Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
A maival teljes a sorozat
Gratula!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok a Narnia szériához! Az új film milyen lett, még nem láttam; a második rész nekem már annyira nem jött be.. Pedig a könyv tetszett..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Frank Martin
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Dvd gyűjtemény képekben
Jó lehet ez a Narnia, ha már ennyien dícsérik....
Dvd gyűjtemény képekben
gratula mindenkinek az újakhoz :taps:
Dvd gyűjtemény képekben
A maival teljes a sorozat
Dvd gyűjtemény képekben
Az Ütközések kegyetlen jó film, imádom
Bizony az. Szerencsém volt, pont akkor szelektáltak, mikor benéztem. Az Ütközések külön kérésemre lett csak eladó, már jó ideje vadásztam.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Bajai tékából ezek jöttek velem ma:
Az Ütközések kegyetlen jó film, imádom
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Posza és Schumy,Gratula az újakért!
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Mindenkinek grat. az újakhoz!
Mai Xpress-es beszerzésem.
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Bajai tékából ezek jöttek velem ma:
Dvd gyűjtemény képekben
Mai. Személyes, vaterás átvétel. Még nem láttam, de szerintem jó lesz.
Tadam,
remélem azért szólsz, ha mégsem kellenek az eltetetett filmek!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai. Személyes, vaterás átvétel. Még nem láttam, de szerintem jó lesz.
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Grat hellboi!
Dvd gyűjtemény képekben
Tesco; 990-ért:
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Félre ne érts, nem veled van bajom, s eszembe sem jutott, hogy miattam utazz át a fél országon (nem tudtam, merre laksz), egész egyszerűen nem szeretem a postai utat.
Őszintén sok sikert kívánok az eladáshoz, bár szerintem máshol is tedd közzé!
Okés semmi baj,nem gond ha nem megfelelő neked a posta.Majd csak elviszik,ha mégse,megtartom,vagy egyszerűen odaajándékozom valamelyik ismerősőmnek
Fórumtársaknak 1000/db,vendégeknek pedig 1500/db.Elérhetőség aki nem tud itt elérni:06305459593
Csere is érdekel továbbra is...
Dvd gyűjtemény képekben
Heves megyében lakom,ezért Pestre nem igazán érné meg felmennem.A posta miért nem jó?
Irtam állapota jó a lemezeknek.Nem kevés üzletet bonyolitottam már le az AVX-en,van hogy hetente négy-öt csomagot is küldök...
Félre ne érts, nem veled van bajom, s eszembe sem jutott, hogy miattam utazz át a fél országon (nem tudtam, merre laksz), egész egyszerűen nem szeretem a postai utat.
Őszintén sok sikert kívánok az eladáshoz, bár szerintem máshol is tedd közzé!
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Köszönöm a választ. Az ár okés, de a posta sajnos nem. A budapesti, személyes átvétel híve vagyok.
Heves megyében lakom,ezért Pestre nem igazán érné meg felmennem.A posta miért nem jó?
Irtam állapota jó a lemezeknek.Nem kevés üzletet bonyolitottam már le az AVX-en,van hogy hetente négy-öt csomagot is küldök...
Dvd gyűjtemény képekben
Az ára ha megfelene 2000ft a két filmért.Anno darabja sem jött ki ennyiből De ezt mindenki tudja itt a topikban...Postán küldöm ha kell!
Köszönöm a választ. Az ár okés, de a posta sajnos nem. A budapesti, személyes átvétel híve vagyok.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Árban mire gondoltál, illetve hol oldható meg a találkozó?
Az ára ha megfelene 2000ft a két filmért.Anno darabja sem jött ki ennyiből De ezt mindenki tudja itt a topikban...Postán küldöm ha kell!
Dvd gyűjtemény képekben
egy ezresért odaadom. (nem szinkronos)
Köszi! Az ár kecsegtető, de nálam alapvetés, hogy szinkronos legyen
Dvd gyűjtemény képekben
Eladnám vagy elcserélném ezt a két Terminator dvd-t!(Duplalemezesek)Mindkettő jó állapotú,talán kisebb pici karcok vannak a lemezeken,de nem veszélyes,gond nélkül lepörög mindkét dvd-játszómban.Mivel megszereztem norbi fórumtárstól a diszdobozos változatot,igy már feleslegessé váltak.
Árban mire gondoltál, illetve hol oldható meg a találkozó?
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnap este meg is néztem az Ál/Arc-ot, rég láttam már és ugye DVD-n még nem volt meg. Nagyon jó a képminősége!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Csereajánlat is jöhet,akár priviben is...Múmia 1,2 érdekelne...
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Eladnám vagy elcserélném ezt a két Terminator dvd-t!(Duplalemezesek)Mindkettő jó állapotú,talán kisebb pici karcok vannak a lemezeken,de nem veszélyes,gond nélkül lepörög mindkét dvd-játszómban.Mivel megszereztem norbi fórumtárstól a diszdobozos változatot,igy már feleslegessé váltak.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Végre megérkezett a "hiánypótló csomagom"
Ál/Arc
A kukorica gyermekei 3.
Gladiátor (DTS + magyar felirat)
Gratula Igc!