Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Direkt raktam be, így.
Jó megfigyelő vagy.
Egy ilyen szép szemet nem nehéz észrevenni
Dvd gyűjtemény képekben
Tilda kikukucskál
Direkt raktam be, így.
Jó megfigyelő vagy.
TV: Panasonic TX-P42U20E DVD: Pioneer DV-410V-K
HÁZIMOZI: Panasonic SA-HT 15 DVD RECORDER: Panasonic DMR-EH50
MOBIL: Nokia N8 Dark Grey
Dvd gyűjtemény képekben
Üzletben vetted?
Igen. xpress
Dvd gyűjtemény képekben
És a várva várt dvd!!!
Tilda kikukucskál
Dvd gyűjtemény képekben
Begyűjtöttem a Terminator trilogiát is. Igazából a 2,3,4 részek megvannak,csak az 1 hiányzott. Köszönet norbi fórumtársnak,azért is hogy eltette nekem! Most már az elsővel teljes lett a sorozat!
Sarah Connor krónikái? Én csak azután mondtam, hogy teljes
- Frank Martin
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Dvd gyűjtemény képekben
A T1 magyar szinkronnal gyakorlatilag elérhetetlen...
Dvd gyűjtemény képekben
Egy kis újdonság mára
Üzletben vetted?
Dvd gyűjtemény képekben
És a várva várt dvd!!!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Először is mindenkinek grat. az újakhoz!
Számomra is a Megváltás kilóg a sorból, a Trilógia digipack meg zseniális, hál istennek én is megtudtam szerezni, igaz kicsit sokba került, de nekem kellett.
Lementem érte Tatabányára és 9ezret fizettem érte, BONTATTLAN csomagolás volt!
Ha azt nézzük,hogy a T2-őt(LK,feknis) most 4ezerért láttam a dvd adás-vétel topikban,ahhoz képest nem sok a 9 rugó ezért a kiválló diszdobozért!
Dvd gyűjtemény képekben
Egy kis újdonság mára
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok!
Először is mindenkinek grat. az újakhoz!
Számomra is a Megváltás kilóg a sorból, a Trilógia digipack meg zseniális, hál istennek én is megtudtam szerezni, igaz kicsit sokba került, de nekem kellett.
Lementem érte Tatabányára és 9ezret fizettem érte, BONTATTLAN csomagolás volt!
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
Gratula fodesz!
Az első a legjobb - már ha a sztorit is figyelembe vesszük.
Köszönöm!
Milyen érdekes,nekem is az első volt mindig is az etalon!Gyerekkoromban titokban néztem először egy havernál,ráadásul a környéken csak náluk volt videó!
A Megváltás már szerintem nem volt akkora adrenalinbomba,de azért jó az is,csak kicsit "kilóg" a sorból...nekem legalábbis
Dvd gyűjtemény képekben
Én is moziban. Viszont itt tégy egy próbát az angol dts-el is - nagyon máshogy szól, mint a magyar dolby.
Dvd gyűjtemény képekben
Én anno moziban láttam rögtön elbűvöltEz a felújított változat. Spielberg ért hozzá, hogy hogyan kell egy gyönyörű filmet tökéletesebbé tenni
Én is moziban. Viszont itt tégy egy próbát az angol dts-el is - nagyon máshogy szól, mint a magyar dolby.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Begyűjtöttem a Terminator trilogiát is. Igazából a 2,3,4 részek megvannak,csak az 1 hiányzott. Köszönet norbi fórumtársnak,azért is hogy eltette nekem! Most már az elsővel teljes lett a sorozat!
Gratula fodesz!
Az első a legjobb - már ha a sztorit is figyelembe vesszük.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Szuper! Régi nagy kedvenc nálam.
Én anno moziban láttam rögtön elbűvöltEz a felújított változat. Spielberg ért hozzá, hogy hogyan kell egy gyönyörű filmet tökéletesebbé tenni
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi:
Gratula hellboi! Ez a film tényleg nagy klasszikus!
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi:
Szuper! Régi nagy kedvenc nálam.
Dvd gyűjtemény képekben
Tegnapi:
- fodesz
- V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben
Ja ezt arra akartam írni, hogy nem a csatornák száma a lényeg. Ha jó a keverés a 2.0 is szétüti a szobát. Ki kell rakni PLII-be.
Tudom,a 2.0 filmeknél alapból Pro LogicII-ben kapcsol az erölködő.A Daylight-ot most 599-ért láttam,amúgy jó film és a Cliffhanger is!
Dvd gyűjtemény képekben
erre jó példa a legendák klubjás cliffhanger dvd 2.0-ás magyar szinkronja: már 2.0ban is szépen szól de pl2-vel nagyon üt
Meg az Alagút a halálba is ilyen. Slynak szerencséje volt a hangmérnökökkel
Dvd gyűjtemény képekben
Ja ezt arra akartam írni, hogy nem a csatornák száma a lényeg. Ha jó a keverés a 2.0 is szétüti a szobát. Ki kell rakni PLII-be.
erre jó példa a legendák klubjás cliffhanger dvd 2.0-ás magyar szinkronja: már 2.0ban is szépen szól de pl2-vel nagyon üt
Dvd gyűjtemény képekben