Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Segítség!
Segítség!
sziasztok!még 1 kérdés. adat dvd formátumban kiírom a ujraírható lemezre ezt a hr hdtv-s verzios 24 epizódot és nem viszi a lejátszó. miért lehet? divixes, a sima hdtv lol meg xor meg mittom én miylen verziokat lazán viszi. mi lehet a baj?
Valószínüleg a lejátszód nem viszi a hd felbontású divx-eket. Elég kevés az olyan player ami viszi, de az sem mindet.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11182
- Kapcsolat:
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Segítség!
sziasztok!
még 1 kérdés. adat dvd formátumban kiírom a ujraírható lemezre ezt a hr hdtv-s verzios 24 epizódot és nem viszi a lejátszó. miért lehet? divixes, a sima hdtv lol meg xor meg mittom én miylen verziokat lazán viszi. mi lehet a baj?
blogom
Segítség!
Van!Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de ha a felirat nem a frame-ekhez van igazítva, hanem az időhöz, akkor mennie kell. Ha a frame-ekhez, akkor kell egy feliratkonvertáló progi, ami átpakolja. Pl. SubC-Subtitle Converter 1.2.0.91. Azt most sajnos nem tudom, h az *.srt, v a *.sub közül melyik az idő- és melyik a frame-függő.
Sztem ezekkel játsz egy kicsit...
pp
köszi
...
Segítség!
Van!
Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de ha a felirat nem a frame-ekhez van igazítva, hanem az időhöz, akkor mennie kell. Ha a frame-ekhez, akkor kell egy feliratkonvertáló progi, ami átpakolja. Pl. SubC-Subtitle Converter 1.2.0.91. Azt most sajnos nem tudom, h az *.srt, v a *.sub közül melyik az idő- és melyik a frame-függő.
Sztem ezekkel játsz egy kicsit...
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Segítség!
van valamilyen egyszerű módszer, hogy a szokásos 350 mb-os avi (sorozatok) fájlokhoz készített feliratot aláhegesszük ugyannak 700mb-os de jobb képi és hangminőségű "ikréhez" ?
...
Segítség!
A kábel végén van, de masternek van jumperelve és úgy is ismeri fel.
A Decrypter és a Identifier nem írja ki a 8x sebességet a lemezre.
Valami hardveres okot gondolnék. De ha elfoly ez a 2 doboz lemez, ismét TDK, meg traxdatát veszek...
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
-
Vendég
Segítség!
Elméletileg 16-szoros sebességig kellene írnia.Sajnos nem tudom vele írni a 8x-os Ridata(ritek g05) lemezt, csak 4x seb-gel, pedig a másik LG író látja és írja....
Szerintem akkor írj csak 4x sebességgel...
én is cak örülnék neki, mert általában min 8x el tudok írni
Segítség!
Az UDMA2 nem kevés? Csak 1 tipp: próbáld az eszközkezelőben eltávolítani az írót és a gépet újraindítva újból felismertetni. Az IDE kábelen egyedül van, de mire van jumperelve? Néha az is szokott számítani, hogy az IDE vezeték végére vagy közepére van téve.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
-
Vendég
Segítség!
Elméletileg 16-szoros sebességig kellene írnia.Sajnos nem tudom vele írni a 8x-os Ridata(ritek g05) lemezt, csak 4x seb-gel, pedig a másik LG író látja és írja....
Szerintem akkor írj csak 4x sebességgel...
Segítség!
Sziasztok!
Kaptam egy Toshiba-Samsung SH-S182D DVD írót a számítógépbe. Elméletileg 16-szoros sebességig kellene írnia.
Sajnos nem tudom vele írni a 8x-os Ridata(ritek g05) lemezt, csak 4x seb-gel, pedig a másik LG író látja és írja....
A TDK 8x-os lemezt (TTG02) esetén pedig engedi a 8-szoros írást.
A samsungtól töltöttem és telepítettem új firmware-t, DMA2-ön megy (bár automatára van állítva) és egy 80 eres kábelen egyedül van XP op. rendszer mellett.
Ötletek?
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Segítség!
Üdv!
Olyan szoftver keresek, ami lemezről lejátszott film mellé a merevlemezről meg tud nyitni .srt feliratfájlt. Megoldható ez egyáltalán?
kösz
z
Ja, azt nem írtam, hogy eredeti, "gyári" dvd-ről van szó, tehát e mellé szeretném megnyitni a saját feliratfájlt.
Segítség!
Üdv!
Olyan szoftver keresek, ami lemezről lejátszott film mellé a merevlemezről meg tud nyitni .srt feliratfájlt. Megoldható ez egyáltalán?
kösz
z
Írd ki 1 lemezre a két fájlt!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Segítség!
Üdv!
kösz
z
Segítség!
