Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PowerDVD XP 4.0
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
hi
nem tudja valaki mért van az hogy a 5.1 es hangfalamon csak
power dvd -vel tudom megszolaltatni a közép hangfalat akár zenéről akár filmről legyen szó se Winampal se Bsplayerel nem jó (a többivel se)
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Hi evribodi... and buék
Megvan a smartripper és ki is próbálom. A következő nem full ehhez a témához kapcsolódik, de beszéltél erről is, szóval a kérdés úgy szól hogy-hogy lehet kiszedni eredeti dvd menüket? Chapter select pld. Meg egyéb extrákat, kommentárokat stb.? (Nekem csak az Alien3 ilyen és ott is ki ki lehet választani jeleneteket és aktív hang is szól)
az url-t is megadhatnád ill. adhatnátok. előre is kösz az ERŐ legyen veletek...
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Erre én is kíváncsi lennék. Asszem az ifo fájlokban van az info, szóval ha vobot játszol le, akkor ezeket nem tudja és a legelső audiósávot játsza le. Ha szinkronos a film, akkor ki tudod szedni belőle a méghozzá úgy, hogy smartrippert elindítod és ha még megvannak az ifo fájljaid, akkor rámész a könyvtárra (ahol ezek vannak) és bejönnek a részek,fejezetek,extrák, meg minden. Itt stream processing fülre klikk, majd elveszed a pipát mindenhonnan, kivéve a magyar mellől, így csak az lesz benne (ja, és a video mellől ne vedd el a pipát :smile12: )
A feliratot viszont nem tudom, hogyan lehet előhozni.
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Én felrippeltem a vinyómra néhány DVD-t... A probléma csak az volt, hogy nem tudom kiválasztani a magyar audiosávot PowerDVD XP4.0-n amikor a film több féle szinkron hangot is tartalmaz. Hogy tudom beállítani a magyar szinkront? Volna még egy probléma az gázosabb, hogy a subtitlest sem tudom hozzákapcsolni. Csak az original angol szinkron! Hol tudom mindezeket beállítani??? (ja és tudom hogy az aktív filmre jobb klikk, de nem aktív az audio languages és a subtitles sem)
u.i.: biztos hogy tartalmazza a magyar szinkront és a többféle feliratot mert amikor a FlaskMPEG progival meg a SubRip-el át akarom kódolni akkor minden audiosávot ill. feliratot tartalmaz.
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Emberek!
Tud vki felvilágosítst adni arról, hogy mekkora méretileg ez 4.0-ás verzió? Installban olyan 9 MB körül van nekem, feltéve pedig 18 MB körül.
Az ok, amiatt kérdem: Nekem nem nyomja a DTS-t (míg a Windvd 3.1 igen!), és arra gondoltam, lehet, hogy nem a teljes verzió van nekem meg.
Igaz, hogy hdd-re lerippelt filmmel próbáltam (Gladiátor), de hát a Windvd lejácca.
Tudtok vmilyen infot/tapasztalatot evvel kapcsolatban?
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
És végre felismeri az SVCD lemezt is. De a hangsávot nem engedi megváltoztatni...
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Köszi csak a szemem nem verte ki. Jó ez nekem csak DVD nézésre használnám, DIVX-re van más.
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Most vettem észre,hogy ez csak DVD lejátszásnál működik,ha egy video fájlt játszok le akkor nem.
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Nem tudjátok, lehet állítani a fényerősséget a PowerDVD XP 4.0-án. Nálam nagyon sötét a kép (más, DIVX lejátszóknak is de ott lehet állítani) és jó lenne egy picit világosítani a képet. Eddig -ha nagyon akartam- hardware-esen néztem ott nem volt gond, de a WinXP nem ismeri fel a dekóder kártyámat.
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Emberek!
Akárhogy próbálom, nem hajlandó megszólalni a PLII avi, vagy mp3 lejátszásakor. A doksija alapján kellene tudnia.
MPEG1,MPEG2-es hangot jól tudja, minden más funkciója jól működik. AVI-t miért nem tud PLII üzemmódban?
Zotya
-
Vendég
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Nekem sem megy! De érdekes módon nem mindegyik DVD-nél írja ki!
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Nekem Geforce2 mx 400 van, tv outos, és nyugodtan nézhetem a tv-n a dvd-t. Ellenben ha be van kapcsolva a hardveres támogatás, icipicit mintha rezegne a kép. Mit kéne csinálnom? A legújabb detonato van fent...
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Voodoo3-mal másnak se megy?
Azt irja ki, hogy be van kapcsolva a TV out-ja a kartyanak ezert nem jatsza le a filmet. Mert az jogvedett es csak monitoron nezhetem.
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Nálam lászólag minden rendben működik, kivéve hogy a feliratok ocsmány világos-zöld színüek. Szinte már bántja a szememet. Valami nem OK. Ez miért lehet? Esetleg át lehet ezt állítani valahol, vagy csak nálam ilyen? HELP!!!
-
Vendég
PowerDVD XP 4.0
Hogy sikerült a telepítés?
Ugyanis nálam RPC stub hibával leáll.
"RPC stub nem kompatibilis verziója"