Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
De jó kis hostes csajok voltak.
Megkérdezte az egyik, hogy kiállítók vagytok?
Én meg majdnem visszakérdeztem, hogy Ti meg f...szállítók?
Kár, hogy az asszony konzervatív és nem lehetett hazahozni egyet...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
a hangszórókészletét nem tudom hogy milyen volt.
én szombaton voltam ott,lehet hogy vasárnap már másmilyen volt, de megfájdult tőle a fejem egy kis túlzással.egyébként több helyen is nagyon hangos volt a demó,azért volt számomra csalódás a show. hangerővel akartak operálni.
döngött is meg tere sem volt, pedig többször átültem máshová, hátha javul a helyzet de nem javult.
amivel hajtották a dobozokat az a k. zolinál nem így szól, hanem több klasszissal jobban.
nem is értettem az egészet.
viszont egy barátom szerint az volt a legjobbak egyike a shown.
Főként a banjo hangzása volt rajta "félelmetes". Nem tudom milyen meredekségű hangváltó volt a 30-as mélyhez, de a benjo döngött rajta. Az énekhangnál is ez volt a tapasztalat. Tere az nem volt. Ennek ellenére, lehunyt szemekkel hallgatta bólogatva egy ipse, én meg azt vártam körbenézve, hogy mikor kiált fel egy gyerek, hogy "a király meztelen! "
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Penna sem volt rossz, bár nekem a középhangok hiányoztak valamiért.
Itt azért ne felejtsük el Sebestén Ernő játékát, a rendszer érdemein felül. Másodsorban a Penna törekvését, ami
a high-end felvételtechnika irányába fordul, és mint zenemű kiadó,támogató van jelen. Ernőbácsi 300 példányban megjelent booklet/cd-jét, ami teljesen non-profit jelleggel készült. Számomra igen dicséretes dolog, követendő példa(a többi multi , kereskedő számára), ezzel is támogatva a magyar zenét ,a magyar zenészeket -művészeket !!
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
-
Vendég
Csatlakozom, az Amphion a legjobb ár/érték arányú hangsugárzó volt az idei shown szvsz, bevont a zenébe,fantasztikusan zenélt, ami a hifi, high-end zenehallgatás lényege,aki 500k környékén keresgél monitort, vegye számításba.
jaj tényleg az nekem is tetszett annyi pénzért nagy vétel az a hang...
szerintem szuper volt. pláne ahoz képest hogy mások kiállították a méregdrága nagy, álló, sokutas dobozokat, aztán csak kínlódtak a kis helységekben.
szóval ayon+amphion=jó hang.
Csatlakozom, az Amphion a legjobb ár/érték arányú hangsugárzó volt az idei shown szvsz, bevont a zenébe,fantasztikusan zenélt, ami a hifi, high-end zenehallgatás lényege,aki 500k környékén keresgél monitort, vegye számításba.
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Aphion-ról valaki egy véleményt?
szerintem szuper volt. pláne ahoz képest hogy mások kiállították a méregdrága nagy, álló, sokutas dobozokat, aztán csak kínlódtak a kis helységekben.
szóval ayon+amphion=jó hang.
Volt aki sasolt, volt aki fotózott, és volt aki relaxált! Pillanatkép a "tőcséres" szobából.
Ez a kép nagyon jól vissza adja azt, hogy mit tudott ez a rendszer, ha beültél középre a csíkos fotelba nem érdekelt, hogy hol vagy és mi vesz körül, csak te voltál és a zene.
Köszönöm a beszámolókat.
Ez a nagy doboz is az ART&Voice-é?
Ebben milyen hangszórók vannak és hogyan szólt?
a hangszórókészletét nem tudom hogy milyen volt.
én szombaton voltam ott,lehet hogy vasárnap már másmilyen volt, de megfájdult tőle a fejem egy kis túlzással.egyébként több helyen is nagyon hangos volt a demó,azért volt számomra csalódás a show. hangerővel akartak operálni.
döngött is meg tere sem volt, pedig többször átültem máshová, hátha javul a helyzet de nem javult.
amivel hajtották a dobozokat az a k. zolinál nem így szól, hanem több klasszissal jobban.
nem is értettem az egészet.
viszont egy barátom szerint az volt a legjobbak egyike a shown.
-
Vendég
Human is a kedvencek közé sorolható. Kellemes hang fogadott
-
Vendég
Penna sem volt rossz, bár nekem a középhangok hiányoztak valamiért.
A másik kedvenc, itt leginkább a monitor nőtt a szívemhez
Teljesen egyetértek veled, nekem is ez a két rendszer tetszett a legjobban
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
-
Vendég
Harmadik kedvenc, persze nem tetszési sorrendben
Volt aki sasolt, volt aki fotózott, és volt aki relaxált! Pillanatkép a "tőcséres" szobából.
Benz Micro LP-S - Michell Orbe, SME 309 - VDH D-501 - Benz Micro Wood SL2 - Analog Art - VDH D501 - ARC PH5 fonó - HT Magic Two - ARC SP 16L- HT Magic Two - Conrad Johnson MF2200 - Music Rererence RM 9 - HT Magic Tweeter - Ponder Over - B&W 705 S1. CD: Marantz SA15 s1
-
Vendég
A másik kedvenc, itt leginkább a monitor nőtt a szívemhez
A mai nap is túl rövid volt... Ha három napos lenne a kiállítás, az sem lenne elég.