Csináltak már olyan dvd lejátszó szoftot pc-re ami a filmet fel tudja skálázni hd-re? Hülye kérdés tudom, de kiváncsi lennék, hogy majdan a 1920-as játszóm mit produkál egy hd-s megjelenítőn...
Segítség!
Két kérdésem van:
1. Van-e olyan DVD lejátszó program, amelyik képes a felirat nagyítására a képtől függetlenül?
2. Tud valaki mondani egy jó linuxos DVD lejátszó programot? Az Mplayer lejátszóval az a bajom, hogy a DVD menüjét nem jeleníti meg.
Segítség!
Előre is bocs az offért, de nem találtam jobb helyet a kérdésemnek.
Szóval adott egy winyó, rajta 4 partíció.
Tegnap megoldottam.
GetDataBack
szinte mindent át tudtam menteni, de érdekes módon a programok közül csak párat látott a progi. Nem baj, most örülök, mert a fontos dolgok megvannak
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Segítség!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet azt megállapítani, hogy egy DVD lemezen hol van a rétegváltás?
A "klasszikus" módszernél megáll egy pillanatra a jelenet. Bár az újabb lejátszóknál nem mindig venni észre.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Segítség!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet azt megállapítani, hogy egy DVD lemezen hol van a rétegváltás? Esetleg van valami szoftver, ami ezt kimutatja?
Köszönöm.
Segítség!
Nem tudom van-e a közeledben, de esetleg próbáltad már másik gépbe tenni?
Nekem halt meg vinyó, persze rengeteg fontos dologgal.... de ott a boot partició halódott el, így másik gépben mint második vinyó az adatok olvashatóak maradtak, és sikerrel le is lehetett menteni.
Nincs másik gépem, de szerintem ez nem lenne megoldás, mert most is 2. vinyóként van bent. Nem ezen van a windows.
Kowi mondta, hogy esetleg egy linuxos gépbe kéne berakni, hátha az jobban belelát, mint a windows... Hirtelen az sincs a közelben, de megoldható a későbbiekben.
Viszont addig is ha van ötlet, ne tartsátok magatokban!
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
-
Vendég
Segítség!
Nem tudom van-e a közeledben, de esetleg próbáltad már másik gépbe tenni?
Nekem halt meg vinyó, persze rengeteg fontos dologgal.... de ott a boot partició halódott el, így másik gépben mint második vinyó az adatok olvashatóak maradtak, és sikerrel le is lehetett menteni.
Segítség!
Előre is bocs az offért, de nem találtam jobb helyet a kérdésemnek.
Szóval adott egy winyó, rajta 4 partíció.
Az egyiken keresgéltem éppen valamit, amikor lefagyott az egész gép, csak reset-re reagált.
Újraindulás után, az adott partíción nem lehet látni semmilyen adatot és ha ráklikkelek közli, hogy a meghajtó nincs megformázva.
Ha megnézem a lemezkezelésnél, akkor valóban a Fájlrendszernél üres a mező.
Korábban semmi gond nem volt vele.
A baj az, hogy nagyon(!) fontos adatok vannak rajta. Persze mentenem kellett volna
Hogy tudnám kimenteni az adatokat róla?
Eddig próbáltam a rendszervisszaállítást egy korábbi állapotra (semmi eredmény).
Futtattam az EasyRecovery progit, de kb a felénél megállt és csak az időt mérte, de nem haladt vele tovább. Addig viszont talált rajta szépen fájlokat (ezt viszont nem tudom kimenteni máshova, mivel nem fejezi be a scan-t)
Ha valaki tud valami okosságot, pls HELP! (de ne azt, hogy vigyem a Kürt-höz
Segítség!
Meg tudná valaki mondani, hogy egy adott filmes DVD esetén hogyan lehet azt megállapítani, hogy a lejátszás milyen frame rátával történik? Vagyis az fps (frame per secundum) paraméter megállapítása érdekelne egy adott lemez esetén. Úgy tudom, hogy a legtöbb filmnél 25 fps a ráta.
Köszönöm.
Segítség!
Ezt a 0 - ás dolgot nem tudtam2 lemezes verzió, csak egyszer vált de nem zavaró inkább dinamikusabbnak tűnik az egész , és éppen jókor vált, mert utánna kezdődik az ereszd el a hajamat
Már megijedtem, hogy az erősítőnek annyi , de a többi lemeznél nincs gáz, egyenlőre
Megnéztem itthon az 1 lemezes változatot, ezen nincs semmilyen váltás.
Biztosan nem az erősítő hibája, szerintem a DVD-ről kap más jelet.
Fogadd el érdekességként.
Az erősítőt meg használd olyan beállításban, ahogy neked a legjobban tetszik.
Oké, köszi, hogy utánnanéztél
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2