A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
A Karib tenger kalózai 2. viccelt meg: Fab simán föltette a winyóra, utána Shrink, a kész "mű" kiír DVD-re és jön a meglepetés,
a 24.fejezetben 1:54:44-nél a kép megakad szétesik kb.2-3másodpercre.
Hogyan lehetne ezt a hibát elkerülni/kijavítani? (az eredeti lemez hibátlan!)
A Shrink azt mondja a lemezre, hogy "Invalid DVD Structure",
A RipIt4Me nem tudja menteni, mert a DVD Decrypter IO hibát jelez a film elején
A Region+CSS free felismeri a másolásvédelmet, de mellette kéne egy ripper; a Shrink viszont nem működik (lsd fent) a RipIt4Me pedig ugat, hogy zárjam be a Region+CSS freet.
Hogy lehet ezt áthidalni? (Mármint a roh@dt Sony másolásvédelmet, hogy "bad sector"osnak látják a progik a lemezt?
Szenvedek.
DVD-Fab Decrypter-el feltettem vinyóra a biztonsági másolatot, és a Shrinkkel nem tudom levenni a menüt és az extrákat. Közvetlenül lemezről régen ment.
Segítséget kérek a szakiktól.
Hogyan?
Ha csak a főfilm kell, akkor a Shrinken belül válaszd a re-author opciót a full disc helyett.
Ha kell a menü, de az extrák nem vagy nem mind, akkor a Clone DVD 2-t használd. Megmarad a DVD lemez jellege a felvételednek.
DVD-Fab Decrypter-el feltettem vinyóra a biztonsági másolatot, és a Shrinkkel nem tudom levenni a menüt és az extrákat. Közvetlenül lemezről régen ment.
Segítséget kérek a szakiktól.
Hogyan?
Pontosan nem értem mi a problémád..? 1.verzió: újabb fajta védelem miatt a Shrink elszáll 99%-nál, használj pl.:DVD-Fab Decrypter-t
2.verzió: minden extra stb. leszedése után még mindig nagy a méret:
Edit menü, Preferences almenü: beállítod Target DVD size: DVD-5 (4,7GB),
áttömöríti egyrétegű DVD méretre.
A problémát én se értem, mégis van.
A film kb 2 órás, és kb 5GB méretű menük nélkül. Én ezt szerettem volna be-shrink-elni, vagy a hangsávokat elhagyva csökkenteni a méretét. A hangsávok "kipipálása" nem csökkenti a film méretét (re-author, compression settings), és a tömörítési csúszka csak 100%-99% között állítható. így a film nem fér el egy egyrétegű DVD-n. Iso-nak lementve semmi gond nem volt a Shrinkkel, most is ott van a winyón, csak kiírni nem tudom
Próbáld meg a Nero Recode-dal. Eddig nekem még nem volt problémám vele!
| Samsung LE40S86BD | H/K AVR230, Nad 3225PE | Pio dv-393, H/K HD740 |
| Celestion F30+F35c+F10+S80 |
| PC |
Pontosan nem értem mi a problémád..? 1.verzió: újabb fajta védelem miatt a Shrink elszáll 99%-nál, használj pl.:DVD-Fab Decrypter-t
A problémát én se értem, mégis van.
A film kb 2 órás, és kb 5GB méretű menük nélkül. Én ezt szerettem volna be-shrink-elni, vagy a hangsávokat elhagyva csökkenteni a méretét. A hangsávok "kipipálása" nem csökkenti a film méretét (re-author, compression settings), és a tömörítési csúszka csak 100%-99% között állítható. így a film nem fér el egy egyrétegű DVD-n. Iso-nak lementve semmi gond nem volt a Shrinkkel, most is ott van a winyón, csak kiírni nem tudom
hali!
gondom: van egy film (konkrétan a Jumanji c. alkotás) amit a Shrink nem tud "shrinkelni", azaz csak 99%-ra lehet állítani a tömörítést, és így nem fér rá egy egyrétegű lemezre. Ezzel mi legyen? Nem fogom kétrétegűre kiírni azért a plusz 200 MB-ért
Esetleg tudom ajánlani a RipIt4Me nevű progit. Véleményem szerint ma ez a legtutibb rippelő program, és full ingyenes! Nem tömörít ugyan, de azt már megcsinálja Shrink is. :kiraly:
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
hali!
gondom: van egy film (konkrétan a Jumanji c. alkotás) amit a Shrink nem tud "shrinkelni", azaz csak 99%-ra lehet állítani a tömörítést, és így nem fér rá egy egyrétegű lemezre. Ezzel mi legyen? Nem fogom kétrétegűre kiírni azért a plusz 200 MB-ért
Pontosan nem értem mi a problémád..?
1.verzió: újabb fajta védelem miatt a Shrink elszáll 99%-nál, használj pl.:DVD-Fab Decrypter-t
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami az extrákból úgy szedi ki azt amire nincs szükségem, hogy a menü funkciói nem vesznek el?
Ugyanis a DVD Shrink Re-Author funkciója a menüt csak videofájl formában tudja reprodukálni.
Vagy az is jó lenne, ha a főfilm + a 3 megtartott extrám mellé tudnék kreálni egy menüt. Mert a DVD Shrinkkel leszedtem a felesleges extrákat, és megcsináltam belőle a vobokat menü nélkül, aztán a TMPEG Enc DVD Author progival csináltam egy menüt, de akkor meg a felirat veszett el. Szóval a kettőt (Shrink - Author) kellene ötvözni.
Előre is köszönöm a segítséget!
DVD Fab Platinum-mal próbálkozom, lehet hogy jó lesz.
Létezik olyan program, ami az extrákból úgy szedi ki azt amire nincs szükségem, hogy a menü funkciói nem vesznek el?
Ugyanis a DVD Shrink Re-Author funkciója a menüt csak videofájl formában tudja reprodukálni.
Vagy az is jó lenne, ha a főfilm + a 3 megtartott extrám mellé tudnék kreálni egy menüt. Mert a DVD Shrinkkel leszedtem a felesleges extrákat, és megcsináltam belőle a vobokat menü nélkül, aztán a TMPEG Enc DVD Author progival csináltam egy menüt, de akkor meg a felirat veszett el. Szóval a kettőt (Shrink - Author) kellene ötvözni.
üdv. ki akarom szedni az ákos dvdmből a dts hangsávot. tudtok rá valami progit?meg persze majd kéne valami plugin féleség is hogy lejátszam winampa.ilyen is van?
A Da Vici-kód c. lemezen tényleg jól elrejtették a (másolásvédelmi)kódot, mert a "main movie"-ba csak a filmelőzeteseket látja a Shrink, hiába megy a háttérben Anidvd...(nem látja magát a filmet)
Nekem DVDFabDecrypter simán megcsinálta. Van free verziója is!
Arra ügyelj, hogy minél frissebb verzió legyen.(3.0.3.5)
A Da Vici-kód c. lemezen tényleg jól elrejtették a (másolásvédelmi)kódot, mert a "main movie"-ba csak a filmelőzeteseket látja a Shrink, hiába megy a háttérben Anidvd...(nem látja magát a filmet)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Ha fut az Anydvd a háttérben, a Shrink egyből mindent megcsinál, és kódolatlannak látja a filmet!
Ugyanígy a CloneDVD2 és a Nero Recode is.
A DVD Shrink már egy Sony filmnél sem működik, hiába fut háttérben az AnyDVD legújabb verziója. A Rém rendes esetén pedig a Decrypter leáll 98%-nál, ha csak simán tömöríteni akarok akkor a CloneDVD leáll, a Nero Recode meg szintén. Erre tud valaki megoldást?