Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon nagyon gratula mindenkinek, rég voltam itt. Mostanában nem volt lehetőségem venni filmeket, de ma sikerült végre. Ime:
Az Élve Eltemetve c. filmet látatlanba vettem meg, csak olvastam róla. Tudom hogy tetszeni fog, és hamarosan a megnézésére is sor kerül.
Schumy neked is grat! Az Élve eltemetve jó film.Szerintem sokaknak nem tetszik,de egy biztos végig leszögez a képernyő elé,mert olyan mint ha te magad feküdnél abban a ládában.Tényleg,én így éltem át.
Mindenesetre nem a megszokott "tudom,hogy mi lesz a vége" film!
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Mostaniak. A DŰNÉT nagyon köszönöm FODESZ-nek!
Gratula Tadam! Látom megint gyarapodtál bőven! A Dűnéért nincs mit!
mai szerzemény ( Tesco )
Grat elisha! Jó film! Én is szemeztem vele nemrég a teszkóban,de mást vettem helyette.Majd legközelebb!
Dvd gyűjtemény képekben
mai szerzemény ( Tesco )
Gratula!
Nemsokára nekem is meglesz - előbb mint A feláldozhatók. Ez ugyanis sokkal jobban bejövős.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Az Élve Eltemetve c. filmet látatlanba vettem meg, csak olvastam róla. Tudom hogy tetszeni fog, és hamarosan a megnézésére is sor kerül.
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon nagyon gratula mindenkinek, rég voltam itt. Mostanában nem volt lehetőségem venni filmeket, de ma sikerült végre. Ime:
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Tadam gratula a filmekhez
Dvd gyűjtemény képekben
köszi igen van feknije amúgy 1990 ft volt Tescoban vettem
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula, feknisen sikerült?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
mai szerzemény ( Tesco )
Dvd gyűjtemény képekben
elisha gratula! bravo.gifA "koporsós" film igazi csemege lesz a gyűjteménybe!
Nekem nagyon tetszik Daniel Craig,szerintem a legjobb Bond figura.
köszi hát igen egy ilyen kiadvány bármely gyűjtemény ékkőve pláne rítka hogy ilyen kiadás magyarországon megjelenik
Dvd gyűjtemény képekben
Mostaniak. A DŰNÉT nagyon köszönöm FODESZ-nek!
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
A képeken látható kiadásban !
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Ha valakit érdekelne van két DVD film amitől megválnék,mert két darab van belőlük!
Mindkettő spéci állapotban van,lejátszót sem látott csak a fólia hiányzik róluk.
~ Ryan Közlegény megmentése
~ Apocalypto
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz!
Nekem még mindíg nem ért ide angoloktól a csemegém.. Remélem nem nyúlta le a posta..
Én is nemrég jártam úgy hogy edm kolléga feladott három Blu Ray filmet és egyszerűen elkallódott ,nem kaptam meg de ő sem vissza.
Ajánlva küldte és mégis le se xarták.Azért nem két forintos dolog volt.
De említésre méltó hogy feladta a sajátjait így ugyanazokat megkaptam.
Azért ne aggódj Igc,biztosan megérkezik az,de sajnos ilyen is van...
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
mai szerzemény egy ilyen kiadvány Vámpír klasszikusok díszkoporsóban
elisha gratula! bravo.gifA "koporsós" film igazi csemege lesz a gyűjteménybe!
és ma szereztem a James Bond Quantum Csendje filmhez papírfeknit
Nekem nagyon tetszik Daniel Craig,szerintem a legjobb Bond figura.
Dvd gyűjtemény képekben
én ps3-ban gondolkodok mint lejátszó - külsőre is tetszetős, hát még tudásra
most én is meggugliztam pár lejátszó kinézetét és vannak ám csúnya darabok azzal a kék előlappal, a sony és pana még viszonylag jól néz ki
Sziasztok.Még új vagyok.Hát igazatok van,gondoljatok csak bele hogy a BD filmek szimpla tokban a M.M.-ban 5-7 ezer forintba kerülnek mi a helyzet a díszdobozos kiadásokkal?Brutál áron lehet többnyire netes oldalakon hozzájutni magyar szinkron és felírat nélkül.Szerintem a dvd egy kiforrott formátum teljesen rendben van amit tud nyújtani mind hangban és képben.Hallotam olyat is hogy a mostani dvd kiadásokat egy picit szemcséssé teszik azért hogy a BD minél előbb teret nyerjen mindenkinél.A SA-CD is felváltani hivatott a cd-t.Nem sikerült.Helyette az mp3 hódít(tisztelet a kivételnek)Nehéz megállapítani hogy mi megy és mi marad.Az egyenlőre szerintem tény hogy egy jól megépített dvd lejátszó értem itt Denon stb.még állni fogja a sarat még egy ideig.
Projektor:Epson TW-480,vászon:100"Odyssey motoros,TV:Panasonic th 42-px80,Blu ray lejátszó:Philips BDP-9500,erősítő:Denon avr-3806,front:Mordaunt-Short MS908,center:Mordaunt-Short MS902C,hátterek:Mordaunt-Short MS902,sub:Sony SA-WX90,tápkábel:JIB HF 009,HDMI kábel:König 24AWG 10m,hangfalkábel:Kácsa high-Definition,IC kábelek:Audioqest,Kácsa professional
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz!
Nekem még mindíg nem ért ide angoloktól a csemegém.. Remélem nem nyúlta le a posta..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
és ma szereztem a James Bond Quantum Csendje filmhez papírfeknit
Dvd gyűjtemény képekben
mai szerzemény egy ilyen kiadvány Vámpír klasszikusok díszkoporsóban
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
DVD premier: december 7.
Az jó! Pont a szülinapomon!
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Tadam elisha gratula az újakért!
Dvd gyűjtemény képekben
DVD premier: december 7.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz én ma egy legendák klubja kiadványal gazdagodtam Ibra fórumtársnak köszönhetőem
Dvd gyűjtemény képekben
Szia Dakota!
Küldtem neked árajánlatot egy adag dvd-re, de megadnék neked egy e-mail címet is (tibor.vital@gmail.com), azt gyakrabban olvasom mint itt a fórumot, így gördülékenyebben tudnánk megbeszélni a filmekkel kapcsolatos részleteket.
Az összes.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai beszerzés. Főleg vateráról jöttek dolgok, a Houdini és Gumimacik Alexandra.
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