Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MS Windows Vista
MS Windows Vista
Aztán ha szeretnék grafikázni vistával, vegyek bele 4gigát.
És hiába is veszel bele 4 gigát, ha a 32 bites Vista nem bírja kezelni.
Csak a 64 bites tudja.
http://www.tweaktown.com/articles/1094/ ... index.html
no hifi, no cry...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Ezt a kérdést inkább a HTPC topicban tedd fel! Amúgy szerintem driver probléma. Az ATI pár hete adott ki egy teljesen új Vista drivert.
- sascha1978
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
MS Windows Vista
Hello!
Windows XP 64bit editiont használtam eddig, az ati x1300-as kártyámról dvi-hdmi átalakítóval simán rá tudtam küldeni 1360x768-ban a képet az LG 32lc2r lcd tévémre. A múlt héten telepítettem egy szintén 64bites vistát, de ezen a rendszeren csak 1280x720-ban tudom átküldeni a képet! Powerstrip sem segít, vagy nem értek annyira hozzá!
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
MS Windows Vista
- "upgrade (frissítés) verziója is telepíthető olyan számítógépekre is, amelyeken nem található meg a Windows egy korábbi változata."
http://it.news.hu/hirek/2007-02-15/kics ... itoje.html
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
MS Windows Vista
tegnap óta magyarul is..
MS Windows Vista
- melyikre gondolsz?
System/34
Nem hinném, hogy bárki ismerné itt. Darabig voltam rendszergizda egy ilyen őskövület mellett, meg az utódja a System/36 mellett is. Ezek továbbfejlesztése lett az AS/400. Persze semmi multimédia, csak karakteralapú volt, de akkor is, 64KB-on vígan elvolt egyszerre 10+ felhasználó, minden a központi gépen futott, a felhasználóknál csak "buta" terminálok voltak.
MS Windows Vista
Hülye IBM meg 64KB-on elfutó multiuser/multitask rendszert is tudott csinálni 30 éve.
- melyikre gondolsz?
T A M I . H U
MS Windows Vista
Hülye IBM meg 64KB-on elfutó multiuser/multitask rendszert is tudott csinálni 30 éve. Nem tudták azok hogy kell programozni, bezzeg az MS-nál.
MS Windows Vista
Nehogy már egy oprendszerért vegyek hardware-t.
Eddig miért fejlesztetted a vasat?
Játék, de már nem játszok és LEGALÁBB (de sztem már több, mint) két éve nem is vettem teljesítménynövelő hardware-t (CPU, VGA, Memoria, HDD stb.).
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Eddig miért fejlesztetted a vasat?
MS Windows Vista
Persze 1-2 év múlva az a 2Gb ram röhelyesen kevés lesz és egy normál konfigban is vagy 4 lesz (ha így haladunk).
De ez a sz*r most jött ki, és még így is kissé késtek vele.
MS Windows Vista
- sztem fel ev kornyeken lesz sp1..
T A M I . H U
MS Windows Vista
Mac-es fórumokban meg azt olvasom hogy az újabb OS X-k gyorsabbak mint a régebbiek. No flame, csak tényleg fura...
Aham, majd megkeresem bill bácsi és jól feldugok a seggébe 2gb memória modult (nem igaz, h kevés a 768). Aztán ha szeretnék grafikázni vistával, vegyek bele 4gigát. Haljon éhen. Sajnos már nem fog.
Igen, van rá esély, hogy nem lesz a legjobb munkafelület, de szerintem inkább multimédiára lett kitalálva. Az valóban idegesítő, ha mondjuk Photoshopal akarsz valamit csinálni, de az OPrendszer már megette a ramod felét, szóval szerencsétlen program már csak a vinyóra tudja másolgatni a többszáz megás fileokat.
Persze 1-2 év múlva az a 2Gb ram röhelyesen kevés lesz és egy normál konfigban is vagy 4 lesz (ha így haladunk).
MS Windows Vista
Mac-es fórumokban meg azt olvasom hogy az újabb OS X-k gyorsabbak mint a régebbiek. No flame, csak tényleg fura...
Aham, majd megkeresem bill bácsi és jól feldugok a seggébe 2gb memória modult (nem igaz, h kevés a 768). Aztán ha szeretnék grafikázni vistával, vegyek bele 4gigát. Haljon éhen. Sajnos már nem fog.