A tegnapi postomhoz még hozzáraknám a Penna rendszerét, mint az egyik legjobban tetsző hangot. A mai napon mintha szebben szóltak volna a láncok, tegnap nem tetszett a Peterman Black, és a Dune-hd.hu, ma viszont meggyőzően zenéltek. Előbbinek a tere, és a feszessége, utóbbinak a könnyed zeneisége tetszett, bár meglehet, hogy csak a lejátszott zene miatt éreztem így. L'Auditeur hozta a szokott színvonalat, az AN nem az én világom, de valahogy mégis meg tud fogni. A tölcsérszoba egy kicsit soknak tűnt, amikor bementem, épp valami zörejeket játszottak zene helyett. Majdnem ki is mentem rögtön, de amikor felcsendült egy ismert nóta, akkor sokat javult a helyzet.
off: még a tavalyi kiállításon egy zeneszerető, és a műszaki dolgok iránt érdeklődő párocska mellé ültem le, és véletlenül elcsíptem a beszélgetésüket, mikor a 'zasszony mondta a 'zurának, hogy milyen jó lenne otthonra ez az álló hangfal, mert a kutyusuk nem érté fel, és nem harapná ki a hangszórókat.
Hifi: Hivox Alces2 szűrő - Logitech Transporter SE - AudioSquare Excel aktív hangfal
Mozi: Hivox Alces3 szűrő, HTPC, Kácsa KCE-FLW25, KCE-FLW15 hfkábel,KCS-HH10 1.4 HDMI, Denon 2312 erölködő, Rubicon RP-36 mkii 5.0 hangfal Hivox tuninggal, Runco RS900, Antra 100" vászon
-
Vendég
Halihó mi is haza értünk Nálam a mai shown mindentől eltekintve ezek a szép tölcséresek vitték a prímet.
- zeuszcinema
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Végig olvasva minden posztot egész jó lehetett a hifis életérzés.Szomorú,hogy a mozis rész kevésbé hozta az elvárt színvonalat.
Jövőre biztosan ott leszek ha kell szabadságot veszek ki...de most sajna nem jött össze.
Igen, mindkettővel, és nem tudnám megmondani, melyikkel tetszett jobban, pedig vagy 5x leültem eléjük, de igazából azzal tetszett a legjobban, amikor középen ültem, és mindegy volt hogy Playback vagy Premier.
A Vinilcenterbem lemezválogatás közben meghallottam a cserét... Annyira élt az Lp.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Az Avantgarde Trio-k nekem óriási élményt adtak..
A Premiert is hallgattad vagy Playback volt a forrás?
Igen, mindkettővel, és nem tudnám megmondani, melyikkel tetszett jobban, pedig vagy 5x leültem eléjük, de igazából azzal tetszett a legjobban, amikor középen ültem, és mindegy volt hogy Playback vagy Premier.
[8]__[=|=]__[8]
Az Avantgarde Trio-k nekem óriási élményt adtak..
A Premiert is hallgattad vagy Playback volt a forrás?
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
hallgatva
Yess zseniális!! és követi a "ne kiállításos zene menjen" filozófiát, naon helyes
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
A kiscsaj ki volt? aranyos bár elég fiatal ahogy nézem...
Élőben jobban nézett ki
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Az Avantgarde Trio-k nekem óriási élményt adtak.. Középen ülve ahogy
hallgatva szépen lassan egyszerűen teljesen és totálisan megszűnt a világ, a kiállítás, a zajok, az emberek, a testem, az össze gondolatom, csak a hangok voltam az üres térben.. Szinte vallásos élmény volt. Valhalla kolléga Nietzsche aláírása jut róla eszembe "A zene megszabadít önmagamtól." Úgy néztem körül utána, hogy hogy kerültem ide és ki ez a sok ember itt?
Human Audio nagyon tetszett, 2. hely nálam, csodálatosan eltalálták az új dobozukat szerintem, nekem egyszerűen tökéletes volt az a hangzás, amit összehoztak, sokkal könnyedebb és teljesebb, mint tavaly a Wilsonnal. A doboz ára amúgy 5000 Euro, nem occsó, de a hang se az. Minden elismerésem feléjük és sok sikert kívánok az esztétikailag és hangzásban is fantasztikus, kimagasló rendszerhez!
A nagy AN szobában is sok időt töltöttem, és bár sokan fanyalogtak, hogy ment a tuc-tuc meg a Nirvana, de azért az a könnyedség, ahogy nagy hangerőn is lazán kirázza magából ezeket a kemény ütemeket, az nekem nagyon imponáló. Az ára egy vicc, de viccek nélkül olyan unalmas lenne az élet!
L'Auditeur és a Manger szintén hibátlanul jó volt, annyira tetszett az a finom, minden tolakodástól mentes hangzása, rendkívül szerethető volt.
Idén még az Adam Audio is élvezhetővé vált, főleg a lemezjátszónak hála, hogy arról hallottam, így már nem volt olyan ciciri hangja, mint pl. tavaly.
[8]__[=|=]__[8]