Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Matrox-Macrovision
-
Vendég
Matrox-Macrovision
...bármely philips videóval lehetséges a felvétel, ugyanis abban nincs macrovi...
-
Vendég
Matrox-Macrovision
Kipróbáltam a Tudós Ember által írottakat, de sajnos ez sem tiltotta le a macrovision védelmet. Bármilyen monitor felbontást is alkalmaztam a felvett kép időnként elkezdett villogni és szétesni. Ha valakinek van egyéb ötlete ne kíméljen.
-
Vendég
Matrox-Macrovision
Én úgy tudom, hogy ezek a patch-ek a Marvel kártyákhoz vannak és arra jó,
hogy engedélyezze a külső forrásból (Video, asztali DVD, stb.) érkező
védett videojel rögzítését. Normál esetben, ha Macrovision védett jelet érzékel, a
szoftver leállítja a digizést és kiirja, hogy másolásvédett a jel és nem tudja rögzíteni.
Tehát nem a hardverre, nem a lejátszó szoftverhez, hanem a digitalizáló szoftverhez van.
Nekem egy G-450 Marvel-em van, felraktam a törést, de én is csak úgy tudok videóra
venni DVD video anyagot, ahogy hlaci írta: "rippeld le a dvd-t winyora
es futtasd le a demacrovision nevu progit vagy haszalj olyan
rippelot ami kiveszi a masolasvedelmet." Bár én is csak egy alkalommal csináltam próbaként,
hogy működik-e egyáltalán.
-
Vendég
Matrox-Macrovision
Természetesen kerestem ezt a fájlt, mivel láttam hogy ezt és még egyet cserél a törés, de sajnos ez nincs a feltelepített driveren. A matroxusers honlapon is csak a marveles kártyához jó TVtool-hoz van törés.
-
Vendég
Matrox-Macrovision
Az eredeti driverre amit a kartyahoz kaptal kiprobaltad a pachet?
Keress ra erre a dll-re: RRAPI.DLL van egyaltalan a gepen!
Ha RRAPI.DLL van, masold be ahol megtalaltad oda a CRACK.EXE-t es futtasd le.
-
Vendég
Matrox-Macrovision
A Marveles progit kipróbáltam de sajna nem engedte magát feltelepíteni egy sima G-400 kártyára. Egy egyszerű szoftveres megoldás érdekelne, mert amit a második részben írtál az nekem kínaiul van (rippelés).
-
Vendég
Matrox-Macrovision
Üvd nektek!
Nekem G400-marvel(TV-s) kartyam van es a www.terminal.hu-rol
toltottem le egy driver csomagot es abban volt egy pach,
ami kikapcsolja a bemeneten es a kimeneten a macrovisiont.
Nemtudom nektek jo e a driver, de a pach-et erdemes kiprobalni. A masik megoldas rippeld le a dvd-t winyora
es futtasd le a demacrovision nevu progit vagy haszalj olyan
rippelot ami kiveszi a masolasvedelmet.
-
Vendég
Matrox-Macrovision
Ugyanilyen cuccal nekem is ez a problémám. Kazira szeretnék felvenni pár DVD-t, de sajna nem tudom kiütni a macrovision védelmet. A Pana videom pedig piszkos érzékeny erre. Remélem tud valaki segíteni.
-
Vendég
Matrox-Macrovision
Matrox G-400 dual videokártyám mellé a hozzá adott Matrox DVD lejátszót tettem fel. Ennek szeretném kikapcsolni a Macrovision védelmét. Milyen progival csináljam és honnan tölthetem le? Maga a törés a kártyára vagy a lejátszó szoftverre vonatkozik? Más DVD lejátszóval könnyebben menne a dolog?