Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: sozs »

Valami paranormális eset állt elő.

Megpróbáltam gondolatátvitellel válaszolni, de úgy látszik, nem fogtad az adást! :D

Vagy éppen ez oldotta meg a kérdéses esetet!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Valami paranormális eset állt elő.

Megpróbáltam gondolatátvitellel válaszolni, de úgy látszik, nem fogtad az adást! :D
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

tibi149
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: tibi149 »

Sziasztok!Egy kis segítség kellene.........

Stornó, megoldódott. Valami paranormális eset állt elő.
Sehol senki? Mindenki elment ajándékot vásárolni?
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánok!

tibi149
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
A Karib tenger kalózai 2. viccelt meg: Fab simán föltette a winyóra, utána Shrink, a kész "mű" kiír DVD-re és jön a meglepetés,
a 24.fejezetben 1:54:44-nél a kép megakad szétesik kb.2-3másodpercre.
Hogyan lehetne ezt a hibát elkerülni/kijavítani? (az eredeti lemez hibátlan!)

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

' date='2006 Dec 15 , 10:26'] Sziasztok ! 

Kis segítséget szeretnék kérni:

A DVD Shrink 3.2 programnál hogy lehet kompletten lehagyni a ripből az extákat és menüt ?

a választ köszönöm

Re-author

JakuzaCosmicNova @ [VezuvZeusz]
Isten Hozott! :)

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: JakuzaCosmicNova @ [VezuvZeusz] »

Sziasztok !

Kis segítséget szeretnék kérni:

A DVD Shrink 3.2 programnál hogy lehet kompletten lehagyni a ripből az extákat és menüt ?

a választ köszönöm
Jakuza

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Acme »

DVD Fab Platinum 

Köszi! Megoldottam
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Posza »

Hogy lehet ezt áthidalni? (Mármint a roh@dt Sony másolásvédelmet, hogy "bad sector"osnak látják a progik a lemezt?
DVD Fab Platinum
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Acme
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Újabb érdekes gond:

A Shrink azt mondja a lemezre, hogy "Invalid DVD Structure",

A RipIt4Me nem tudja menteni, mert a DVD Decrypter IO hibát jelez a film elején

A Region+CSS free felismeri a másolásvédelmet, de mellette kéne egy ripper; a Shrink viszont nem működik (lsd fent) a RipIt4Me pedig ugat, hogy zárjam be a Region+CSS freet.

Hogy lehet ezt áthidalni? (Mármint a roh@dt Sony másolásvédelmet, hogy "bad sector"osnak látják a progik a lemezt?
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

válaszd a re-author opciót
Közben rájöttem.
Köszi.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Szenvedek. 
DVD-Fab Decrypter-el feltettem vinyóra a biztonsági másolatot, és a Shrinkkel nem tudom levenni a menüt és az extrákat. Közvetlenül lemezről régen ment.
Segítséget kérek a szakiktól.
Hogyan?

Ha csak a főfilm kell, akkor a Shrinken belül válaszd a re-author opciót a full disc helyett.
Ha kell a menü, de az extrák nem vagy nem mind, akkor a Clone DVD 2-t használd. Megmarad a DVD lemez jellege a felvételednek.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

Szenvedek.

DVD-Fab Decrypter-el feltettem vinyóra a biztonsági másolatot, és a Shrinkkel nem tudom levenni a menüt és az extrákat. Közvetlenül lemezről régen ment.
Segítséget kérek a szakiktól.
Hogyan?

dobolan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: dobolan »

Pontosan nem értem mi a problémád..?  1.verzió: újabb fajta védelem miatt a Shrink elszáll 99%-nál, használj pl.:DVD-Fab Decrypter-t
2.verzió: minden extra stb. leszedése után még mindig nagy a méret:
Edit menü, Preferences almenü: beállítod Target DVD size: DVD-5 (4,7GB),
áttömöríti egyrétegű DVD méretre.

A problémát én se értem, mégis van.

A film kb 2 órás, és kb 5GB méretű menük nélkül. Én ezt szerettem volna be-shrink-elni, vagy a hangsávokat elhagyva csökkenteni a méretét. A hangsávok "kipipálása" nem csökkenti a film méretét (re-author, compression settings), és a tömörítési csúszka csak 100%-99% között állítható. így a film nem fér el egy egyrétegű DVD-n. Iso-nak lementve semmi gond nem volt a Shrinkkel, most is ott van a winyón, csak kiírni nem tudom

Próbáld meg a Nero Recode-dal. Eddig nekem még nem volt problémám vele!

| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |

Acme
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Pontosan nem értem mi a problémád..?  1.verzió: újabb fajta védelem miatt a Shrink elszáll 99%-nál, használj pl.:DVD-Fab Decrypter-t

A problémát én se értem, mégis van.

