Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Bővült Kerülj szinkronba gyűjteményem hiánypótló Denzel Washington film legtöbb filmje neki van meg ( Zsibvásár )
Feliratos ritkaságok Videotékából szereztem őket használtak de szerencsére jók !
Gratula elisha! Denzelt én is bírom, sok kiváló filmje van!
Sziasztok!
Amint kiküldeni a media markt a mese dvd-ket, én is készítek a gyűjteményemről egy képet. Nem tudom, hogy mikor kezdődött Nálam ez a szenvedély, mondjuk a meséket mindig is szerettem, de sokkal jobb úgy a kezemben tartani őket, ha eredeti tokban vannak A gyűjteményem a legkülönfélébb mesékből van összeállítva, és ehhez még most hozzájönnek olyan klasszikusok, mint a Hamupipőke és 101 kiskutya
Üdvözlünk a fórumon, különösen ha lány vagy!
Kíváncsian várjuk a gyűjteményed fotóját, gratula a mesékhez!
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Technics SL-PG 490, Oppo DV-983H, Panasonic DP-UB824, Sony UBP-X800M2, Sony ST-SB 920QS, Technics RS-BX404, Squeezebox Classic V3, Dune Homatics Box R 4K Plus, Zgemma H17, Panasonic TX-P42UT50E, Taga Harmony PF2000, Topping D90 III Sabre, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha
megint rájöttem, hogy denzeltől milyen kevés filmem van
Kedvenc színészem így nem kérdéses gyűjtöm a filmjeit !
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha :taps:
megint rájöttem, hogy denzeltől milyen kevés filmem van
Dvd gyűjtemény képekben
Bővült Kerülj szinkronba gyűjteményem hiánypótló Denzel Washington film legtöbb filmje neki van meg ( Zsibvásár )
Feliratos ritkaságok Videotékából szereztem őket használtak de szerencsére jók !
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Amint kiküldeni a media markt a mese dvd-ket, én is készítek a gyűjteményemről egy képet. Nem tudom, hogy mikor kezdődött Nálam ez a szenvedély, mondjuk a meséket mindig is szerettem, de sokkal jobb úgy a kezemben tartani őket, ha eredeti tokban vannak A gyűjteményem a legkülönfélébb mesékből van összeállítva, és ehhez még most hozzájönnek olyan klasszikusok, mint a Hamupipőke és 101 kiskutya
Dvd gyűjtemény képekben
Keresztülgázolnak a hálón aztán persze a töltényhüvelyeket mindig nekem kell eltakarítanom utánuk.
Dvd gyűjtemény képekben
Találtam egy kis dekorációt a kedvenc háborús dvd filmjeimhez.
Dvd gyűjtemény képekben
batagy gratula hozzájuk a Taxisofőr nekem is kell majd be akarom szerezni !
Én ezeket vettem a héten ( Aldi )
Majdnem együtt a Kaptár filmek a Megtorlás hiányzik még ! A pók hálójában nem az Intercom kiadás de én átlátszó tokba tettem hogy passzoljon a Gyűjtőhöz !
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula az új vételekhez!
Nálam ez a 3db futott be nemrég:
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Technics SL-PG 490, Oppo DV-983H, Panasonic DP-UB824, Sony UBP-X800M2, Sony ST-SB 920QS, Technics RS-BX404, Squeezebox Classic V3, Dune Homatics Box R 4K Plus, Zgemma H17, Panasonic TX-P42UT50E, Taga Harmony PF2000, Topping D90 III Sabre, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000
Dvd gyűjtemény képekben
együtt az eddigi 6 rész (már várom a köveztkezőt jason stathammel, kurt russellel és tony jaaval):
Gratt ibra !
Én is kíváncsi vagyok és be akarom szerzeni a hiányzó utolsó részt !
Dvd gyűjtemény képekben
együtt az eddigi 6 rész (már várom a köveztkezőt jason stathammel, kurt russellel és tony jaaval):
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha és cs-robert :taps:
nekem ezek jöttek a héten xpresstől:
a kabinláz, fido, elkülönítve és az elah völgyében az ajándék filmek
Dvd gyűjtemény képekben
Nekem a héten gyűjteményembe ezek érkeztek !
Kerülj szinkronba kiadványok ( Vatera )
Akciós Horror filmek ( Tesco )
Dvd gyűjtemény képekben
ibra és cs-robert gratulálok az újakhoz
Dvd gyűjtemény képekben
Friss DVD-k az Xpresstől:
Ezek meg az Xpress akciójában ajándékba kapott DVD-k:
A mai többi a BD-s topicban.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha :taps:
nekem ezek jöttek a héten:
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények !
Hiánypótló De Niro filmek és filléres szerzemények mellette kerülj szinkronba kiadványok !
Dvd gyűjtemény képekben
"nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák"
ja meg volt valami háború is 70 éve...
istenem de magas volt ez a labda így utólag
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
én még csak 3 részt láttam az elit alakulatból és tetszett eddig (főleg a carentan rész), remélem hétvégén tovább tudom nézni
nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák
"nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák"
ja meg volt valami háború is 70 éve...
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Dvd gyűjtemény képekben
Végignéztem nemrég a két filmsorozatot és nekem Az elit alakulat jobban tetszik. Jobbak a szereplők, a karakterek, a történet . . . Szóval, szerintem mindenben.
De ettől még A hős alakulat is tetszett.
én még csak 3 részt láttam az elit alakulatból és tetszett eddig (főleg a carentan rész), remélem hétvégén tovább tudom nézni
nem tudom hogy ki játszott régebben a call of duty 1-2-vel, de már tudom honnan jöttek a pályák
Dvd gyűjtemény képekben
együtt a polcon:
Végignéztem nemrég a két filmsorozatot és nekem Az elit alakulat jobban tetszik. Jobbak a szereplők, a karakterek, a történet . . . Szóval, szerintem mindenben.
De ettől még A hős alakulat is tetszett.
Dvd gyűjtemény képekben
együtt a polcon:
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz
nekem ez jött vateráról bontatlanul:
Dvd gyűjtemény képekben
Újak !
Együtt az új rész megjelenésére az autós sorozat mellette ritka Warner kiadványok kerültek a gyűjteményembe !
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mindenkinek az újakhoz !