettől még A hős alakulat is tetszett.
én még csak 3 részt láttam az elit alakulatból és tetszett eddig (főleg a carentan rész), remélem hétvégén tovább tudom nézni
nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák
Dvd gyűjtemény képekben
együtt a polcon:
Végignéztem nemrég a két filmsorozatot és nekem Az elit alakulat jobban tetszik. Jobbak a szereplők, a karakterek, a történet . . . Szóval, szerintem mindenben.
De ettől még A hős alakulat is tetszett.
Dvd gyűjtemény képekben
együtt a polcon:
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz
nekem ez jött vateráról bontatlanul:
Dvd gyűjtemény képekben
Újak !
Együtt az új rész megjelenésére az autós sorozat mellette ritka Warner kiadványok kerültek a gyűjteményembe !
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mindenkinek az újakhoz !