Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Megjött a vaterás csomagom !
Grat elisha! A Visszavágó nagy film! A másikban Billy Zane biztos megint utálatos szerepet játszik.
Dvd gyűjtemény képekben
Megjött a vaterás csomagom !
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemény !
Dvd gyűjtemény képekben
Pedig a 24 is nagyon jó, hamar rá lehet kattani és gyorsan haladni vele..
én két écad után ráuntam a 24-re, nem igazán jött be
mostanában family guyt és hung - neki áll a zászlót nézek - nagyon tetszik mindkettő
és lassan itt az ősz, jön az odaát, agymenők, spartacus, walking dead - lesz mit megint nézni
Dvd gyűjtemény képekben
Jövő hétre tervezem.
én azt tervezem hogy egyszer majd megnézem de akkor már a pacificet is
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Rég voltam itt, régen néztem a hozzászólásaitokat, de visszaolvasok az fix.
Mindenkinek grat. az újakhoz, én ma beszereztem 3-at.
Neked is grat schumy!
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Rég voltam itt, régen néztem a hozzászólásaitokat, de visszaolvasok az fix.
Mindenkinek grat. az újakhoz, én ma beszereztem 3-at.
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd-gyűjteményem: 865db.
3648×1340
Én is csak gratulálni tudok nagyon szép és igényes a gyűjteményed ! + az új fémdobozos -sokhoz is grat
Dvd gyűjtemény képekben
Egyetértek én is nagyon jó hamar rá lehet kapni az izére !
Dvd gyűjtemény képekben
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Sajnos a mai kor " filmgyűjteménye " a letöltésről,a médialejátszókról és a "legyen ingyen sok hádés filmem " -ről,vagy a sok igénytelen divx fájl felhalmozásáról szól. Ahogy nézem és jó nézni,hogy vagyunk azért sokan akik még igazán értékelik ha egy film maradandó és archív marad.Ez PC-n tárolva merevlemezeken közel sem hozza azt a hatást amiért az ember szeretheti a filmeket.Számomra az is elfogadhatatlan mikor valaki megszállottan rajong egy filmért vagy sorozatért (pl Alien,Predator filmek,Star Wars,Gyűrűk ura,stb...) és megvan ugyan neki otthon,egy "kétszáz gigás vinyón "! Vannak akik őrültnek tartják a filmgyűjtőket,mert ugyan nem olcsó a DVD a BD meg pláne és értéket veszít,de csak az árát veszíti el,az igazi érték megmarad. Régen voltak olyan VHS kazettáim amiket naponta letörölgettem,annyira becsben tartottam. Ma ez, ebben a rohanó és elfajzott világban már csak egy viccesnek tűnő dolog marad. Csak nem nekünk!
További jó gyűjtögetést mindenkinek!
Ez így igaz, én is szeretem ha jól néz ki a filmgyüjteményem! Pár éve én is letöltöttem majd kiírtam őket, de mára már az összeset beszereztem.. és gyüjtögetem tovább!!
Dvd gyűjtemény képekben
Aki nem látta az Elit alakulatot, nagyon gyorsan álljon neki!!

Jövő hétre tervezem.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Aki nem látta az Elit alakulatot, nagyon gyorsan álljon neki!! 

Dvd gyűjtemény képekben
gratula Posza :taps:
az elit alakulatot még nem láttam (gondolom ezzel egyedül vagyok ) , a vasember 1-2-őt nemrég néztem újra a bosszúállók miatt, nagyon fasza mindkettő
Köszi!
Ketten vagyunk!
Én se láttam még soha. Többször ment régebben valamelyik csatornán, de sose tudtam elcsípni az elejétől. Így inkább nem is néztem... A 24-el is így állok.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
ezzel egyetértek
sokszor nekem is eszembe jut hogy mennyivel több pénzem maradna ha letöltögetnék mindent (csak olyan filmeket szedek le amiket nem adnak ki dvd-n), aztán megkapom a fizut és megyek is venni/rendelni pár filmet:)
Ha valakinek van egy bizonyos hobbija nem nézi mennyit költ rá! A Peca és a vadászat is rengeteg pénzben van.
Dvd gyűjtemény képekben
Sajnos a mai kor " filmgyűjteménye " a letöltésről,a médialejátszókról és a "legyen ingyen sok hádés filmem " -ről,vagy a sok igénytelen divx fájl felhalmozásáról szól. Ahogy nézem és jó nézni,hogy vagyunk azért sokan akik még igazán értékelik ha egy film maradandó és archív marad.Ez PC-n tárolva merevlemezeken közel sem hozza azt a hatást amiért az ember szeretheti a filmeket.Számomra az is elfogadhatatlan mikor valaki megszállottan rajong egy filmért vagy sorozatért (pl Alien,Predator filmek,Star Wars,Gyűrűk ura,stb...) és megvan ugyan neki otthon,egy "kétszáz gigás vinyón "! Vannak akik őrültnek tartják a filmgyűjtőket,mert ugyan nem olcsó a DVD a BD meg pláne és értéket veszít,de csak az árát veszíti el,az igazi érték megmarad. Régen voltak olyan VHS kazettáim amiket naponta letörölgettem,annyira becsben tartottam. Ma ez, ebben a rohanó és elfajzott világban már csak egy viccesnek tűnő dolog marad. Csak nem nekünk!
ezzel egyetértek
sokszor nekem is eszembe jut hogy mennyivel több pénzem maradna ha letöltögetnék mindent (csak olyan filmeket szedek le amiket nem adnak ki dvd-n), aztán megkapom a fizut és megyek is venni/rendelni pár filmet:)
Dvd gyűjtemény képekben
gratula Posza :taps:
az elit alakulatot még nem láttam (gondolom ezzel egyedül vagyok ) , a vasember 1-2-őt nemrég néztem újra a bosszúállók miatt, nagyon fasza mindkettő
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula Posza! Ez a BoB fém igen ütős. A Pacific is megvan?
Hát igen, Posza kolléga valóban egy igényes gyűjtő..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
4/4.
A két fémboboz postával együtt 8600ft volt.
Posza az Iron Man 2 nekem is meglesz duplalemezesben BD-n!
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
3648×1340
Posza,tudod,hogy nagyon elismerem a kitartó elszántságod! Gratula,remek gyűjtemény,megbecsülve és gondosan őrizve!
Az új fémdobozosokért is gratula!
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Ez lesz a vége a Csodálatos Pókembernek!
Dvd gyűjtemény képekben
3648×1340
Dvd gyűjtemény képekben
4/4.
A két fémboboz postával együtt 8600ft volt.
Dvd gyűjtemény képekben
4/3.