Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

proteczed

horvathi
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

proteczed

Hozzászólás Szerző: horvathi »

hali.a film wma file.A film a netröl lett letöltve és a mikor le akartam játszani akkor irta ki hogy csak akkor játszhatom le ha küldök sms t.küldtem
melyik cég árul így filmet? magyar?

Goldengate.hu Le engedi tölteni a filmet de nem tudod lejátszani csak ha küldesssz smst a codecért!!

A kérdésre adandó válasz engem is érdekelne!

A dolog lényege a következő:

A www.goldengate.hu oldalról le lehet tölteni WMA file-okat. A lejátszáshoz viszont el kell küldeni egy emelt díjas SMS-t (500 Ft), amelyért cserébe küldeni egy kódot, amelyet begépelve már valóban elindul a film a Windows Media Playerben.

Ez a kód ráadásul korlátlan számú megtekintésre ad lehetőséget, ha pl. gépcsere miatt másik gépen kellene lejátszani ezt a filmet, akkor ugyanezzel a kóddal ott is működik. De ez csak számítógép!

A kérdés lényege az, hogy valamelyik DVD író szoftver - Nero stb. - segítségével ezt a WMA fil-t átírva DVD lemezre és formátumra működőképes DVD lemezt kapunk-e, amelyet később le lehet játszani a DVD készülékeken?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

nagyfejü

proteczed

Hozzászólás Szerző: nagyfejü »

hali.a film wma file.A film a netröl lett letöltve és a mikor le akartam játszani akkor irta ki hogy csak akkor játszhatom le ha küldök sms t.küldtem

Goldengate.hu Le engedi tölteni a filmet de nem tudod lejátszani csak ha küldesssz smst a codecért!!

Zorro
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

proteczed

Hozzászólás Szerző: Zorro »

de egyik általam ismert konvertáló sem csinál semmit!
Hali!

A TMPGEnc tud wma-ból (Input: AVI(*2)/ DV type 2 (AVI) (*2) / MPEG-1&2
BMP / PPM / TGA / JPG / MicroSoft DirectShow MultiMedia Files) és emlékeim szerint készítettem is párat netről letöltött file-okból (duen.hu viedók) mert jobb szeretem TV-t mint monitort.
Zorro - Thomson DTH-210E, DPL-660HT, VTH-6050G; Panasonic DS-28EG; Pionerr DVR-A106D; Thomson 29DM182G

close652
Beköltözött
Beköltözött

proteczed

Hozzászólás Szerző: close652 »

system

nagyfejü

proteczed

Hali. az lenne a kérdésem hogy az olyan filmet amit utólag kell sms ben regisztrálni hogy lehet átkonvertálni?A k*d beirásakor azt irta hogy mostmár le tudom játszani,de szeretném dvd re kiirni és a propertiesben azt irja ki hogy protected.Milyen programmal lehetne megmahinálni a konvertáláshoz??üdv
Milyen formátumú filmről van szó? Másfajta lemezen van, vagy netről töltötted le?
Megvásárolt anyagról saját célra biztonsági másolat készítése nem törvénysértő.
Ha DVD video formátumban van, akkor DVD Shrinkkel kell feldolgozni. Ha más a formátuma, akkor írd meg.

hali.a film wma file.A film a netröl lett letöltve és a mikor le akartam játszani akkor irta ki hogy csak akkor játszhatom le ha küldök sms t.küldtem ,küldtek kódot és azt irta kia gép hogy mostmár bármikor lejátszhatoml.Le is játsza.Na ebböl szeretnék dvd t csinálni de egyik általam ismert konvertáló sem csinál semmit!üdv

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

proteczed

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Hali. az lenne a kérdésem hogy az olyan filmet amit utólag kell sms ben regisztrálni hogy lehet átkonvertálni?A k*d beirásakor azt irta hogy mostmár le tudom játszani,de szeretném dvd re kiirni és a propertiesben azt irja ki hogy protected.Milyen programmal lehetne megmahinálni a konvertáláshoz??üdv
Milyen formátumú filmről van szó? Másfajta lemezen van, vagy netről töltötted le?
Megvásárolt anyagról saját célra biztonsági másolat készítése nem törvénysértő.
Ha DVD video formátumban van, akkor DVD Shrinkkel kell feldolgozni. Ha más a formátuma, akkor írd meg.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

close652
Beköltözött
Beköltözött

proteczed

Hozzászólás Szerző: close652 »

nem ismerem ezt az sms mókát, de
törvénysértő dologhoz kérnél segítséget nyilvánosan?
system

nagyfejü

proteczed

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”