Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

decrypter

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

decrypter

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ha már több napig kell szenvednie, akkor abból már nem lesz jó eredmény.Néhány száz újraolvasás még belefér, ha utána tudja folytatni, de egy rossz lemezt végignyomni teljesen értelmetlen, mert a végén úgysem lesz jó. 

Érdekes, tegnap még be voltam jelentkezve... vagy mégse?
Mindegy, az előző hozzászólást én követtem el.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

decrypter

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sajnos így van, a Decripter végig viszi az olvasását a lemezen, bár ez eltarthat több napig is (lásd én esetemet), viszont a Shrink egyből megáll, és nem próbálkozik... bekap6od.gif
Ha már több napig kell szenvednie, akkor abból már nem lesz jó eredmény.
Néhány száz újraolvasás még belefér, ha utána tudja folytatni, de egy rossz lemezt végignyomni teljesen értelmetlen, mert a végén úgysem lesz jó.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

decrypter

Hozzászólás Szerző: sozs »

Konvert:A Shrink még annyira sem bírkózik meg a lemezhibákkal, mint a Decrypter, lásd Sozs problémáját a Shrink topicjában.

Sajnos így van, a Decripter végig viszi az olvasását a lemezen, bár ez eltarthat több napig is (lásd én esetemet), viszont a Shrink egyből megáll, és nem próbálkozik... bekap6od.gif

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

decrypter

Vendég:
Mivel egy kivételével az összes többi VOB fájlt be tudta olvasni, ezért nem a másolásvédelem a hiba oka.

Konvert:
A Shrink még annyira sem bírkózik meg a lemezhibákkal, mint a Decrypter, lásd Sozs problémáját a Shrink topicjában.

Vendég

decrypter

Hozzászólás Szerző: Vendég »

baghter

A forrás eredeti? Netán Sony/BMG kiadvány? Ha igen, a megoldás a DVD Region + CSS Free progi (ARccOS kódolás megkerülésére). A progi már fusson a háttérben, mielőtt a meghajtóba teszed a DVD-t, hogy behúzd a decrypter-rel.

Konvert
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

decrypter

Hozzászólás Szerző: Konvert »

Keres rá a neten az olvasó-íród Firmware : frissités-re.Ez egy kicsi progi amit ha elinditasz a legfrissebre irja át az olvasód "ismereteit".Ez legyen az első.

Másodszor:bár nem tartalak mégvéletlenül sem kezdőnek a Decrypterben bevoltak állitva a védelmek oldásai?

Harmadszor próba ki "alternativ" progit pl. DVDShrink.

By Vizual

Decrypter magyarul

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

decrypter

Nem azt mondtam, hogy használhatatlan a lemezem! Le tudom játszani, de nem tudom decryptelni feldolgozás/konvertálás céljából! Egy fórum arra való, hogy hasznos infók váljanak közkinccsé!Vob fájlokban tudtam levenni az anyagot, az első kivételével.
Köszi mindenkinek a hozzászólást & tippet!

Nyilvánvaló, hogy nem a teljes lemezfelület olvashatatlan.
Amit legutóbb írtam, az továbbra is áll: meg kell próbálni más típusú meghajtóval (haver, stb.) beolvastatni azt az egy hibás vob fájlt.
Ha így sem megy, akkor sajnos kuka. Meg kell szerezni jó lemezen.

Kiten
Nincs visszaút
Nincs visszaút

decrypter

Hozzászólás Szerző: Kiten »

Oké! Oké!
Elnézést kérek mindenkitől!!! De tényleg!

Engem akkor is bosszantott 1 picit...

Most már kiváncsi vagyok az ügy végére.

De szvsz akkor is ki lehet dobni azt a lemezt, legalábbis
én már szenvedtem eleget ilyenekel.

Még1x Sorry!

TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]

baghter

decrypter

Hozzászólás Szerző: baghter »

Kiten!
Nem azt mondtam, hogy használhatatlan a lemezem! Le tudom játszani, de nem tudom decryptelni feldolgozás/konvertálás céljából! Egy fórum arra való, hogy hasznos infók váljanak közkinccsé!
Vob fájlokban tudtam levenni az anyagot, az első kivételével.
Köszi mindenkinek a hozzászólást & tippet!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

decrypter

Ha a lemez felületén nincs könnyen eltávolítható szennyeződés, akkor nem tudod beolvasni azzal a meghajtóval. Általában a lemez hibás ilyen esetben, bár létezhet olyan meghajtó, ami több sikerrel jár. Ha nem tudod az anyagot máshonnan jobban megszerezni, esetleg megkérhetsz valakit, akinek más típusú meghajtója van, hátha tud segíteni neked.
Pl. egy kollégám régi LG írója az első olvasási hibánál leállt. Aztán becserélte egy Pio 108-ra, ami nem áll le, hanem megpróbálja újraolvasni. Nekem is 108-asom van és tudom, hogy vannak olyan lemezek, amikkel a Pio-m szenved és sok kísérletezés után leáll, aztán átrakom a Mercury íróba, ami normál sebességgel csont nélkül beolvas mindent a bizonytalan lemezről. Amit már a Mercury sem olvas be, az megy a kukába, mert azt garntáltan semmilyen más PC-s vagy asztali DVD nem tudja beolvasni.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

decrypter

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Hibás lemeznél, én is próbálkoztam már azzal, hogy kihagyom a hibás részt, hiszen az pár másodperces kimaradást okoz esetleg. Viszont hiába állítottam a próbálkozásokat nullára, mert szépen kilogol minden szektorhibát, ami olyan sok, hogy sohasem készül el vele. Ez esetben kérni szoktam egy másik lemezpéldányt.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

decrypter

Hozzászólás Szerző: sozs »

Ha jól tudom, akkor a decripter többször próbálkozik a kiolvasással. A forrás karcos, próbáld felpolírozni fogkrémmel (ne szemcséssel, sima hagyományossal), illetve kihagy gombra katt, ekkor csak egy kis részt hagy ki, ami még nem befolyásolja a filmet, 10 retri után automatikus elfogadást is felajál, és talán napok kérdése, valahogy elvégzi a hibás részt! Nekem 27 óra alatt nem sikerült teljesíteni, így a filmből hiányzik egy rész, mert már nem győztem kivárni a végét, vissza kellet vinnem a filmet.
Sok sikert!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

Lego
Újonc fórumos
Újonc fórumos

decrypter

Hozzászólás Szerző: Lego »

Azert nem kellene egybol letolni a masikat a mocsar aljaba. En is uj vagyok es azert "reggeltem" be mert segitsegre volt szuksegem es emelett meg erdekel is a forumon folyo tarsalgas. Valoszinu _baghter_ is beleolvasott a forumba es hasznosnak talalta, ezert regisztraltatta magat. Ha csak egy kerdese lett volna, feltette volna vendegkent.
Neked is volt mar biztos szukseged segitsegre, es nem orultel volna neki ha lehurrogast kapsz hasznos info helyett.
Nem kell valaszolnod erre a hozzaszolasra, csak azert irtam le, mert nagyon felbosszant az emberek effele hozzaallasa!

Kiten
Nincs visszaút
Nincs visszaút

decrypter

Hozzászólás Szerző: Kiten »

Sziasztok!DVD decrypter progival szeretném winchesterre másolni az egyik dvd filmemet, de sehogy sem sikerül. a főfilm 1.vob fájlját képtelen olvasni. Tudnátok megoldást ajánlani erre az esetre? Előre is köszi!

Bakker! Ezé' reggeltél be?
Ezé' nyitottál új topikot???
Ja, szvsz eldobhatod a forrás lemezt...

TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]

baghter

decrypter

Hozzászólás Szerző: baghter »

Sziasztok!
DVD decrypter progival szeretném winchesterre másolni az egyik dvd filmemet, de sehogy sem sikerül. a főfilm 1.vob fájlját képtelen olvasni. Tudnátok megoldást ajánlani erre az esetre? Előre is köszi!

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”