Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Lili: 1,5 éves Cane Corso (csak meghagytuk a fülét)
sokkal barátságosabb ezzel a füllel.
a képek tényleg jók!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Házi kedvenceink
Bocsi, amióta feltöltöttem a képet a kutyusról, azóta nem jártam ebben a topikban. Lengyel alföldi pásztor, vagy más néven PON, a lengyel nevének kezdőbetűiből összeállítva. Egy jóságos, örökké játszani akaró bamba jószág. Imádjuk.
Ilyen volt kölök-korában:
itt még aranyosabb!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Házi kedvenceink
Itt meg még télen, akkor volt kb. 1 éves:
Nagyon jó képek!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 865
Házi kedvenceink
milyen fajta?
jópofa.
Bocsi, amióta feltöltöttem a képet a kutyusról, azóta nem jártam ebben a topikban. Lengyel alföldi pásztor, vagy más néven PON, a lengyel nevének kezdőbetűiből összeállítva. Egy jóságos, örökké játszani akaró bamba jószág. Imádjuk.
Ilyen volt kölök-korában:
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Házi kedvenceink
[quote name='NZS' Nagyon nagy vizsla kedvelő vagyok.
Akkor egy téli kép csupaizom Szimatról
Biztosan szokott gyúrni...
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Itt meg még télen, akkor volt kb. 1 éves:
Hivox Alces3 ->Mytek stereo192 dsd DAC -> AnalogTwoXLR -> CEC HD53n ->
, Stax SR5 Gold, Senn HD650, Shure srh440,a.k.a.:bigmasterg
Házi kedvenceink
Sikerült egy ilyen képet elkapni
Házi kedvenceink
Stefi 1 éves lett.
Házi kedvenceink
Vigyorog!
Házi kedvenceink
Három tesó - együtt vannak a kis kópék. Nem egyszerű fotózni őket.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Házi kedvenceink
Gyermekeim nyomására (van két kutya kinn az udvaron) az anyjukat rávették egy "kis ölebre". A kutya nem fajtatiszta, apuka Yorkshire terrier, anyuka Shih Tzu terrier a képen látható a végeredmény.
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Házi kedvenceink
Testvérek - egy hónaposak
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
Nagyon helyes kis dög!
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
Házi kedvenceink
[quote name='NZS' Nagyon nagy vizsla kedvelő vagyok.
Akkor egy téli kép csupaizom Szimatról
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972