Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
EasyDivX
-
Vendég
EasyDivX
Hali!
Amit az EasyDivX használ, az a VobSub, ami teljesen más, mint a többi, mert amikor nézed a filmet, kiválaszthatod menet közben a feliratot (mint a DVD-n!). Viszont ő nem exe-t, hanem dll-t csinált, ami nem tudja feldarabolni. Ráadásulé vagy 50 megás is lehet a fájl! Ráadásul nem is egyet készít, hanem hármat...
Még egy olyan érdekes kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy beállítom, hogy 1 CD-s és torz lesz a kép. (16:9) Ha meg 2 CD-sre állítom, akkor meg minden OK. Tipp? Már megpróbáltam 4:3-asan, 16:9-en és 2.35:1-en is, de mindig torz lesz.
-
Vendég
EasyDivX
A progi amit én használok felirat szétvágáshoz a Subadjust.
Mást is tud nem csak kettévágni, és tényleg elég egyszerű és gyorsan megy.
-
Vendég
EasyDivX
Már miért ne lehetne a feliratot kettébontani. Bármilyen típusú feliratot megnyithatsz a Notepad-al és a kellő helyen átmásolhatod majd kitörölheted a második lemez szövegét. Az így létrejött 2 szövegfile első részéhez hozzá sem kell nyúlnod mivel a time-kódok a helyükön a vannak. A másodikat megnyitod a "most nem jut eszembe a szofver neve, de a dvd.box.sk-n megtalálod" programmal és az első és utolsó szöveget átírod a kettes lemez új időkódjához. A program az összes többi szöveget átszámolja. Talán leírva bonyolult, megcsinálni kb 1 perc. Ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz!
-
Vendég
EasyDivX
Hali!
EasyDivX-el próbálkozom a DVD-rippelésnél. Ha 2 CD-s verziót választok, akkor a kép gyönyörű, viszont akkor nem tudom a feliratos filmeket használni, mert nem lehet a feliratot kettébontani.
Ha pedig 1 CD-s verziót választok, akkor a kép torzul. Hogyan tömörítsek és milyen paramétereket kell beállítani, hogy jó legyen a kép?