Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Webcam, Skype es egyebek
Webcam, Skype es egyebek
nalam megy es eleg sokan aktivak
van uj windowsos kliens is (3.5.0.214)
Igen, most mintha...
A letöltés sem volt engedélyezve, amíg ment a javítás.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Webcam, Skype es egyebek
nalam megy es eleg sokan aktivak
van uj windowsos kliens is (3.5.0.214)
o v e r p o w e r e d
Webcam, Skype es egyebek
olvasgattam kicsit hogy mikor javul meg a cucces beleszaladtam ebbe http://en.securitylab.ru/poc/extra/301419.php ami allitolag azt bizonyitja hogy feltortek a rendszert
nekem mondjuk ebbol nem derul ki semmi
de eleg nagy baj lehet
barmi is az
mivel meg mindig nem megy
http://heartbeat.skype.com/ szerint minden megy faszan, csak epp belepni nem lehet
Na én most benn vagyok, és nem is dob ki 2 perc múlva... viszont mindenki más kinn van...
Szóval még nem tökéletes.
szerk: Alighogy ezt leírtam, offline lettem, de most ismét fel tudott lépni...
Webcam, Skype es egyebek
olvasgattam kicsit hogy mikor javul meg a cucc
es beleszaladtam ebbe http://en.securitylab.ru/poc/extra/301419.php ami allitolag azt bizonyitja hogy feltortek a rendszert
nekem mondjuk ebbol nem derul ki semmi
de eleg nagy baj lehet
barmi is az
mivel meg mindig nem megy
http://heartbeat.skype.com/ szerint minden megy faszan, csak epp belepni nem lehet
o v e r p o w e r e d
Webcam, Skype es egyebek
Tök durva, ma rádöbbentem, mennyire függő vagyok ettől a nyavalyás Skype-tól.
Már csak azért is, mert jelenleg külföldre dolgozom és az összes munkatársam ezen keresztül tudom elérni.
Remélem hamar rendbehozzák.
Egy csomóan írták, hogy az üzleti életben használják, és hogy teljesen meg vannak lőve emiatt...
Amúgy én is függő vagyok, pedig nem rég kezdtem csak használni a szert.
Webcam, Skype es egyebek
Tök durva, ma rádöbbentem, mennyire függő vagyok ettől a nyavalyás Skype-tól.
Már csak azért is, mert jelenleg külföldre dolgozom és az összes munkatársam ezen keresztül tudom elérni.
Remélem hamar rendbehozzák.
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
Valóban, attól hogy én be vagyok jelkezve, az égvilágon senkit se tudnék hívni, mert mindenki más offline
Webcam, Skype es egyebek
nalam sajna meg mindig nem megy
Nálam sem.
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
itt egy magyar cikk a dologról
amúgy 10 perce nálam megjavult
Webcam, Skype es egyebek
- hivatalos nyilatkozat:UPDATED 16 August, 2007 14:02 GMT: Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience.
Erre írták a kommentálók, hogy a "some of you" néhány millió embert jelent.
Webcam, Skype es egyebek
- hivatalos nyilatkozat:
UPDATED 16 August, 2007 14:02 GMT: Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Webcam, Skype es egyebek
skype probléma
Webcam, Skype es egyebek
Nálam se megy egész nap...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Webcam, Skype es egyebek
Itthon -mobil internet- ugyanaz a helyzet. Minden más viszont tökéletesen működik. De ahogy látom, ez valami globális probléma...
Vajon mitől van ez, a skype serverével történhetett valami?
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Webcam, Skype es egyebek
A net és az MSN-is megy, de a Skype nálam sem .
Webcam, Skype es egyebek
nalam se nagyon megy
egyszer bejelentkezett, gyorsan elinditottam egy skype-out hivast, de mar hivas kozben leszakadt
viszont erdekes volt, hogy a hivas nem szakadt meg, meg vagy 10 percig beszeltunk, es nem fogyott a kredit
azota nem lep be
o v e r p o w e r e d
Webcam, Skype es egyebek
Itt -munkahely- előfordul sajnos hogy sz@rakszik a net... szóval, ha volt is ilyen, nem tűnt fel...
Lekopogom, most megy a skype, kb. 5 perce folyamatosan...
Ma nálam egész nap nem ment, közbe a nettel meg semmi bajom, haver is próbált írni nem kaptam meg, azt jelezte neki, h nem vagyok bejelentkezve...
Webcam, Skype es egyebek
Másnál is vergődött ma a skype? Egész nap csak 0,5-1 percre tudtam fellépni, egyébként állandóan "kapcsolódott"... Eleinte azt hittem, a net kapcsolattal van gond, de a netrádió pl. megy, működik a böngésző is...
nálam a net is elment egy időre és azóta - kb 10 óta - nálam is ugyanez van a skypeal.
Itt -munkahely- előfordul sajnos hogy sz@rakszik a net... szóval, ha volt is ilyen, nem tűnt fel...
Lekopogom, most megy a skype, kb. 5 perce folyamatosan...
Webcam, Skype es egyebek
Másnál is vergődött ma a skype? Egész nap csak 0,5-1 percre tudtam fellépni, egyébként állandóan "kapcsolódott"... Eleinte azt hittem, a net kapcsolattal van gond, de a netrádió pl. megy, működik a böngésző is...
nálam a net is elment egy időre és azóta - kb 10 óta - nálam is ugyanez van a skypeal.
Webcam, Skype es egyebek
Webcam, Skype es egyebek
Sziasztok!
Milyen programmal tudnék felvenni webkamerával PC-re? A saját programja a kamerának csak avi-t hajlandó felvenni de az 1.8gb/1min! Mindegy milyen formátumba tud a progi MOV,MPG stb bármi jó csak tömörített legyen! Köszi!
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Webcam, Skype es egyebek
Skype-ról anyit, hogy haverral London-Kaposvár órákat beszélgetünk, nekem van web cam. de elégé akadozik a kép a másik oldalon. A hang minősége szerintem nagyon jó, bár néha olyan furcsaságokat csinál, mint ha a másik oldalon mobilról beszélne a hívott fél, és elmenne a térerő, de ez csak néha és rövid ideig van.
Fizetős telefonos részét nem használtam, ha vonalas telefont hívok arra ott van a Vodafos otthon díjcsomag, nincs havidíj, és a percdij sem rosszab mint a Tré kom-nak, ráadásul mindegy, ha távolsági a hívás, és nincs kapcsolási díj, se havi díj...!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Webcam, Skype es egyebek
Üdv!
Olyan programot keresnék az otthoni gépemre, aminek segítségével távolról,
egy böngészőből én tudom elinditani az otthoni webcamom, hogy ne stream-eljen folyamatosan, csak ha épp megérkeztem mondjuk munkahelyre, és haza akarok kukkantani Nem fontos a folyamatos mozgás, elég a 2-3 fps
Létezik ilyen?
Többi infó:
win2k, canyon vga-s usb webcam, chello net (dinamikus ip-s)
köszi!
probald ki ezt
spycam
o v e r p o w e r e d