MS Windows Vista
Gyenge a gépem hozzá. Pont volt az i-n, h a TC betojt nekem.. 720p-s avi-k is akadtak, mig XP alatt pörögnek (deinterlace alatt kissé már beköhög néha)..
Tényleg az jut az ember eszébe, hogy direkt csinálják egyre lassabbra? Hogy kelljen mindig új hardware-t venni, hadd pörögjön az IT iparág?
MS Windows Vista
Múltkor meg hogy kikelt 1-2 ember mikor írtam, higy nem kell azzal a Vistaval úgy kapkodni mert még nincs kész...
Gyenge a gépem hozzá. Pont volt az i-n, h a TC betojt nekem.. 720p-s avi-k is akadtak, mig XP alatt pörögnek (deinterlace alatt kissé már beköhög néha).. Ja, meg kell neki 20GB-os partíció a programjaimmal együtt.. és szeretnék utánna kényelmesen is elférni, nem szeretnék megtelt a c:\ meghajtó üzeneteket a képernyőmön. Most 10GB-os partícióm van és van 3,5GB szabad helyem, úgy h 95%-a az általam használt progiknak fent van. Végre XP-ről nyomom, most Mozilla Ff. 2.0-val.
MS Windows Vista
Mire SP lesz a Vistához, az még legalább 1-2 év szerintem.
És? Nem érünk rá?
A bizalmat szívesen.
MS Windows Vista
Az öreg rókák ezért várják meg min az SP1-et, esetleg az SP2-t is. Addig kűzdjenek csak vele az ifjú padawan-ok, ők még ráérnek ilyesmivel játszadozni.
Kösz a bizalmat! Ahogy írtam már, számoömra semmi szenvedés nincs benne. Ami eddig nem ment vele, az az én bénaságom miatt volt.
Szerintem sem holnap fognak SPt kiadni hozzá.
Amúgy a Vista alatt futkosó MediaCenter csak az Ultimate verzióban lesz benne? Esetleg külön is meg lehet venni?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Az öreg rókák ezért várják meg min az SP1-et, esetleg az SP2-t is. Addig kűzdjenek csak vele az ifjú padawan-ok, ők még ráérnek ilyesmivel játszadozni.
Kösz a bizalmat! Ahogy írtam már, számoömra semmi szenvedés nincs benne. Ami eddig nem ment vele, az az én bénaságom miatt volt.
MS Windows Vista
Múltkor meg hogy kikelt 1-2 ember mikor írtam, higy nem kell azzal a Vistaval úgy kapkodni mert még nincs kész...
Hát, ennél készebb nem lesz mostanában.
Tudom.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Hát, ennél készebb nem lesz mostanában.
MS Windows Vista
Múltkor meg hogy kikelt 1-2 ember mikor írtam, higy nem kell azzal a Vistaval úgy kapkodni mert még nincs kész... Nekem egy tonna program fent van XP alatt, baromira nem fér bele az időmbe, hogy cserélgessem a Vista-t meg az XP-t, amúgy is el tudok képzelni jobb szórakozást. Főleg hogy előbbi használata jelenleg gyakorlati szempontból kb. semmi előnyt nem jelentene nekem.
MS Windows Vista
Nálam is jól működött, de én is Ati driver miatt raktam még vissza az XPt.
Az a baj, ha akár egy nem oda való drivert, plugint, codeket, vagy bármit raktok fel, azzal elbaszhatjátok az egészet (jó ez kicsit túlzás, de olyan problémákat okozhattok, mint amikről szó van).
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
MS Windows Vista
De hát én nem csinálok semmit, csak használom, lassan 1 hónapja. Az ATI driver hiányán kívül semmi problémám nincs vele. Gyors, precíz, szép. Hétfőn kap egy izmosabb vasat (Core2Duo, ASUS P5B Deluxe, 2 GB RAM, ATI X1800), aztán élvezkedünk. Soroljátok itt a bajokat, amiket én nem érzékelek, pedig istenbizony megmondanám, ha nálam is szarakodna.
MS Windows Vista
Én csodálkozom fapacin, hogy ilyen jól bírja...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200