Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DvD Genie
-
Vendég
DvD Genie
Akkor ezek szerint csak jol olvastam ,nemsokara meglesz hogy olvastam ezt a jumperes dolgot.Tehat akkor a megoldasok szoftveres dekodolas eseten:Mindenkeppen eleve regiofuggetlen DvD-ROM, mondjuk PowerDVD lejatszoszoftver, ezt mondjuk ha regiomentes akkor a Dvd-Genie rendezi?A DvD-ROM-mal meg o semmit sem tud kezdeni?
-
Vendég
DvD Genie
Csak ne piszkald a jumpert, ha regiomentes a dvd-d !
Vannak olyan valtozatok, ahol ha leveszed a jumpert es aramot kap, belep vedett uzemmodba, aztan mar csak nehezen hozod vissza, de jumperrel semikepp...
-
Vendég
DvD Genie
A DVD Genie nem minden esetben alkalmas a régiókód eltávolítására. Attól függ, milyen módon játszol le. A szoftveres lejátszásnál majdnem minden esetben segít a problémádon, de csak akkor, ha régiófüggetlen (RPC1) a DVD olvasód. Ha a DVD olvasód RPC2-es, akkor azt csak firmware cserével (belső "bios") tudod régiófüggetlenné tenni.
Én még nem láttam olyan DVD olvasót, amelynek a hátulján lévő jumperrel lehet lehet a régiólockot ki és bekapcsolni. Érdekes és logikátlan koncepció, de ez nem jelenti azt, hogy nincs ilyen...
Az új DVD Genie (4.00 verzió) alkalmas arra, hogy ellenőrizze a meghajtód RPC beállítását, már csak ezért is érdemes letölteni...
-
Vendég
DvD Genie
Sziasztok, szeretnem ezuton is megkerdezni hogy a DvD Genie
nevu progival ha a lejatszoszoftverem regiokodos, akkor ezzel a programmal ki lehet kapcsolni a kodot?Az tiszta hogy a DvD-ROM hallottam hogy vagy regiofuggetlen eleve gyarilag, vagy egy jumpert kell hatulrol eltavolitani es igy mar regiofuggetlen, ezzel mi a helyzet, bar ez inkabb mar hardver.Mert ugye a ketto egyszerre jo, kulonben semmit nem er az egesz.Koszi minden segitseget!