Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Ez a produktum szerintem korfüggetlenül fontos lépcső a hifitörténelemben. Sokáig nem is volt utóda Sonus családon belül se. Annyira egységes hangképet énekhangot produkál amit más hangfaltól ritkán hallok.
Örülök,hogy jó helyre került.
Pár sort írhatnál,hogy milyen különbségeket véltél felfedezni a ProAc-hoz képest.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Ráadásul nem is mai gyerek.
Ez a produktum szerintem korfüggetlenül fontos lépcső a hifitörténelemben. Sokáig nem is volt utóda Sonus családon belül se. Annyira egységes hangképet énekhangot produkál amit más hangfaltól ritkán hallok.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
És fényképezni is tudni kell !!!
na igen.Hihetetlenül jól néz ki a képeken.
Webáruház:
Tényleg profi ez a Sonus hangfal! ...És gyönyörű az asztalos munka is!
És fényképezni is tudni kell !!!
Kép: Pioneer PDP-428XD; Sony DVP-NS930V QS
Hang: Lyngdorf Audio CD-1 -> Lyngdorf Audio TDAI 2200+ -> Wilson Benesch A.C.T. One
Kábelek: Harmonic Technology Fantasy AC 10; Eupen Digital AC; Harmonic Technology Magic Tweeter; Harmonic Technology Optical Digit; Soner XLR és RCA digit
Ráadásul nem is mai gyerek.
Webáruház:
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Köszi!
Tettszik nagyon...
Gratulálok, csak sikrült megszerezni a kiszemelt hangfalat!
Köszi!
Tettszik nagyon...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
...és az "új" zenész nálam.
Gratulálok, csak sikrült megszerezni a kiszemelt hangfalat!
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
..és íme "beüzemelve"
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Fodesz féle tüskék.. THX!
Akkor ebben a topikban is :
Fodesz féle tüskék.. THX!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Gratulálok!
Most már csak a nagy szoba hiányzik.
Kép: Pioneer PDP-428XD; Sony DVP-NS930V QS
Hang: Lyngdorf Audio CD-1 -> Lyngdorf Audio TDAI 2200+ -> Wilson Benesch A.C.T. One
Kábelek: Harmonic Technology Fantasy AC 10; Eupen Digital AC; Harmonic Technology Magic Tweeter; Harmonic Technology Optical Digit; Soner XLR és RCA digit
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Egyre inkább úgy érzem semmi értelme a hifiről vitatkozni, mert iszonyat nagy különbségek tudnak lenni különböző meghallgatások alkalmával az emberek véleménye közt...
Teljes mértékben egyetértek Tigris úrral !
( Earformance : plusz még hozzá venném a külső tényezőket pl, szobaakusztika , elfogyasztott alkohol mennyisége , fajtája ,mely napszakban történik a meghallgatás , menstruál e az asszony , győzött e a kedvenc csapatunk , ..... stb, stb !
Na majd holnap ezt is jól megbeszéljük a helyi fanatikusokkal .
Off...Ebből is látszik mennyire nem vagyunk egyformák, szerintem a Kimber 4tc elég gyenge kábel...Nálunk egyik rendszerben sem állta meg a helyét..Eléggé sok torzítást is visz a hangba..Egyre inkább úgy érzem semmi értelme a hifiről vitatkozni, mert iszonyat nagy különbségek tudnak lenni különböző meghallgatások alkalmával az emberek véleménye közt...
elárulom, hogy ahány fülkagyló és ember, annyi fajta szűrő és hangzásvilág.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
ö...talán mert a tiéd?
Még az is lehet:)
Jól látod !
Viszont meg vagyok róla győződve , hogy a 4 TC a legjobb ár-érték arányú kábel amit eddig hallottam . Ráadásul nem csak egy rendszerben bizonyított .
Nem igazán lehet vele mellényúlni !
Off...Ebből is látszik mennyire nem vagyunk egyformák, szerintem a Kimber 4tc elég gyenge kábel...Nálunk egyik rendszerben sem állta meg a helyét..Eléggé sok torzítást is visz a hangba..Egyre inkább úgy érzem semmi értelme a hifiről vitatkozni, mert iszonyat nagy különbségek tudnak lenni különböző meghallgatások alkalmával az emberek véleménye közt...
A kedvenc távirányítóm:))
ö...talán mert a tiéd?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Unison Research remote
A kedvenc távirányítóm:))
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
jól látom nakamichi dugók?
milyen a kimber, miben más mint a korábbi drót?
Jól látod !
Miben különbözik az elődjétől az új kábel ? Dupla olyan vastag ! !
Az előd 4 TC volt !
Amikor megvettem a 8TC-t és bekötöttem nem igazán értettem hogy miért kerül ennyibe ez a drót , de tegnap kiváltottam a jumper lemezeket a 8TC-ből készített összekötőkre és rájöttem hogy ez is nagyon jó kábel ha megfelelő körülményeket teremtünk neki . A mélyek dinamikája és a térérzet javult a 4 TC-hez képest .
Viszont meg vagyok róla győződve , hogy a 4 TC a legjobb ár-érték arányú kábel amit eddig hallottam . Ráadásul nem csak egy rendszerben bizonyított .
Nem igazán lehet vele mellényúlni !
Unison Research remote
kedvenc távirányítóm
grat!
az eichmann toppereknek van valami auditív hatása?
Köszi. Egy nagy álom teljesült...
Tropper...érdekes. Igen hallható a hatás, de sajnos csak 2db van. Tisztul a hangkép.
Kötelező lépés ! És a változás ....
jól látom nakamichi dugók?
milyen a kimber, miben más mint a korábbi drót?
grat!
az eichmann toppereknek van valami auditív hatása?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Jó doboz a ProAc. Sonus más, komolyabb kategoria. Persze drágább is. Szenzációs énekhanggal és hangszerhangokkal és térrel.
Nagyon egységes és folyamatos olyan zenei. Leülteti az embert zenét hallgatni. De még ismerkedünk.
Grat Csövi! Sok jó zenét és kellemes órákat hozzájuk!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.