Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Arnold gyűjteményem ez idáig elég foghíjas volt !
Mivel csípem én is a nagy öreget így az új filmjével együtt polcra akarom tenni a nekem is tetsző jobb filmjeit ! Ennek első része látható a képen amit potóltam még reményeim szerint egy két filmje meg lesz a héten vagy a jövöhéten ! Mellete még egy Lk kiadvány érkezett a gyűjteményembe !
Dvd gyűjtemény képekben
Legenda
Dvd gyűjtemény képekben
Új:
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
ibra,elisha,Igc azért jó hogy tartjátok a frontot a DVD topikban! Gratula nektek az új beszerzésekhez. Igc a Száguldó Bombát én is láttam DVD-n a teszkóban ha jól emlékszem 699-ért.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz
új szerzemények vateráról és teszkóból:
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok Igc hozzájuk !
Szinkron miatt vettem eddig csak a feliratos kiadás volt meg !
Dvd gyűjtemény képekben
Legutóbbi hiánypótlók:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
szórakoztató film, egyszerű, agykikapcsolós, tipikus '80-90-es évekbeli akciófilm bunyókkal, lövöldözéssel, pár jó beszólással
nekem bejött, meg is veszem majd a dvd-t
Hamarosan meg is vehetjük dvd-n http://xpress.hu/news.asp?KOD=538996013 ... 3969653256
Dvd gyűjtemény képekben
Új Stallone film fel keltette az érdeklődésem kiváncsi vagyok rá ! http://filmtrailer.hu/film/fejloves/
szórakoztató film, egyszerű, agykikapcsolós, tipikus '80-90-es évekbeli akciófilm bunyókkal, lövöldözéssel, pár jó beszólással
nekem bejött, meg is veszem majd a dvd-t
Dvd gyűjtemény képekben
Új Stallone film fel keltette az érdeklődésem kiváncsi vagyok rá ! http://filmtrailer.hu/film/fejloves/
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratulálok az újakhoz !
Én egy film klasszikust tettem a polcra amit már régóta szerettem volna !
Dvd gyűjtemény képekben
Rég nem írtam. Gratulálok mindenkinek az újakhoz. Én ezekkel gazdagodtam, valamint megvan a többi Bond is a Dr. No-s kiadásban..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
gratula :taps:
torrente nagyon beteg sorozat nekem is megvannak, és lesz majd 5. rész is, amire santiago segura felajánlott egy kis szerepet csuja imrének is )
Dvd gyűjtemény képekben
Ma érkezett. Végre meg vannak a "mester" alkotásai. A magyar hangját nagyon eltalálták, "Csoki" is hasonlóan "igényes" alakítást nyújtott a Üvegtigris részeiben.
Dvd gyűjtemény képekben
ibra gratulálok hozzájuk ! Jó filmek vannak közte !
Columbiana az nagyon jó nekem is megvan a Fűrész filmek mellett !
köszi
colombiana nekem is tetszett (nem csak a film ) , a fűrész meg csak 1-4-ig volt meg évek óta, most pótoltam csak pedig már jóideje tervbe volt véve
délután a kertvárosi kommandót néztem meg, nagyon jó szerintem
Dvd gyűjtemény képekben
tegnap jöttek:
ibra gratulálok hozzájuk ! Jó filmek vannak közte !
Columbiana az nagyon jó nekem is megvan a Fűrész filmek mellett !
Dvd gyűjtemény képekben
tegnap jöttek:
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények !
Feiratos hiánypotlók és kerülj szinkronba kiadványok a gyűjteményembe !
Gratula elisha az újakhoz!
Én már január vége óta nem vettem új dvd-t. Viszont lett közbe 41 blu-ray filmem...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula elisha :taps:
holnap nekem is jön egy csomag
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények !
Feiratos hiánypotlók és kerülj szinkronba kiadványok a gyűjteményembe !
Dvd gyűjtemény képekben
Lírában nézelődtem és velem jöttek haza !
Dvd gyűjtemény képekben
Legendák klubja jelenleg 66 db !
könnyű altató fekni nélkül a többi mind feknis !
Gratula elisha!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Hétvégi beszerzés, az Apu vad napjai újonnan 350 Ft egri Tesco-ban.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Dvd gyűjtemény képekben
Legendák klubja jelenleg 66 db !
könnyű altató fekni nélkül a többi mind feknis !
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Sikerült szereznem egy makulátlan állapotú Twin Peaks 1évad első kiadású (Digipak) DVD-t igencsak kedvező áron.
Igc,én is rajta voltam pedig. 2000-ért ajánlottak felíratosat.Hát köszi nem kell. Valahogy azt a sorozatot úgy kedveltem meg ahogy anno a TV-ben láttam a magyar szinkronhangokkal. Az első évad vagy mindkettő felíratos igaz? Amúgy grat hozzá!