A film kb 2 órás, és kb 5GB méretű menük nélkül. Én ezt szerettem volna be-shrink-elni, vagy a hangsávokat elhagyva csökkenteni a méretét. A hangsávok "kipipálása" nem csökkenti a film méretét (re-author, compression settings), és a tömörítési csúszka csak 100%-99% között állítható. így a film nem fér el egy egyrétegű DVD-n. Iso-nak lementve semmi gond nem volt a Shrinkkel, most is ott van a winyón, csak kiírni nem tudom

fityusz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: fityusz »

hali! 
gondom: van egy film (konkrétan a Jumanji c. alkotás) amit a Shrink nem tud "shrinkelni", azaz csak 99%-ra lehet állítani a tömörítést, és így nem fér rá egy egyrétegű lemezre. Ezzel mi legyen? Nem fogom kétrétegűre kiírni azért a plusz 200 MB-ért

Esetleg tudom ajánlani a RipIt4Me nevű progit. Véleményem szerint ma ez a legtutibb rippelő program, és full ingyenes! Nem tömörít ugyan, de azt már megcsinálja Shrink is. :kiraly:
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?

tibi149
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

hali! 
gondom: van egy film (konkrétan a Jumanji c. alkotás) amit a Shrink nem tud "shrinkelni", azaz csak 99%-ra lehet állítani a tömörítést, és így nem fér rá egy egyrétegű lemezre. Ezzel mi legyen? Nem fogom kétrétegűre kiírni azért a plusz 200 MB-ért 

Pontosan nem értem mi a problémád..?
1.verzió: újabb fajta védelem miatt a Shrink elszáll 99%-nál, használj pl.:DVD-Fab Decrypter-t

Jim

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Jim »

Sziasztok! 
Létezik olyan program, ami az extrákból úgy szedi ki azt amire nincs szükségem, hogy a menü funkciói nem vesznek el?
Ugyanis a DVD Shrink Re-Author funkciója a menüt csak videofájl formában tudja reprodukálni.
Vagy az is jó lenne, ha a főfilm + a 3 megtartott extrám mellé tudnék kreálni egy menüt. Mert a DVD Shrinkkel leszedtem a felesleges extrákat, és megcsináltam belőle a vobokat menü nélkül, aztán a TMPEG Enc DVD Author progival csináltam egy menüt, de akkor meg a felirat veszett el. Szóval a kettőt (Shrink - Author) kellene ötvözni.

Előre is köszönöm a segítséget!

DVD Fab Platinum-mal próbálkozom, lehet hogy jó lesz.

Jim

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Jim »

Sziasztok!

Létezik olyan program, ami az extrákból úgy szedi ki azt amire nincs szükségem, hogy a menü funkciói nem vesznek el?
Ugyanis a DVD Shrink Re-Author funkciója a menüt csak videofájl formában tudja reprodukálni.
Vagy az is jó lenne, ha a főfilm + a 3 megtartott extrám mellé tudnék kreálni egy menüt. Mert a DVD Shrinkkel leszedtem a felesleges extrákat, és megcsináltam belőle a vobokat menü nélkül, aztán a TMPEG Enc DVD Author progival csináltam egy menüt, de akkor meg a felirat veszett el. Szóval a kettőt (Shrink - Author) kellene ötvözni.

Előre is köszönöm a segítséget!

Acme
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

hali!

Posza
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Nekem DVDFabDecrypter simán megcsinálta. Van free verziója is!Arra ügyelj, hogy minél frissebb verzió legyen.(3.0.3.5)

Köszi, sikerült leszedni a havernak a filmet vele. Igaz, most csak tényleg az van a lemezen, se menük, extrák. Nekem meg jó az eredeti.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: DieHard »

üdv. ki akarom szedni az ákos dvdmből a dts hangsávot. tudtok rá valami progit?meg persze majd kéne valami plugin féleség is hogy lejátszam winampa.ilyen is van?

tibi149
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

A Da Vici-kód c. lemezen tényleg jól elrejtették a (másolásvédelmi)kódot, mert a "main movie"-ba csak a filmelőzeteseket látja a Shrink, hiába megy a háttérben Anidvd...(nem látja magát a filmet)
Nekem DVDFabDecrypter simán megcsinálta. Van free verziója is!
Arra ügyelj, hogy minél frissebb verzió legyen.(3.0.3.5)

Posza
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

A Da Vici-kód c. lemezen tényleg jól elrejtették a (másolásvédelmi)kódot, mert a "main movie"-ba csak a filmelőzeteseket látja a Shrink, hiába megy a háttérben Anidvd...(nem látja magát a filmet)

kowi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: kowi »

Erre tud valaki megoldást?
Fabdecrypter

Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)

Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam

Odo

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Odo »

Ha fut az Anydvd a háttérben, a Shrink egyből mindent megcsinál, és kódolatlannak látja a filmet!
Ugyanígy a CloneDVD2 és a Nero Recode is.

A DVD Shrink már egy Sony filmnél sem működik, hiába fut háttérben az AnyDVD legújabb verziója. A Rém rendes esetén pedig a Decrypter leáll 98%-nál, ha csak simán tömöríteni akarok akkor a CloneDVD leáll, a Nero Recode meg szintén. Erre tud valaki megoldást?
TV: Philips; DVD: Philips DVP5500S & LG DVD4595; DVD író: Panasonic DMR-ES10; VHS: Philips VR830; Erősítő: Philips FR986; Deck: Philips F6222; Műholdvevő: Hyundai HSS1165; Hangfal: Pioneer

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”