Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Joglejáratos DVD?
-
Vendég
Joglejáratos DVD?
En amennyire tudom, az uj ceg 100 szazalekos tulajdonosa nem mas mint az AOL Time Warner Company, azaz maga a Warner, igy remenykedhetunk, hogy jobb kezekben lesznek a DVD-k, olyanokeban, akiknek valoban fontos, hogy elterjedjen a formatum.
En bizom benne, hogy jo par arakcioval fognak minket megorvendeztetni mind a Warner mind a Columbia filmeket illetoen, hiszen kiiktatjak a lancolatbol a "middleman"-t, azaz az InterComot.
En mar nagyon varom azt az oktober 1-t. A helyetekben en nem rohannek megvenni ezeket a "joglejaratos" filmeket. Nem erdemes bedolni az InterCom ujabb fogyaszto- es viszonteladomegteveszto akciojanak.
-
Vendég
Joglejáratos DVD?
Én azt az információt kaptam, hogy továbbra is az InterComon keresztül terjesztodnek majd a Warner- és a Columbia-filmek. Mr. Kubrick, Ön mást hallott?
-
Vendég
Joglejáratos DVD?
Röviden csak annyit a témához. Októbertől a Columbia és a Warner önálló irodát működtet Magyarországon. Ők bonyolítják majd a videó és DVD forgalmazást. A "joglejárat" csak az Intercomra vonatkozik, az összes felsorolt film kapható lesz újra, ráadásul biztos, hogy a régebbiek többsége valamivel olcsóbban is, mint most.
Ne kérdezzétek honnan tudom, legyen elég annyi, hogy ezek biztos információk.
Nem érdemes tehát kapkodni és nagyon bevásárolni. A valóság az, hogy valószínűleg még a filmellátás is jobb lesz, mint eddig.
-
Vendég
Joglejáratos DVD?
Elolvastam a 205 lejáró jogú DVD kapcsán írt cikket, s nekem egy kicsit kilóg a lóláb. Nem furcsa, hogy csak Warner- és a Columbia-DVD-knek jár le a joguk, s olyanoknak is, amik csak alig pár hete kaphatóak?
Szerintem inkább arról van szó (amolyan nyílt titokként terjed a városban), hogy októbertől a fenti két stúdió filmjeit nem az InterCom fogja forgalmazni, hanem egy új disztribútor. Persze sejthető, hogy ez csupán jól felfogott anyagi érdekből történő változtatás. Véleményem szerint az új cég mögött ugyanazok a tulajdonosok állnak.