Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-re + hang
DVD-re + hang
Köszönöm a segítséget. szépen komótosan nekifogok, remélem sikerül !
Ha VALAKI tudna segíteni: olyan progit keresek mami mp3-ból, vagy Wav-ból ac3-at csinál korrekt módon.
HELP
DVD-re + hang
Köszönöm a segítséget. szépen komótosan nekifogok, remélem sikerül !
DVD-re + hang
No készitettem egy képes leírást - természetesen amennyiben ezt követed akkor nem feltétlenül kell ilyen gombokat és szövegeket alkalmaznod ,de a menü elkészítése az követendő , mármint az utasitások kiadása az adott gombokhoz.És ezt megelőzően pl. a VobEdit programmal demuxold az eredeti dvd-t és az igy kapott m2v fájl lesz a videód illetve a 3 hang fájl legyen ac3 formátumú.
Az érintett program a DVDLab pro mely teljes funkcionalitással használható free verziosan is 30 napig.
Nos miután inditottad a programot alapból fogadd el a felkínált menü létrehozását.Majd egyből adj hozzá mégegy menüt a baloldali projekt ablak 2 ikonjával.
menü1 -ben készits egy lejátszás és egy menü gombot [ a képen további útmutatót olvashatsz] a menüszerkesztő jobb oldali ablakában a link ikonra kattintva nyilik meg a képen látható ablak ahol a gomb tulajdonságát lenyitva a lejátszás gomb hivatkozása legyen a movie1 chapter1, a menü-é a menü 2.Most katt a menü2-re a projekt ablakban(baloldalon) és készits 3 gombot a kivánt hangoknak majd az előző módon vezéreld őket a linknél audio stream 1 ,audio stream2 és audio stream3 hangokra.Alapból be van jelölve a menü restrat azt hagyd ugy.Igy vezérelhető lesz hogy mely hanggal játsza a filmet.
DVD-re + hang
Sziasztok !
Lehet nyitott kapukat döngetek, de nem találom a kilincset.
Kaptam 1 karaoke DVD-t. A zenei anyag 1 csatornán ének nélkül. Szerkeszettem hangot úgy hogy halk lnek erős zene. Illetve mp3-ban megvan az eredeti szám is.
Szeretném úgy megírni a DVD-t, hogy 3 hangcsatornája legyen um: 1. csak zene, 2. halk ének erős zene, 3. eredeti szám.
Magyarul többlet hang anyagokat szeretnék a meglevő mellé szerkeszteni. Ha valahol korrekt leírást tudtok 1 link is megteszi.
Kösssssssssssssssssssssz