Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD másolás, avagy az ntdll.dll file hiba?
Rájöttem a hibaforrásra. Sajnos a számítógép egyik merevlemeze hibás és ez okozta a gondot. Hogy mi köze ennek a nevezett ntdll.dll filehibához azt nem tudom, de a másik lemezre másolás megoldotta a problémát.
Azaz: Minden jó, mindennel meg vagyok elégedve.
Köszönet minden hozzászólónak.
Természetesen törölhető a topic.
Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
Sajnos mem a másolásvédelem okozza a hibát, ugyanis ezt olyan lemezeknél is csinálja, amelynél semmilyen másolásvédelem nincs.
Arra gyanakadom, hogy esetleg a legutóbbi Windows biztonsági frissítésben lehetett volna valami olyan, ami ezt (is ) okozná????!
Ez persze csak feltevés, elég merész...
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
az any dvd ....... de csak 30 napig
Szerinted.... :kiraly:
az any dvd megoldja a problémádat,egyszerű és könnyen beépül a dvd shrink mellé,de csak 30 napig
Próbálj használni más szoftot. Pl: anydvd, dvdfab platinum, decrypter.
Elképzelhető, hogy a másolásvédelem (sony ) produkálja a hibát, ezért nem tudsz biztonsági másolatot készíteni
Segítsetek, ha tudtok!
Utóbbi időben vettem észre, hogy gyári DVD másolásakor (Shrink vagy Nero)
az írás az ntdll.dll filehibára hivatkozva megszakad. (Mod.Ver.:5.1.2600.2180)
Nem nagyon szoktam mostanában másolni DVD-t, de azért zavar, hogy a lehetősége nem adatik meg.
Találkozott-e másvalaki ezzel (ilyen jellegű) hibával és ,ha igen, hogyan lehetne ezt megoldani? Én teljesen tanácstalan vagyok.....