Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Tisztelt DVD-gyüjtögetők, zenei DVDis bemutatható itt,
pl. az egyik kedvencem.
Gratulálok!
Remélem a koncerten is kinn tudsz lenni!
Dvd gyűjtemény képekben
Tisztelt DVD-gyüjtögetők, zenei DVDis bemutatható itt,
pl. az egyik kedvencem.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mindenkinek az újakhoz! Nem rossz ez az Alien pack..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Legendák klubja gyűjteményem új darabja !
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mkinek az újabb szerzeményekhez!
Tegnap én is beújítottam pár filmet a MM-ból. Jobban mondva két gyűjteményt.
Teljes Alien és Predator szett (nekem csak a 9lemezes slim tokos gyűjtemény van meg, nem a 17lemezes extrás változat).
A másik pedig a 4db. filmből álló Christopher Nolan rendezői gyűjtemény.
Az Eredet-re már nagyon kíváncsi voltam, hisz nemrég többen is favorizáltátok itt. Ma megnéztem, nekem is tetszik.
T-boy ezek igazán szép darabok! Gratula!!
Igc erről az Alien/predator pakkról beszéltem korábban hogy láttam 9999-ért a Szegedi MM-ban!!!
De látom T-boy kolléga lecsapott rá!
Húúúú ez Blu-ray-en "mi fínom" lenne a polcomon
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mkinek az újabb szerzeményekhez!
Tegnap én is beújítottam pár filmet a MM-ból. Jobban mondva két gyűjteményt.
Teljes Alien és Predator szett (nekem csak a 9lemezes slim tokos gyűjtemény van meg, nem a 17lemezes extrás változat).
A másik pedig a 4db. filmből álló Christopher Nolan rendezői gyűjtemény.
Az Eredet-re már nagyon kíváncsi voltam, hisz nemrég többen is favorizáltátok itt. Ma megnéztem, nekem is tetszik.
Dvd gyűjtemény képekben
Legendák klubja gyűjteményen új darabja !
Nagy grat! Nagyszerű film, magyar feliratos audiókomentárral!
Dvd gyűjtemény képekben
Legendák klubja gyűjteményen új darabja !
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemény !
Végre teljes a sorozat (kivéve a feldolgozást ) !
Dvd gyűjtemény képekben
Friss beszerzéseim. Van közte egy BD is, de egyszerűbb volt egyben ide rakni a képet.
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Így már tényleg együtt:
Gratula hozzá!
Én is ezt tervezem csak BD-ben.
DVD-n nekem is meg van a két fém Vasember, meg a két Hulk.
Dvd gyűjtemény képekben
Mindkettőt így vettem szombat délelőtt a WestEnd MM-ba. (1290ft/db.)
klassz
remélem karácsonyra máshol is le lesznek akciózva
Dvd gyűjtemény képekben
gratula :taps:
nekem csal a thor hiányzik, de meglesz előbb-utóbb
az amerika kapitányt és a thort fekete tokban kaptad vagy cserélted?
Mindkettőt így vettem szombat délelőtt a WestEnd MM-ba. (1290ft/db.)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
én is meg szeretném majd venni, még nem is láttam a filmet de stallone miatt jöhet
Én már láttam és tetszett ! Persze Stallone miatt jöhet nekem is meg amúgy is jó pár filmjét beszereztem másfél év alatt !
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Mindenkinek az újakhoz!
Az én tegnapi beszerzéseim:
Gratulálok Posza !
Jó kis filmeket vettél !
Dvd gyűjtemény képekben
Így már tényleg együtt:
gratula :taps:
nekem csal a thor hiányzik, de meglesz előbb-utóbb
az amerika kapitányt és a thort fekete tokban kaptad vagy cserélted?
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok a teljes gyüjteményedhez!
Köszi!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok a teljes gyüjteményedhez!
Dvd gyűjtemény képekben
Így már tényleg együtt:
Dvd gyűjtemény képekben
Együtt a csapat:
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Mindenkinek az újakhoz!
Az én tegnapi beszerzéseim:
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi az infot olvastam nem csonkolt csak biztos akarok lenni jó az új kiadás mivel a régihez nehéz hozzá jutni , így gondolkozom megveszem az újat !
én is meg szeretném majd venni, még nem is láttam a filmet de stallone miatt jöhet
Dvd gyűjtemény képekben
xpressen a film fórumán azt írják nem csonkolt a képe az új kiadásnak
Köszi az infot olvastam nem csonkolt csak biztos akarok lenni jó az új kiadás mivel a régihez nehéz hozzá jutni , így gondolkozom megveszem az újat !
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem !
Megakarom a venni Késő bosszú ( Stallone film ) de nem tudom milyen az új kiadás! Félek csorbult a kép vagy a hang ! milyen ha valaki megvette ? vagy ha megvan a Késő bosszú I első intercomos kiadása valakinek tudna róla írni milyen a kiadvány és belső borító van- e ?
xpressen a film fórumán azt írják nem csonkolt a képe az új kiadásnak